Пак за Аква Сорс!

• 132 155
  • 836
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Много е относително това 20 мин . преди хранене и даване на гладно. Според мен времето може да се съкрати , ако се дава разтворено във вода

# 331
Аз извън темата исках само да кажа на didito74, че не мога да й изпатя лично съобщение, защото е достигнала лимита си( ако случайно се върне на тази тема)

# 332
Вие май четете за продуктите на Аква Сорс  -"както дявола евангелието" т.е. както ви отърва - можело и  Коластра и ЗЕ заедно. Мисля , че д-р Петър Найденов в книгата си "Зелените лъчи на светлината" го е казал съвсем ясно ".....Взимайте по 2 капсули дневно - сутрин, с чаша минерална вода, 20 минути преди хранене. За деца дневната доза е 1 капсула......."
 Crossing Arms Нямало  време кога да се даде  първо Коластра и след това ЗЕ. Ами и аз също съм водила деца на детска градина и аз съм давала и двете  ама още със  събуждането му давам Коластрата и  след като го облека преди самото тръгване му давам ЗЕ. Не мисля, че едно дете се приготвя за тръгване за по-малко от 15-20 минути. Така, че начин има стига човек да го иска, а в случая да е наясно кой продукт как е най-добре да се приема.
 Naughty Не е въпроса само да ги давате, а  как ги давате тези продукти!!!

Е, мила недей така все пак важното е продуктите да се приемат и в извесни случаи се правят изключения. Всички знаем, че дори и с антибиотиците може да се варира в зависимост от случая.  Wink
Аз лично давах продуктите също като теб - сутрин със ставане и преди излизане за градина като малко преди ЗЕ давай по една бисквита за да не е съвсем на гладно. Сега пак сме сутрин със ставане по една коластра и ЗЕ след закуска. Децата толкова са свикнали вече с продуктите че дори не им прави впечатление.
Всичко е до навик. В началото обаче докато се създаде този режим всички имат нужда от адаптация и време за свикване - тогава се приемат и тези изключение и смятам че питащия има точнно това в предвид (все още са в началото и не могат да се нагодят)  Mr. Green

Crossing Arms Защо да е съвсем на гладно и да трябва да се  дава бисквитка преди ЗЕ-ти май не си наясно или забравяш /надявам се да е по-скоро това/, че  Коластрата е храна както и ЗЕ /а не добавки/, така че след като се даде Коластрата сутрин спокойно след 15-20 минути  се дава ЗЕ без да има нужда от някаква храна.
  Thinking Съгласна съм, че не винаги може да се следват правилата и да се правят  изключения стига тези да са изключения , а не да се превръщат в правило.  Naughty Определено твърдя, че има разлика дали първо ще се даде Коластрата и  след известен интервал ЗЕ  или като се  дадат едновременно и двете.
  Аз  изказвам мнение/тъй като това го знам от моята спонсорка, която  лекар и има  над 10 годишен опит с тези продукти и тя е която най-често изнася лекции свързани с Коластрата/, а не го налагам.

# 333
нашата хомеопатичка ни изписа ЗЕ и каза да се пие на гладно с много вода, капсулата да се гълта, а не да се разтваря прахчето в нея newsm78Тук чета нещо по-различно Thinking

# 334
ще повторя въпроса си и се надявам Dino или някой друг,който разбира,да ми отговори.

кажете ми кои продукти на Аква сорс се дават за засилване на имунната система при възрастен?
могат ли да се приемат от хора,които имат улцерозен колит?

# 335
ще повторя въпроса си и се надявам Dino или някой друг,който разбира,да ми отговори.

кажете ми кои продукти на Аква сорс се дават за засилване на имунната система при възрастен?

Надявам се нямаш против аз да отговоря.  Wink
Продуктите могат да се приемат от хора с това заболяване, дозите и самите продукти се определят в зависимост от степента на заболяването и много други лични данни за конкретнния случай. ( малко лично: Искам да кажа, че съжелявам за човека страдащ от това заболяване, знам колко е тежко и болезнено. Баба ми имаше от същото )

Изчела си темата и знаеш, че всикчо е много индивидуално относно продуктите за подсилване на имунитета.  Фирмата има определен брой продукти които се комбинират и дозират в зависимост от нуждите.
Ако питаш само попринцип то това предполагам ще е чистата АФА и Зелена Енергия. Пак казвам, че от случая/нуждите се определят и продуктите.
Надявам се да съм отговорила на въпроса ти  Peace

# 336
  • София
хора, четох, четох... и искам да питам как мога да стана дистрибутор на Аква сорс... определено дори и да няма начин искам да видя брошури и цени... направо го описвате като "the cure" и ще се радвам и мойта щерка да го опита. моля ви, ако някой има повече инфо за дистрибуторстването пишете ми лс

няколко мами ми писаха и много им благодаря  Hug

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 17:52 от KetiK

# 337
  • София

Продуктите имат еднакво въздействие върху всички, без значение дали са възрастни или деца.

Да поясним първо какво е УЛЦЕРОЗЕН КОЛИТ и да поразсъждаваме малко

" Улцерозният колит е хронично възпалително заболяване на дебелото черво и ректума, с предимно хроничнорецидивиращ ход. Характеризира се с по­върхностни кървящи разязвявания и дифуз­но кървене от лигавицата на червото.
Етиологията на заболяването не е напълно изяснена. Предполага се намесата на многобройни фактори: инфекциозни, неврогенни, психогенни, наследствени, алергични и имунни.
Приема се, че улцерозния колит е автоимунно заболяване. В серума на болни с ХУХК  има антитела, които реагират срещу антигените на собствените им епителни клетки от лигавицата на дебелото черво. Автоимунната генеза на ХУХК се подкрепя и от нерядкото му съчетание с други автоимунни заболявания - системен лупус, хемолитична анемия, васкулити, увеит и други. "

За засилване на имунната система се препоръчват Колактива, Зелената енергия, ЕМК, понякога Коензима, САО, пробиотиците.

Като се има предвид казаното по-горе за заболяването и че е автоимунно заболяване, нещата се усложняват. Едно от важните звена в т.н. имунна система, е стомашно чревния тракт и правилното му функциониране. Неговата цялост и здравина е предпоставка за добър имунитет.  newsm78 Е, при това заболява, е обратното. Не е здрава системата.  Ако тръгнем от тук, може да вземе нещо за заздравяването и то е Лесно начало + ЕМК. Комбинацията вероятно ще се повтори, потрети.
Паралелно с това, за да могат новите клетки на стомашната лигавица да са по-добри от старите е добре да се взема и колактива. Той не само ще спомага за регенерацията, а и ще пази донякъде организма от външни микроорганизми с наличните си антила.

След като се спре лесното начало, заедно с Колактива и ЕМК, може да се включми и ЗЕ.

И през цялото време е добре да се правят контролни изследвания и да се вижда накъде върви процеса.

Не знам да ли отговорих на питането. Ако има нещо, моля на ЛС. Става по-бързо. Влизам и по форумите, но не винаги уцелвам питанията.

Питах за Варна защото предполагах,че схемата е такава.Не съм запозната
със този начин на продажба в детайли.

На тези въпроси - моля, все пак когато решите да направите такава крачка и да се включите към системата, помислете и си изберете УЧИТЕЛЯ! Изберете го така, както избирате за децата си. Той е този, който ще Ви напътства и учи. Той е длъжен да го прави. Ако не може или не знае, трябва да намери начин да се научи, да попита на свой ред своя УЧИТЕЛ (нарича се СПОНСОР) и да върне отговора назад към питащия. Форумите са за споделяне на личен опит, за бърза намеса, нещо спешно, нещо много по-различно, нещо интересно.  Hug И е добре Спонсора да има време за Вас. Може да не се виждате, да не се чувате всеки ден, но когато го потърсите да си е на мястото и да Ви даде исканото. Директно, по телефона, по нета или какъвто и да е начин - но да си е на мястото.
Не забравяйте, че той може да получи възнаграждение (комисионна) при определени условия и за този човек това е вид работа. Правилата изискват да се възнаграждава труда, както и на всяко едно работно място. Затова не бива да се обиждаме, ако някой откаже да ни даде нещо повече от съвет.

# 338
Здравейте! Много изчетох за продуктите на Аквасорс. Иска ми се да купя за дъщеря ми, на която и предстои неврохирургична операция. Най-вече за имунната система, както и за следоперативния период /за възстановяване на мозъка/. Ориентирах се към Клоактив, АФА и ЕМК. Как и откъде мога да ги поръчам с минимална загуба на време и... на средства Wink
Благодаря ви.

# 339
здравей nordina видях,че търсиш дистрибутор от варна на аква сорс .аз отскоро съм дистрибутор но вече трета година  ползвам продуктите и съм много доволна от тях давам ги и на синът ми.ако желаеш мойеш да се свърйеш с мен -0899049665

# 340
здравей видях,че йелаеш да станеш дистрибутор ,ако все още не знаеш към кого да се обърнеш обади ми се -0899049665

# 341
  • В Голямото село
Аз пък спрях Колактива и ЗЕ след като ги пихме почти 5 месеца. Ефект не видях никакъв. Детето се скъса да боледува - тежко, винаги с висока температура, сополи, кашлици... Установих, че явно не ни е времето за такива храни и че си ги давам на вятъра.
Даже вече имам чувството че на това дете никакви лекарства и лекове не му действат. Давала съм й какви ли не сиропи, капки за нос, лекарства, АБ е пила и нищо - всеки път боледуването й протича по абсолютно еднакъв начин - започва рязко с хрема, кашлица, температура, всичко това продължава една седмица и после отминава. И с АБ, и без АБ картината е същата. Даже си мисля, че ако не й дам абсолютно нищо, пак ще преболедува по същия начин - само дето не смея да не я лекувам. Сега пак е болна, давам й само Цитросепт, клеева тинктура, мажа я с Пулмекс бебе и в носа пръскаме Олинт... Ох, малко излязох оф топик, извинявайте.  bouquet

# 342
Rosie-Posie, ще ти пиша на лични.

Не може едно дете да боледува толкова много за такъв кратък период от време. Може да е нещо хронично или просто нещо да ти убягва (или на лекаря). Щом не се повлиява и от антибиотици значи не е на бактериална основа и няма смисъл да тровиш детето.
А, щом приема доста антибиотици е добре да продължаваш с Коластра - тя балансира бактериалния баланс който бива тотално опустощен и разбъркан от антибиотиците.... и така се луташ в един затворен кръг....

# 343
Някой знае ли АПТЕКА, от която могат да се купят капсули ЗЕ и Колактив? Трябват ми спешно и не мога в момента да си ги търся по каналния ред.

# 344
Някой знае ли АПТЕКА, от която могат да се купят капсули ЗЕ и Колактив? Трябват ми спешно и не мога в момента да си ги търся по каналния ред.
Пиши на Дино , със сигурност ще ти помогне  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт