Пак за Аква Сорс!

• 132 157
  • 836
  •   1
Отговори
# 315

И аз малко да споделя от опита си с продуктите на АкнаСорс.
 За Колактив 3 искам да кажа,че поради съдържанието на Ацидофилус  не е за препоръчване да се ползва от хора с запек или подобни  проблеми/поне при майка ми се получи такъв проблем, но като минахме на  обикновената Коластра и проблема изчезна/.

[color=red]това не го разбирам точно ацидофилуса се дава срещу запек[/color]

Жасмина ти май бъркаш  Ацидофилуса с Бифидуса. Ацидуфилуса  помага при диарии, а  Бифидуса срещу  запек. Прочети това ако не ми вярваш: http://anhira.com/superhrani/probioticibg.php

# 316
да видях че пише  намалява диарията след подлагане на радиация или химиотерапи

Редовното вземане на Acidophilus поддържа чистотата на червата Acidophilus създава неблагоприятни условия за различните патогени - микрококи, клостриди, някои бактерии и гъби. Acidophilus спомага за намаляване нивото на холестерола в кръвта, спомага за смилането на млечните белтъчини, аминокиселините, мазнините и лактозата. Играе роля и в синтеза на витамините от групата B, които са от огромно значение за организма.
 та затова е полезно за хората   с запек , както и с разтройство

# 317
аз съм чела доста в тази тема,но в момента не мога да го намеря.

кажете ми кои продукти на Аква сорс се дават за засилване на имунната система при възрастен?
могат ли да се приемат от хора,които имат улцерозен колит?

# 318
  • у нас

Аз и по-напред в темата питах, ама май никой не ми отговори: мога ли да давам капсулите на Колактива и ЗЕ заедно? Защото щерката много се мръщи на коластрата, затова ги разтварям двете заедно в едно шише и така ги пие. Да не би с това да бъркам? Embarassed[/color]

Да можеш. И аз така давам. Но задължително преди хранене поне 20-30 мин., защото така се приема коластрата. Защо не ги разтваряш в плодово мляко?

Naughty Заедно не понеже и двете са  храни-първо даваш Коластрата / понеже се усвоява по-добре на гладно/ и след поне 1/2 час  Зелената енергия.

ти като ядеш хляб не ядеш ли картофи или друга храна заедно с хляба? Аз съм писала, че се взема на гладно. И малко трудно, ако сутрин нямаш време, особено ако бързаш за работа или до водиш децата на ДГ, как мислиш дали ще имаш време да дадеш коластра, и чак след половин час ЗЕ? Ами, ако приемаш и нещо друго, трябва да стават децата 2 часа по-рано ли? Той организма си ги разпознава и добавките отиват по предназначение  Peace

# 319
коластрата не може ли да се разтваря в храната ?моето дете не иска сокове ?
емк му ги капвам в яденето

# 320
Здравейте!Бихте ли ме насочили към дистрибутор във Варна.Благодаря!

# 321

Аз пък искам  да стана дистрибутор  във Варна,че ще мии е по-изгодно

# 322

Разтвори му коластрата в мляко, чай, вода.. Може и направо в устата да изсипеш праха. Моите деца много обичаха да им сипвам в устата, до ден днешен предпочитат да дъвчат капсулите вместо да ги гълтат или да им ги разтварям.

nordina, didito74 защо държите дистрибутора да е във Варна? То това не е от голямо значение. Важното е да сте при човек който може възможно най-правилно да ви насочи към комбинациите и дозировките на продуктите.

Аз и по-напред в темата питах, ама май никой не ми отговори: мога ли да давам капсулите на Колактива и ЗЕ заедно? Защото щерката много се мръщи на коластрата, затова ги разтварям двете заедно в едно шише и така ги пие. Да не би с това да бъркам? Embarassed[/color]

Да можеш. И аз така давам. Но задължително преди хранене поне 20-30 мин., защото така се приема коластрата. Защо не ги разтваряш в плодово мляко?

Naughty Заедно не понеже и двете са  храни-първо даваш Коластрата / понеже се усвоява по-добре на гладно/ и след поне 1/2 час  Зелената енергия.

ти като ядеш хляб не ядеш ли картофи или друга храна заедно с хляба? Аз съм писала, че се взема на гладно. И малко трудно, ако сутрин нямаш време, особено ако бързаш за работа или до водиш децата на ДГ, как мислиш дали ще имаш време да дадеш коластра, и чак след половин час ЗЕ? Ами, ако приемаш и нещо друго, трябва да стават децата 2 часа по-рано ли? Той организма си ги разпознава и добавките отиват по предназначение  Peace[/size]

Да, можеш да ги даваш заедно. Аз лично НЕ бих ги дала на гладно заради ЗЕ.
Под даване на капсулите заедно какво разбираш? Самите капсули или праха от тях?

# 323
Извинете ме за намесата в темата. дидито 74 изчисти си личните, за да мога да ти отговоря.

# 324
  • у нас
Didito 74 изчисти си малко кутията!  Hug

# 325
Питах за Варна защото предполагах,че схемата е такава.Не съм запозната
със този начин на продажба в детайли.

# 326
Здравейте!Аз съм от Варна и съм дистрибутор на Аква Сорс.Ако решите, може да ми пишете на личния.

# 327

Разтвори му коластрата в мляко, чай, вода.. Може и направо в устата да изсипеш праха. Моите деца много обичаха да им сипвам в устата, до ден днешен предпочитат да дъвчат капсулите вместо да ги гълтат или да им ги разтварям.

nordina, didito74 защо държите дистрибутора да е във Варна? То това не е от голямо значение. Важното е да сте при човек който може възможно най-правилно да ви насочи към комбинациите и дозировките на продуктите.

ти като ядеш хляб не ядеш ли картофи или друга храна заедно с хляба? Аз съм писала, че се взема на гладно. И малко трудно, ако сутрин нямаш време, особено ако бързаш за работа или до водиш децата на ДГ, как мислиш дали ще имаш време да дадеш коластра, и чак след половин час ЗЕ? Ами, ако приемаш и нещо друго, трябва да стават децата 2 часа по-рано ли? Той организма си ги разпознава и добавките отиват по предназначение  Peace[/size]

Да, можеш да ги даваш заедно. Аз лично НЕ бих ги дала на гладно заради ЗЕ.
Под даване на капсулите заедно какво разбираш? Самите капсули или праха от тях?

Вие май четете за продуктите на Аква Сорс  -"както дявола евангелието" т.е. както ви отърва - можело и  Коластра и ЗЕ заедно. Мисля , че д-р Петър Найденов в книгата си "Зелените лъчи на светлината" го е казал съвсем ясно ".....Взимайте по 2 капсули дневно - сутрин, с чаша минерална вода, 20 минути преди хранене. За деца дневната доза е 1 капсула......."
 Crossing Arms Нямало  време кога да се даде  първо Коластра и след това ЗЕ. Ами и аз също съм водила деца на детска градина и аз съм давала и двете  ама още със  събуждането му давам Коластрата и  след като го облека преди самото тръгване му давам ЗЕ. Не мисля, че едно дете се приготвя за тръгване за по-малко от 15-20 минути. Така, че начин има стига човек да го иска, а в случая да е наясно кой продукт как е най-добре да се приема.
 Naughty Не е въпроса само да ги давате, а  как ги давате тези продукти!!!

# 328
Вие май четете за продуктите на Аква Сорс  -"както дявола евангелието" т.е. както ви отърва - можело и  Коластра и ЗЕ заедно. Мисля , че д-р Петър Найденов в книгата си "Зелените лъчи на светлината" го е казал съвсем ясно ".....Взимайте по 2 капсули дневно - сутрин, с чаша минерална вода, 20 минути преди хранене. За деца дневната доза е 1 капсула......."
 Crossing Arms Нямало  време кога да се даде  първо Коластра и след това ЗЕ. Ами и аз също съм водила деца на детска градина и аз съм давала и двете  ама още със  събуждането му давам Коластрата и  след като го облека преди самото тръгване му давам ЗЕ. Не мисля, че едно дете се приготвя за тръгване за по-малко от 15-20 минути. Така, че начин има стига човек да го иска, а в случая да е наясно кой продукт как е най-добре да се приема.
 Naughty Не е въпроса само да ги давате, а  как ги давате тези продукти!!!

Е, мила недей така все пак важното е продуктите да се приемат и в извесни случаи се правят изключения. Всички знаем, че дори и с антибиотиците може да се варира в зависимост от случая.  Wink
Аз лично давах продуктите също като теб - сутрин със ставане и преди излизане за градина като малко преди ЗЕ давай по една бисквита за да не е съвсем на гладно. Сега пак сме сутрин със ставане по една коластра и ЗЕ след закуска. Децата толкова са свикнали вече с продуктите че дори не им прави впечатление.
Всичко е до навик. В началото обаче докато се създаде този режим всички имат нужда от адаптация и време за свикване - тогава се приемат и тези изключение и смятам че питащия има точнно това в предвид (все още са в началото и не могат да се нагодят)  Mr. Green

# 329
А защо ЗЕ не се дава на гладно?

Общи условия

Активация на акаунт