Пак за Аква Сорс!

• 132 133
  • 836
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте!Искам да запитам дали е подходящо да се приема коластра при хора със непоносимост към глутена?Благодаря!

# 361
Коластрата от крави съдържа между 10 и 21 пъти повече растежни фактори от човешката и затова е много по-силна. Доказано е, че тя е безопасна и биологически поносима храна за хората - дори и за тези, които са на диета, изключваща млечни продукти, тъй като съдържанието на лактоза и други обикновени млечни съставки са минимални (2 капсули КолАктив съдържат толкова лактоза, колкото 5 ml мляко).

Фактори, съдържащи се в КолАктив™:
- Имуноглобулин /антитела/ - широкоспектърни антитела, защитаващи организма от вируси и бактерии. Съществуват пет групи имуногобулини при човека и всичките пет се съдържат в КолАктив™;
- Лактоферин - изключително силна антивирусна и антибактериална съставка;
- Цитокини - засилват и играят съществена роля а регулирането на силата и продължителността на имунната реакция;
- Интерлевкин-10 - специфично вещество, което забавя възпалителните процеси;
- Полипептид, богат на пролин - хормон, който регулира функциите на тимусната жлеза и имунитета;
- Олигозахариди и гликоконюганти - не позволяват на патогенните бактерии да проникват в стомашните стени;
- Фактор на растеж на епителната тъкан /ЕGF/;
- Инсулин-подобен фактор на растежа /IGF-1/;
- Трансформиращи фактори на растежа А & В /ТGF А & B/;
- Хормон на растежа /GН/.
Последните четири фактора са важни фактори на растежа, които подпомагат изграждането на костната система, мускулите, нервите и тъканите, а също така регулират и кръвната захар.

Взимайте по 2 капсули дневно - сутрин, с чаша минерална вода, 20 минути преди хранене. За деца дневната доза е 1 капсула, но не са необходими точни изчисления, защото КолАктив™ е естествен продукт и не може да се предозира.

Ако почувствате, че ви хваща хрема или усещате напрежение след физически натоварвания rли водите нездравословен начин на живот, следва да увеличите дозата поне двойно.
Това го казва д-р Найденов,значи отговора е :ДА

# 362
  • София
Искам да попитам. Кърмя 3месечното си бебе. Мога ли да пия ЗЕ и Колактив и по колко? Изключила съм всички млечни храни и други заради съмнения от алергия при бебето. И да попитам от ЕМК за синът ми, който е на 4,5г. по колко капки мога да му давам и кога?
Благодаря. Hug

# 363
Коластрата от крави съдържа между 10 и 21 пъти повече растежни фактори от човешката и затова е много по-силна. Доказано е, че тя е безопасна и биологически поносима храна за хората - дори и за тези, които са на диета, изключваща млечни продукти, тъй като съдържанието на лактоза и други обикновени млечни съставки са минимални (2 капсули КолАктив съдържат толкова лактоза, колкото 5 ml мляко).

Това не се оказа вярно при сина ми.Писала съм вече...
Той не проявява никаква реакция като яде кисело мляко или друг млечен продукт, но след прием на Колактив 3 получи ужасен обрив!

dama, на твое място бих се въздържала.

# 364
  • у нас

Това не се оказа вярно при сина ми.Писала съм вече...
Той не проявява никаква реакция като яде кисело мляко или друг млечен продукт, но след прием на Колактив 3 получи ужасен обрив!

еми, нормално е да получи обрив, независимо какво е приемал било то коластра или друг продукт. Това може да е реакция на чистене на организма. Едно от основните неща е, ако организма е много натровен, почва да се отчиства.  Peace  Попитай дистрибутора си или на лекция и ще ти обяснят.  Peace

# 365
Sinara, копирам думите си от друга тема.

Когато започнах да давам Колактив 3, се появи обривът, когато го спряхме, изчезна.Алерголожката, която е и дистрибутор на Аква Сорс, каза, че това е много мощен млечен протеин и макар детето ми да консумира без проблем умерени количества мляко, коластрата не му понася.
Впрочем на опаковката пише:Да не се консумира от хора с алергия към мляко и млечни продукти.За мен е без съмнение, че това е причината.
А ти защо си така категорична, че не е възможно?

И много моля, от какво да се чисти толкова едно дете на 2 години?
Не е болнав, с лекарства не прекаляваме, АБ не е пил никога.Цигари и алкохол не употребява Simple Smile, храни се с качествена/доколкото е възможно/ храна, кърмя го още...
Пък, ако съдя по обрива, бая натровен трябва да е бил.

# 366
  • у нас
От лични наблюдения мога да кажа, че имам пример за човек, който не вкусва никакви млечни продукти и приема коластра без проблем.
А относно това от какво може да се чисти един организъм? Всичко, което ни заобикаля е замърсено - замърсен е въздуха, водата, храната не е същата като едно време, а е "бъкана" с разни химикали.
Това за обрива или друг вид реакция на организма го казват на почти всички лекции, да не се притесняват хората, ако им се случи нещо такова.
Относно надписите - по новите изисквания са задължителни, дори някои да не се отнасят за конкретния продукт.
Така че, ми се струва, че неможе да се сложат всички хора, които имат непоносимост към млечните продукти, под един знаменател. Докато не се опита не може да се твърди със сигурност. На едни даден продукт се отразява добре, на други - същия не влияе по този начин.Всичко е индивидуално.
Но на вас щом го е казала алерголожка, тя има наблюдение върху детето и върху продуктите, и вероятно ви е насочила към други продукти.  Peace

# 367
Съгласна съм с  pe6ka.

Sinara, всяко правило си има изключения и не всеки организъм усвоява продуктите еднакво!

Поради причини като тази, аз лично, винаги предлагам индивидуално продукти. Не обичам шаблоните, не ги и отричам, но за мен всеки един човек е една вселена със своите уникални нужди.

Ще ви дам един съвсем пресен пример. Тинейджърка почина след операция понеже прави реакция към широко използвана упойка.
Ето, и тук всеки лекър и анестезиолог би казал, че този фатален край е невъзможен, но е факт, че момичето си отиде.

# 368
Sinara, хранителната алергия е нещо сериозно и много индивидуално. Щом детето е направило реакция, не бива да приема този продукт.

# 369
Sinara, хранителната алергия е нещо сериозно и много индивидуално. Щом детето е направило реакция, не бива да приема този продукт.

Точно така е!
Аз не мога да продължа да му давам колактив с мисълта, че това е изчистване на организма.

Относно надписите - по новите изисквания са задължителни, дори някои да не се отнасят за конкретния продукт.

Надписът: внимание, да не се консумира от хора с алергия към мляко и млечни продукти е на опаковката точно на Колактив 3, на зелената енергия няма такъв.И двете опаковки, които имам вкъщи са от декември месец.
Да не би да искаш да кажеш, че това предупреждение е формално?

Поради причини като тази, аз лично, винаги предлагам индивидуално продукти. Не обичам шаблоните, не ги и отричам, но за мен всеки един човек е една вселена със своите уникални нужди.

Hug

# 370
Привет!!!
И аз да кажа няколко ласкави думи за Аквасорс  Peace
Синът ми Калоян имаше страхотни проблеми, 3-та сливица, постоянно на АБ, абе ужас!!!
Извадихме 3-тата сливица през пролетта. Избута лятото криво ляво, чат пат болен. Дойде есента, време за детска градина. Разболя се веднага. Тогава една шприятелка ми препоръча Аква сорс и взех Зелена енергия и Коластра. Да чукам на дърво, детето ми до момента е отсъствало само 2 дена от градина и то заради силна хрема. Дори до температура не стигна, тези хапчета са просто вълшебни. Цяла зима  баща му се скъса да боледува, аз бях 1 път болна, свекърва ми и тя беше все с грипове разни, свекър ми с пневмония....
Само Калоян здрав. Това е просто чудо!

# 371
  • София
Искам да попитам. Кърмя 3месечното си бебе. Мога ли да пия ЗЕ и Колактив и по колко? Изключила съм всички млечни храни и други заради съмнения от алергия при бебето. И да попитам от ЕМК за синът ми, който е на 4,5г. по колко капки мога да му давам и кога?
Благодаря. Hug

Можеш разбира се. Всичко се прехвърля на детето чрез твоята кърма. Няма проблем! И на сина ти давай около 10 капки.
Все пак има особености. Пиши ми на Лични и дай малко повече инфо са целта за която си решила да ги даваш. И без това отдавна не сме се чували.  Hug

# 372
  • София
Dino ще пиша. Peace Нека да намера малко свободно време, че покрай бебето и баткото ми идва нанагорно. Simple Smile

# 373
DINO, може ли едно въпросче - за почти 2 годишно дете колко е препоръчителната дневна доза ЕМК? Казаха ми 3 капки - не е ли малко? Знам, че не може да се превиши дозата с тези продукти (малката се е "напила" на Колактив и ЗЕ  Laughing ), но все пак има ли нужда от някакво време "почивка" от ЕМК - примерно 2 месеца даваш, 1 - не и т.н.? Питам, защото това е нов за организма и продукт и може би поне трябва да се започне с по-малка доза и да се увеличи постепенно  newsm78 Как смяташ? Благодаря ти предварително за отговора  Hug

# 374
DINO, може ли едно въпросче - за почти 2 годишно дете колко е препоръчителната дневна доза ЕМК? Казаха ми 3 капки - не е ли малко? Знам, че не може да се превиши дозата с тези продукти (малката се е "напила" на Колактив и ЗЕ  Laughing ), но все пак има ли нужда от някакво време "почивка" от ЕМК - примерно 2 месеца даваш, 1 - не и т.н.? Питам, защото това е нов за организма и продукт и може би поне трябва да се започне с по-малка доза и да се увеличи постепенно  newsm78 Как смяташ? Благодаря ти предварително за отговора  Hug
Ще си позволя аз да отговоря, от моя опит, никого не ангажирам с мнението си.Дъщеря ми също е почти 2 годишна.ЕМК и давах още като бебе, но не много редовно, понеже е с много суха кожа.А от края на декември и давам всеки ден по 10-15 капки.Лично за себе си съм убедена, че почивка от приема на този продукт не е необходима.

Общи условия

Активация на акаунт