Пак за Аква Сорс!

• 132 226
  • 836
  •   1
Отговори
# 165
Момичета извинявайте, че точно тука питам, но се интересувам дали имате координати на някой от който мога да закупя коластрата на Аквасорс и на каква цена е?

Благодаря предварително!

# 166
имам въпрос, към познаващите по-добре продуктите на Аквасорс...
бабата на мъжа ми е прекарала инфаркт на крака. явно е бил малък, защото не е разбрала...просто се чувстваше отпаднала, ставаше и лошо... установиха го в последствие с изследвания. много е отслабнала, храни се трудно...изобщо е много изтощена...какви продукти бихте препоръчали да и вземем? мислехме за ЗЕ, но се чудех дали някои от енергийните храни - Sell Power или Sun Power не са по-удачен избор за момента.
благодаря  bouquet

# 167
Записвам се, за да следя темата   Peace

# 168
  • където си пожелая...даааа...
Записвам се, за да следя темата   Peace
и аз Grinning

# 169
моля ви ,помогнете ми да намеря повече информация за това какво съдържат продуктите на Аква Сорс.на сайта им не пише абсолютно нищо.днес бяхме на лекар с малката и немският педи  ме помоли да  му занеса листовката ,защото искал да прочете.досрамя ме да му кажаа обаче,че нямам такава.а и смятам ,че ще ми е от полза ако и той си каже мнението за ампулите.в България традиционните медици по-скоро ги отричаха.

ако някой си е купувал Acidophilus и Вifidus от нормален дистрибутор и има листовка,ще съм много благодарна ако каже какво пише вътре.

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 23:11 от b_u_b_i

# 170
че ще ми е от полза ако и той си каже мнението за ампулите.
Какви ампули??

# 171
че ще ми е от полза ако и той си каже мнението за ампулите.
Какви ампули??
Acidophilus и Вifidus

# 172
Лактобацилус Ацидофилус (ЛА)
1 капсула съдържа: Лактобацилус ацидофилус (щам DDS-1) - 110 мг , АФА - 100 мг, обвивка на капсулата: чист желатин - 100 мг.

Лактобацилус Бифидус
1 капсула съдържа: Бифидус комплекс (3 вида) - 110 мг , АФА - 100 мг, обвивка на капсулата: чист желатин - 100 мг.

# 173
agneshka,много ти благодаря    bouquet

# 174
Здравейте,
Имам едно питане към по-опитните.
Взимам ЗЕ от около месец.В/у себе си ефект не наблудавам,но синът ми ,който е скаран с храната от десетина дни хапва първо с повече охота,и второ почти двойно количество newsm78.Възможно ли е според вас ,пиейки аз,Зе да преминава през кърмата (кърмим се) и така да действа на апетита му?
Съжалявам ако въпросът ми е глупав,но друго оправдание за ситуацията нямам Rolling Eyes

# 175
  • където си пожелая...даааа...
Здравейте,
Имам едно питане към по-опитните.
Взимам ЗЕ от около месец.В/у себе си ефект не наблудавам,но синът ми ,който е скаран с храната от десетина дни хапва първо с повече охота,и второ почти двойно количество newsm78.Възможно ли е според вас ,пиейки аз,Зе да преминава през кърмата (кърмим се) и така да действа на апетита му?
Съжалявам ако въпросът ми е глупав,но друго оправдание за ситуацията нямам Rolling Eyes
Здравей, Цвети! Аз не съм от опитните Laughing, но това, което знам е: 1во - за да усетиш някакъв положителен ефект от приема на ЗЕ или каквато и да е друга добавка на АС, трябва да минат поне 3 месеца и 2ро - в кърмата преминава всичко, което ти пиеш и ядеш, вкл. и ЗЕ. Искам пак да уточня, че отговарям на база личен опит и обща култура, а не познания за продуктите и действието на аква сорс Peace. Дано съм ти била полезна, все пак  bouquet.

# 176
Здравей, Цвети! Аз не съм от опитните Laughing, но това, което знам е: 1во - за да усетиш някакъв положителен ефект от приема на ЗЕ или каквато и да е друга добавка на АС, трябва да минат поне 3 месеца ...
моите наблюдения по въпроса сочат следното:
при дъщеря ми минаха около 2 месеца преди АЗ да забележа някакъв ефект от ЗЕ. но пък лятото изобщо не е пила ЗЕ, а като започна да се разболява през есента, ефектът беше мигновен.
мъжът ми, започна да пие ЗЕ преди няколко месеца и каза, че усетил ефекта още на 3-ия ден!
ако някой по-запознат може да коментира, ще се радвам Hug

# 177
Благодаря за отговорите.
Да, знам,че храната и напитките минават през кърмата.Мисълта ми е ,възможно ли е, да е до такава степен ,че да се отрази на детето newsm78.Аз ,честно казано ,понякога забравям да си изпия ЗЕ EmbarassedПросто нямам друго обяснение на случая Sad

# 178
Здравейте,
и аз сега се включвам по темата за продуктите на АС. Принципно имаме записан час за преглед при д-р Вилма Михайлова в средата на ноември, а дотогава друг лекар от Хирон ни препоръча за имуноукрепване коластра - по 2 на ден за баткото /4,5 г./ и по 1 за бебето /6 мес./. Големият изкара пневмония преди 2 седмици, а покрай него малката се разкашля зловещо и педиатърката се застрахова също с АБ за мой ужас. Обаче докато чакаме за прегледа междувременно бебето пак сумти с носле и се чудя 1 коластра на ден ОК ли е или трябва повече или трябва нщ. друго - ЗЕ??? Дали някой знае повече??? От четене разбрах, че Дино е спеца...

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 18:11 от mamanina

# 179
Здравейте,
ползвам продуктите на Аква Сорс от 5 години и съм много доволна.У дома нямаме други лекарства, дори и Панадол.Температура свалям само с Коластра.
За aqneshka:според мен най-подходящо за бабата на мъжа ти е Cell power.
За mamanina:Щом малката е пила антибиотик почти задължително е да направите един курс от 10-тина дни с пробиотиците-Ацидофилос и Бифидус.А иначе успоредно с тях можеш да даваш Колактив и Зелена енергия.Ако сега е добре детето, по 1 капсула от двете е достатъчна, но ако продължава да кашля, спокойно по 3-4 коластри и зелени.Може да и накапваш и от коластрата, разтворена във вода в нослето.Няма опасност от предозиране, казвам го от опит със сина ми, който вече е на 8 години.Тези продукти така ни помагат, че според хомеопата просто нямаме нужда от хомеопатично лекарство.
Ако имате въпроси, насреща съм.

Общи условия

Активация на акаунт