Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя коластра на прах и как се прилага?
Какво представлява 'Ескимо'?
Как се прилага коластра на прах при запушен нос?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя коластра на прах и как се прилага?
-
Какво представлява 'Ескимо'?
-
Как се прилага коластра на прах при запушен нос?
-
Какви са ефектите на ЕМК (Есенциални мастни киселини) и каква е поддържащата доза за деца?
-
Могат ли продуктите на AquaSource да се приемат от бременни жени?
. Реших и аз да се включа с въпросче. Имам сходни проблеми с тези на nora13 . От 10 септември съм болна
и не мога да се оправя. Освен това постоянно ми излизат херпеси по устата. От години се боря с тях. Поддържам и постоянна температура от години - 37-37,5 градуса, която ме изморява допълнително. Няма да навлизам в повече подробности. Искам да знам на каква цена са тези продукти. Може ли да се комбинира Респивакс + ЕМК? Миналата година ми вливаха имуновенин и имаше полза от това. Тази год. доктора иска да ми вливат интралипид, който съдържа ЕМК. Понеже не ми се подлага отново на вливания бих искала да знам дали ЕМК на Аква сорс са ефикасни? Нямам възможност да изчета всичко, което сте написали
. Благодаря ви предварително
но не виждам защо ще ползваш респивакс, след като можеш да ползваш другите продукти и да имаш по-добър резултат.
Дъщеря ми е на 1г и 10м. Мога ли да й давам Колактив 3? Има ли някаква схема, ограничения, правят ли се почивки или мога да й давам постоянно?