Пак за Аква Сорс!

• 134 773
  • 836
  •   1
Отговори
# 570
Не можем да искаме нещата да стават с магическа пръчка, наистина трябва да бъдем търпеливи и да вярваме в това, с което се лекуваме. Иначе просто няма смисъл и си губим времето!

# 571
ами така или иначе ги почнах и засега нямам друга алтернатива. но е голяма драма вкъщи даването на АФА-та на сина ми. само като види зелените смеси и почва да се дави ... опитах да му дам цялата капсула в началото, но той я държи в устата си и се сещате после какво следва. засега "цели" 3 дни успявам да давам от нея да видим до кога ще ме търпи.
аз нямам проблем с взимането на продуктите, но без спрейовете за нос е истинско мъчение, нощем спя почти седнала, иначе не мога дъх да си поема през носа. гърлото ми е раздразнено и сега и кашлям. не знам докога ще издържа само на хомеопатия и аквасорс и кога мога да очаквам подобрение (не от водораслите, а от хомеопатията) ... лекарката ми само казва търпение, търпение ... твърди, че точно алергиите и кожните проблеми най-добре се повлияват от хомеопатия.
ама си е гадничко, че толкова бавно действат.

# 572
S T A R D U S T Опитай с течна АФА -доста по приятна на вкус е за децата,щом ти отказва капсулите..... Wink

# 573
да, явно това ще направя и ще взема и аз да стана дистрибутор.

# 574
  • Пловдив
От днес сме с диагноза бронхит и започваме антибиотик.В такъв случай добре ли е да увелича коластрата и ЗЕ или няма смисил да се дават докато се пие антибиотика.Маги пие тези добавки от 8 септември и от тогава не е оздравяла а сега вече е и с бронхит.За да се усети ефекта трябва да се натрупат в организма ли ,колко врема трябва да мине

# 575
Аз все си мисля, че още от самото начало е трябвало да се завишат дозите.
Моята дъщеря е на 4 години и 9 месеца. Сега пие профилактично 1 ден - 10капки АФА, др.ден- 1 КА.
Преди два дни е осетих, че има първи наченки на настинка- започна да киха /по това я познах/
Веднага събота и неделя и дадох 2 КА и увеличих дозата АФА на 3*10 к.
Детето вече е здраво.Стопирахме настинката и сега пак сме на профилактични дози.
Но все си мисля, че когато детето е болно дозите трябва да са по-завишени, докато организма се справи с болестта.
Аз самата лично се боря с инфекция и пия ЗЕ и КА в завишени дози вече 1 седмица.
Още организма не ми се е съвзел, че да се намалят дозите. При всеки е различно.
Така, че зависи какво е състоянието на детенцето?

От днес сме с диагноза бронхит и започваме антибиотик.В такъв случай добре ли е да увелича коластрата и ЗЕ или няма смисил да се дават докато се пие антибиотика.Маги пие тези добавки от 8 септември и от тогава не е оздравяла а сега вече е и с бронхит.За да се усети ефекта трябва да се натрупат в организма ли ,колко врема трябва да мине

# 576
  • София
ами така или иначе ги почнах и засега нямам друга алтернатива. но е голяма драма вкъщи даването на АФА-та на сина ми. само като види зелените смеси и почва да се дави ... опитах да му дам цялата капсула в началото, но той я държи в устата си и се сещате после какво следва. засега "цели" 3 дни успявам да давам от нея да видим до кога ще ме търпи.
аз нямам проблем с взимането на продуктите, но без спрейовете за нос е истинско мъчение, нощем спя почти седнала, иначе не мога дъх да си поема през носа. гърлото ми е раздразнено и сега и кашлям. не знам докога ще издържа само на хомеопатия и аквасорс и кога мога да очаквам подобрение (не от водораслите, а от хомеопатията) ... лекарката ми само казва търпение, търпение ... твърди, че точно алергиите и кожните проблеми най-добре се повлияват от хомеопатия.
ама си е гадничко, че толкова бавно действат.

За запушения нос - направи си капки за нос от коластрата (1/2 коластра + минерална вода = дневна доза). Редувай през час с физиологичен разтвор. От коластрата слагаш по 4-5 капки в ноздра. Тя запушва, а физиологичния разтвор отпушва.  Hug

За гърлото - преди лягне отпии от ЕМК и си омажи гърлото. След това нищо няма да слагаш в устата. Може и през дедя да го правиш, но поне 30-40 минути не трябва да пиеш и ядеш.  Hug

# 577
Профилактично по едно на ден. Не се правят почивки за профилактиката. При състояние на болест дозата се увеличава. дава се паралелно с другите лекарства до 3-4 дневно.

Колактив 3 е за по-големи деца и възрастни. За 1 годинка е достатъчно добър и само Колактив.

AАз на моята дъщеря от миналата година (беше на 1г. и 2-3 м.) и давам Колактив 3, никога не съм давала само Колактив. Това, което си написла нали не означава, че не е добре да се дава на малки деца  Shocked Освен това хомеопатката ни знае какво даваме и винаги като каже Коластра, аз уточнявам, че става въпрос за Колактив 3 и тя не реагира отрицателно , а казва добре. Има ли нещо, което трябва да знаем за К. 3 за по-малки деца?

# 578
  • Пловдив

Може ли някой да ми отговори

# 579
Дино, благодаря за съветите!
защо да си слагам от коластрата в носа при положение, че запушва? физиологичният разтвор мисля, че действа само на бебетата и на хора, които нямат тежка алергия като моята. при мен и при сина ми (той няма моите проблеми по принцип) - не действа въобще - с него и без него все тая. пробвала съм под каквито и да е било форми - стеримар, чист физиологичен разтвор, тонимер или нисита спрей. просто гъделичка и пощипва и до там. без да отпушва носа.
това с коластрата го ползвах след като прочетох други коментари тук - не става. засега закрепих положението с хомеопатично лекарство висока потенция, но докторката ме посъветва да го спра и да почна с друго, чакам го да пристигне тези дни.
гърлото го оправих с мед. чист натурален български мед, който всеки път мъкна до ЮК. мисля, че е било настинка по-скоро, отколкото реакция от предишните гранулки, които взимах.

за бронхита: не мога да ти кажа за аквасорс. имам приятелка с детенце ненавършило 2г., което непрекъснато боледуваше от бронхити  и все беше на антибиотици. накрая се видяха в чудо и потърсиха хомеопат. сега са много добре, само хомеопатия помага, но когато сте вече на фаза бронхит май трябва да прибегнете до антибиотика, да не стане беля ... но след това за имунитет и превенция май трябва да се увеличите аквасорс продуктите ... дано някой вещ ти отговори.

# 580
  • София

Може ли някой да ми отговори

Аз увеличавах. До 3-4 дневно. Бронхита отшумяваше по-бързо.

# 581
  • София
Профилактично по едно на ден. Не се правят почивки за профилактиката. При състояние на болест дозата се увеличава. дава се паралелно с другите лекарства до 3-4 дневно.

Колактив 3 е за по-големи деца и възрастни. За 1 годинка е достатъчно добър и само Колактив.

AАз на моята дъщеря от миналата година (беше на 1г. и 2-3 м.) и давам Колактив 3, никога не съм давала само Колактив. Това, което си написла нали не означава, че не е добре да се дава на малки деца  Shocked Освен това хомеопатката ни знае какво даваме и винаги като каже Коластра, аз уточнявам, че става въпрос за Колактив 3 и тя не реагира отрицателно , а казва добре. Има ли нещо, което трябва да знаем за К. 3 за по-малки деца?

Колактив 3 е подходящ за деца, които вече са болни или имат проблем. Затова лекарката не реагира. Аз също съм виждала да препоръчват Колактив 3 при определени проблеми. При него има добавени допълнително съставки.

Колактив е достатъчен за профилактиката. Източника на коластрата е Нова Зеландия и там се развиват повече бактерии и микроорганизми, отколкото на други места. Следователно и Колактива е носител на повече антитела.

# 582
Аз съм много доволна от ЗЕ, но купувам и обикновена спирулина, по-евтина е . Също влияе доста добре на децата ми. Все още се разболяват, но някак им минава по-леко.

# 583
Колактив 3 е подходящ за деца, които вече са болни или имат проблем. Затова лекарката не реагира. Аз също съм виждала да препоръчват Колактив 3 при определени проблеми. При него има добавени допълнително съставки.

Колактив е достатъчен за профилактиката. Източника на коластрата е Нова Зеландия и там се развиват повече бактерии и микроорганизми, отколкото на други места. Следователно и Колактива е носител на повече антитела.

Ами ние нямаме никакви проблеми, пием Колактив 3 точно за подсилване на имунитета. Просто мислех, че Колактив 3 съдържа абсолютно същото като Колактив + допълнителните съставки, затова мислех, че просто е по-добър  newsm78

# 584
Здравейте,
моля по-вещите да ме осведомят- Клоактив 3 само сутрин на гладно ли се дава? Имам предвид следното: ако имам съмнение за вирусна инфекция, бих могла да давам по-голяма доза на детето, примерно 3-4 капсули, това количество наведнъж сутрин ли да дам или да го разпределя на няколко приема?

Общи условия

Активация на акаунт