Пак за Аква Сорс!

• 134 781
  • 836
  •   1
Отговори
# 75
Би ли споделила как разбрахте, че се е получило срив на имунната система?
ами ако детето започне да прихваща всеки вирус, да се разболява "като го лъхне вятъра", да боледува продължително със силно влошено общо състояние и да се възстановява трудно след това, мисля, че може да се говори за силно отслабени защитни функции на организма. мисля, че това се има предвид под "срив на имунната система" 

# 76
  • София

Първо да кажа, че продуктите на Аквасорс спасиха дъщеря ми, затова съм много положително настроена към тях. Убедена съм в действието им.
И тъй като бях много доволна започнах зима след зима /лятото правих почивка/ да й давам коластра, ЗЕ и ЕМК. Детето ми изобщо не боледуваше, а ако й потече носа или хване вирус със зачервено гърло - минаваше с продуктите, без усложнения. И така три години. Тази година обаче мъжът ми се възпротиви за покупката им. Решихме да оставим нещата "Естествено" Е, оттук нататък бял ден не видях. Ако детето е имало две седмици сумарно да е здраво - главата да си отрежа. Всяка инфекция на гърлото слизаше надолу, каквото и да правехме с педиатърката. Изпи може би три-четири антибиотика за цялата зима. Останалите инфекции успях да лекувам с други помощни средства, за да не се усложнят. Затова вече подхождам с особено внимание към всичко, което се дава за "Имунитет"

Пак повтарям, Продуктите на Аквасорс спасиха дъщеря ми, но тогава, когато имаше нужда от тях. Не бих ги давала повече просто ей така.

# 77
  • София
Благодаря ви мамчета  Simple Smile
Agneshka и Вивиан (а и към останалите мами, които имат опит) каква е според вас оптималната доза, ако говорим за профилактика, така, че да избегнем подобни нежелани последици за имунната система?

# 78
Понеже бях писала по-горе и обещах да споделя.
Температура един ден-37.3.Давах водорасли два дни.Още първия ден се повлия и всичко изчезна.Леко е кисела и не и е добре,но е факт-температура НЯМА.
Сега се чудя ,дали да продължа да давам или да спра и да изчакам,какво ще стане.

# 79
  • София
Agneshka и Вивиан (а и към останалите мами, които имат опит) каква е според вас оптималната доза, ако говорим за профилактика, така, че да избегнем подобни нежелани последици за имунната система?

Сю, аз давах коластра, ЗЕ по 1 капсула дневно. ЕМК по 1/2 кафена лъжичка.
Но след опита, който споделих по-горе, профилактично не бих давала.

# 80

Сю, аз давах коластра, ЗЕ по 1 капсула дневно. ЕМК по 1/2 кафена лъжичка.
Но след опита, който споделих по-горе, профилактично не бих давала.
аз давах на дъщеря ми по препоръчка на хомеопат, когато е болна или започва да се разболява, не профилактично по 1капсула коластра и по 1 зелена енергия сутрин.
от ЗЕ не спеше, въпреки, че е давах рано сутрин, така че давам коластра, друго не ни е препоръчвала, дали да я питам за още нещо Thinking
много е слаба и няма сила, лесно се уморява, защото не ходи много, все не иска да излизаме на разходка, явно много се уморява в градината, но пък много рядко боледува. дали има нещо, което да й повлияе добре?

# 81
  • София
very nice защо не й направите едно изследване на хемоглобин?

# 82
Виждам, че сте много запознати с продуктите на АкваСорс. Бихте ли ми казали ориентировъчно какви са цените или къде мога да проверя това. Чувам добри отзиви и бих искала да ги ползвам също за децата си.

# 83
Dino,от форума, е най- добре запозната с продуктите на Аква Сорс.Тя ще ти даде най-точните отговори на всички въпроси.

# 84
# 85
Момичета да ви питам някои от вас лекуват ли се с класическа хомеопатия и едновременно с това да пият продуктите на АкваСорс?  newsm78 Ние се лекуваме с класическа хомеопатия и нещо не се получи съчетанието на коластра и хомеопатичното лечение, поради тази причина прекъснахме с коластрата...

# 86
Момичета да ви питам някои от вас лекуват ли се с класическа хомеопатия и едновременно с това да пият продуктите на АкваСорс?  newsm78 Ние се лекуваме с класическа хомеопатия и нещо не се получи съчетанието на коластра и хомеопатичното лечение, поради тази причина прекъснахме с коластрата...
ние се лекуваме така - аз и дъщеря ми. тя коластра не е пила, но ЗЕ и ЕМК си взема. в остро състояние много и помага. на мен ЗЕ също ми действа добре.
какво не се е получило с коластрата?

# 87
Много ми стана интересно когато преди около 1.5г. разбрах за продуктите на АкваСорс. Веднага станах дистрибутор (за собствено ползване) и купих коластра. След като говорих с хомеопатката ни, която не беше против, но не беше много ентусиазирана от факта, започнах да давам на синът ми (тогава 2,5г.) коластра по начина описан в материалите на АкваСорс. Първо детето ми беше ужастно против да я взима и разтворена и не разстворена - пълен ужас. Но аз настоявах и някъде около 10 дни след първия прием се разболя. Започнахме хомеопатично лечение и първите дни на лечението му давах и коластра. Определено нещо не се получаваше, детето не ставаше по-добре. Спряхме коластрата и лекарството подейства "както трябва". Не знам дали не е било съвпадение, но от тогава не съм пробвала пак. Мисля, че класическата хомеопатия ни е доставъчна Simple Smile

# 88

Първо да кажа, че продуктите на Аквасорс спасиха дъщеря ми, затова съм много положително настроена към тях. Убедена съм в действието им.
И тъй като бях много доволна започнах зима след зима /лятото правих почивка/ да й давам коластра, ЗЕ и ЕМК. Детето ми изобщо не боледуваше, а ако й потече носа или хване вирус със зачервено гърло - минаваше с продуктите, без усложнения. И така три години. Тази година обаче мъжът ми се възпротиви за покупката им. Решихме да оставим нещата "Естествено" Е, оттук нататък бял ден не видях. Ако детето е имало две седмици сумарно да е здраво - главата да си отрежа. Всяка инфекция на гърлото слизаше надолу, каквото и да правехме с педиатърката. Изпи може би три-четири антибиотика за цялата зима. Останалите инфекции успях да лекувам с други помощни средства, за да не се усложнят. Затова вече подхождам с особено внимание към всичко, което се дава за "Имунитет"

Пак повтарям, Продуктите на Аквасорс спасиха дъщеря ми, но тогава, когато имаше нужда от тях. Не бих ги давала повече просто ей така.
Не искам да спора, просто ще си изкажа моето мнение. Първо щом си запозната с продуктите знаеш, че те са хранителна добавка и като такава, те помагат на организма да си изгради имунитет, както като ядем плодове и зеленчуци от витамините в тях се подсилва организма. След като спрем да ядем плодове и зеленчуци - витамините които сме си набавяли с тях с течение на времето се изразходват от организма и ние след време се разболяваме. Именно тава се получава и след спиране приема на продуктите на Аква Сорс.
А това как ти ще предприемеш да лекуваш детето си с антибиотици (които излизат в пъти по-скъпи) и от тях трайно спада имунитета на детето или с профилактично даване на продуктите на Аква Сорс си е лично твое решение. Аз например за моето дете бих предпочела даването на коластара и ЗЕ.
Пожелавам на всички ви много здраве и успех.   bouquet

# 89
  • София
Изпи може би три-четири антибиотика за цялата зима. Останалите инфекции успях да лекувам с други помощни средства, за да не се усложнят. Затова вече подхождам с особено внимание към всичко, което се дава за "Имунитет"

Подчертавам ти, че съм споменала "антибиотик" в негативният смисъл на думата, и че след това съм успяла да я лекувам с други средства. Т.е не одобрявам антибиотика.
Продуктите са чудесни, спор няма, но просто не бих ги давала профилактично, както съм го правила

Общи условия

Активация на акаунт