Пак за Аква Сорс!

• 134 772
  • 836
  •   2
Отговори
# 555
Mомичета, темата е много дълга и не ми е възможно да я изчета сега. Може ли някой да ме светне как се дават ЗЕ и Колактив 3?
Ако е здраво детенце по 1 или по 2 капсули на ден.Коластрата сутрин на гладно.
Взех да се навивам и аз да взема Колактив за малкия, но му  давам в момента Цитросепт, може ли и двете да ги давам, или по-добре да спра цитросепта
Може да се дават и двете,но аз не виждам смисъл след като ще даваш колактив пък ако добавиш водорасли или ЗЕ съвсем ми се губи смисъла.Нека и някой друг да каже защото може да греша...

# 556
  • София
но му  давам в момента Цитросепт,
Пробвай само с него. Аз давах мин.година и бях доволна. Сега реших да давам тези, ще дам отзиви по-натам.

# 557
Здравейте, момичета,
отдавна не съм се включвала в темата.
Имам нужда от помощ - нуждая се от съвет - от 08,09 до момента - вече 10 дена съм на антибиотици. Имунната система ми е срината.
Нуждая се :
1. да прочистя организма от антибиотиците
2. да засиля имунитета - защото работота която работя е много натоварена и ме изтощава и затова се разболявам.
3. на ЛС -координати на човек от Пловдив, с когото да се свържа. /извинявам се, аз имах координати но явно съм си прочистила съобщенията и съм закубила връзка

Благодаря!

# 558
Пребитотици(ацидофилус + бифидус) + колактив+АФА+ ЕМК.За Пловдив не мога да кажа ..... Някой да се включи с инфо.

# 559
  • София
Здравейте, момичета,
отдавна не съм се включвала в темата.
Имам нужда от помощ - нуждая се от съвет - от 08,09 до момента - вече 10 дена съм на антибиотици. Имунната система ми е срината.
Нуждая се :
1. да прочистя организма от антибиотиците
2. да засиля имунитета - защото работота която работя е много натоварена и ме изтощава и затова се разболявам.
3. на ЛС -координати на човек от Пловдив, с когото да се свържа. /извинявам се, аз имах координати но явно съм си прочистила съобщенията и съм закубила връзка

Благодаря!

Бих препоръчала Лесно начало + ЕМК и след това Коензим 10 и Зелена енергия.

# 560
Здравейте момичета Hug. Реших и аз да се включа с въпросче. Имам сходни проблеми с тези на nora13 . От 10 септември съм болна Sick и не мога да се оправя. Освен това постоянно ми излизат херпеси по устата. От години се боря с тях. Поддържам и постоянна температура от години - 37-37,5 градуса, която ме изморява допълнително. Няма да навлизам в повече подробности. Искам да знам на каква цена са тези продукти. Може ли да се комбинира Респивакс + ЕМК? Миналата година ми вливаха имуновенин и имаше полза от това. Тази год. доктора иска да ми вливат интралипид, който съдържа ЕМК. Понеже не ми се подлага отново на вливания бих искала да знам дали ЕМК на Аква сорс са ефикасни? Нямам възможност да изчета всичко, което сте написали Wink. Благодаря ви предварително  bouquet

# 561
daf7 ,от кой град си? Защо не потърсиш добър дистрибутор с богата информация  Hug

# 562
  • София
Може ли да се комбинира Респивакс + ЕМК?

Може всичко. Респивакса не изисква диетичен режим.  newsm78 но не виждам защо ще ползваш респивакс, след като можеш да ползваш другите продукти и да имаш по-добър резултат.

Колкото дали са ефикасни ЕМК - ДА ефикасни са. Но не забравяй, че са храни. Изискват време.  Laughing Лично аз съм много доволна. Комп.бинират се с Лесно начало за изчистване.

Цените са два вида - на дребно и на едро. Разликата е 30%.  ЕМК на едро е 30,90 и стига приблизително за един месец.

# 563
Благодаря за отговорите момичета  bouquet. Аз съм от Шумен и съвсем скоро научих за тези продукти. Ами респивакса е за зимния период, но аз искам като цяло да се стабилизирам. Лек ден Hug.

# 564
daf7, искам да споделя с теб и с другите момичета - имунитета така ми бе паднал, защото имах сериозен абцес на крака и за 25 дни пих 4 антибиотика /а аз през последните 7 години въобще не съм пила антиб./
Антибиотиците ми нанесоха доста поразии- чувствах се много отмаляла, пиех антиб. а имах температура, увредиха ми бъбреците и черния дроб,  и т.н.
Започнах да пия ЗЕ в ударни дози и на втория ден бях много добре. За дни не могат да станат чудеса, но разликата беше осезаема. Аз живнах, не бях тази развалина.
Аз прочетох доста материали за продуктите на Аква сорс - просто са невероятни. Но човек трябва да е постоянен, за да има ефект.

Поздрави от мен.
Бъдете здрави.

# 565
  • Плевен
Зравейте Simple Smile Дъщеря ми е на 1г и 10м. Мога ли да й давам Колактив 3? Има ли някаква схема, ограничения, правят ли се почивки или мога да й давам постоянно?

# 566
Съжалявам, но мога ли да помоля Shushka76 -изчисти си пощенската кутия за да мога да ти пиша Peace

# 567
смятах първо да изчета цялата тема, но стигнах до 9-а страница и реших да се включа.
при мен и синът ми е назначено комбинирано "лечение" на класическа хомеопатия с продукти на аквасорс.

моят проблем е хроничен алергичен ринит, който лекувах с кортикостероиди и бях добре временно и после всичко наново. предвид негативното влияние на кортизоновите разтвори реших да го спра и да се обърна към хомеопат. не съм нито предубедена, нито супернадъхана какато хомеопатията така и към тези безумно скъпи храни. купих всичко, което ми изписа хомеопатката, която проведе интервюто. 
започвам с Лесно начало (ацидофилиус, АФА, храносмилателни ензими, и бифидус комплекс) комбинирани с ЕМК, след като приключа с тях продължавам с колактив 3, зелена енергия и суперантиоксидант. в началото повръщах от ацидофилуса, 3 дни под ред, след това явно организмът ми свикна ... пия 3-а седмица лесното начало с ЕМК и не виждам абсолютно никаква промяна - това за хубавата кожа и нокти за мен са легенди - т.е. аз така или иначе ползвам качествена козметика и кожата ми е в добро състояние, но преди цикъл си ми излизат пъпки Simple Smile))) както преди.

синът ми е с упорит запек с психологична причина - живеем в чужбина и непрекъснатите пътувания го стресират и се отразява точно на изхождането му ... също така и с логопедичен проблем и липса на концентрация. след като пробвах какво ли не реших да опитам и с аквасорс.  за него - АФА. лекарката ни изписа течна, но аз  newsm78 от пестеливост реших да взема тази на капсули и да я "разреждам". о, ужас !!! само като види зелената смес и почва да бяга из къщата. засега единственият приемлив начин (не казвам успешен) е да го смесвам с около 3 лъжички плодово пюре или някакъв сладък креми да гледа тв и аз през това време да бутам с лъжицата ... но и при него чудото не става ... ще продължа засега с продуктите докато свършат, знам и че ефектът не е бърз и се надявам впоследствие наистина да ни помогнат ... но не бих ги препоръчала на този етап.

извинявам се за дългия пост !

# 568
  • София
Зравейте Simple Smile Дъщеря ми е на 1г и 10м. Мога ли да й давам Колактив 3? Има ли някаква схема, ограничения, правят ли се почивки или мога да й давам постоянно?
Профилактично по едно на ден. Не се правят почивки за профилактиката. При състояние на болест дозата се увеличава. дава се паралелно с другите лекарства до 3-4 дневно.

Колактив 3 е за по-големи деца и възрастни. За 1 годинка е достатъчно добър и само Колактив.

# 569
  • София
..... моят проблем е хроничен алергичен ринит, който лекувах с кортикостероиди и бях добре временно и после всичко наново.  .............

Ще ти трябва доста повече време, за да елеминираш проблема. Само с три седмици няма да стане.
Синът ми на три годинки имаше астма, не беше пил кортикостероиди простоянно, но направи алергия към антибиотици. Т.е. не беше замърсен толкова много и му бяха необходими цели 6-7 месеца за да се почувства ефекта.  Hug Кураж и търпение. Нещата ще се получат, ако не се откажеш.

Общи условия

Активация на акаунт