Пак за Аква Сорс!

• 132 112
  • 836
  •   1
Отговори
# 390
Може да погледнеш на BadeteZdravi.com  - там има материал за солта от Хималаите

200 г хималайска - 20лв(10евро). Shocked
1 кг в Германия от същото 6-8  евро!
Здравето е още по-скъпо нещо,когато минава през дистрибутори!

Ако някой знае нещо за водораслите от Рупите без дистрибутор,моля да сподели.

# 391
Момичета пак имам нужда от съвет - каква комбинация от продуктите е добре да се пие при бременност? Мислите ли, че е добре в допълнение да се приемат и някакви специални витамини за бременни или е излишно  newsm78

# 392
Няма смисъл от други хранителни добавки и витамини, ако се приемат продуктите на Аква Сорс.Аз през цялата бременност само тях пих и нямах проблеми.Задължително през първите 3 месеца Антиоксидант, за да предпази плода от малформации, а заедно с него може и Зелена енергия,Коластра и ЕМК.После продължаваш със Зелена,Коластра и ЕМК, а през последния месец е добре да се включи и Коензим за по-голям прилив на енергия и по-лесно справяне със самото раждане.Дори по време на раждането/ако е естествено/ е добре да се приема Клетъчна енергия, за по-бързо усвояване.

# 393
Аз през цялата бременност пия ЗЕ и ЕМК. Колактив съм пила при нужда, а не постоянно. Други витамини и добавки не съм пила - смятам, че не е необходимо.
Това за по време на раждането не го знаех - благодаря за информацията.  bouquet

ето какво открих по въпроса:
http://www.zdravensait.hit.bg/aku6erstvo1.htm

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 15:10 от agneshka

# 394
четох, четох и не разбрах Embarassed има ли разлика между трапезната хималайска сол и хималайската сол за вана. ако може някой по-запознат да ми обясни... благодаря Hug

# 395
Аз през цялата бременност пия ЗЕ и ЕМК. Колактив съм пила при нужда, а не постоянно. Други витамини и добавки не съм пила - смятам, че не е необходимо.
Това за по време на раждането не го знаех - благодаря за информацията.  bouquet

ето какво открих по въпроса:
http://www.zdravensait.hit.bg/aku6erstvo1.htm

Благодаря на jumil  и agneshka. Аз пък сама си открих това: http://um.anhira.com/hranene_bremenni.php

Аgneshka как разбра кога имаш нужда от коластра? Имаш предвид при някаква настинка или...?

Освен това и в двата линка не виждам да са посочени дозите за приемане - по колко ЗЕ и ЕМК (като капки, че мл. трудно ги меря) приемахте вие?

# 396
  • Кредитен консултант - Варна
agneshka, по спомен - трапезната е ситно смляна , а за вана е на по-големи кристали. Няма друга разлика .
Някой има ли впечатления вече от тази сол ?

# 397
Аgneshka как разбра кога имаш нужда от коластра? Имаш предвид при някаква настинка или...?
Освен това и в двата линка не виждам да са посочени дозите за приемане - по колко ЗЕ и ЕМК (като капки, че мл. трудно ги меря) приемахте вие?
за щастие не съм боледувала, но вземах коластра, когато около мен имаше грипави хора и в периода, когато в офиса се появи заушка. освен това по едно време ми откриха едни бактерии и тогава освен увеличена доза ЗЕ, пиех и Коластра.
ЗЕ пия 2, а при заушката в офиса пиех по 4-5. обаче в един момент бебето стана много активно/след няколко дни по 4-5 ЗЕ/ и 2 дни не спря да рита. според гинеколога ми се намествало, защото му било точно времето да се намести, но аз се усъмних в ЗЕ и пак я намалих на 2.
ЕМК - 20 капки на ден.
това са дозите, които ми препоръча моята хомеопатичка. предполагам, че има и други мнения по въпроса.

# 398
agneshka, по спомен - трапезната е ситно смляна , а за вана е на по-големи кристали. Няма друга разлика .

И аз не знам за друга разлика.
Иначе си купих от ситната.Харесва ми,леко розова е и соли повече като че ли,не е йодирана,не е избелена,няма примеси.Друго не мога да кажа,ползвам я само за ядене.

# 399
angeliciva, Omega, благодаря  bouquet

# 400
  • Кредитен консултант - Варна
И аз не знам за друга разлика.
Иначе си купих от ситната.Харесва ми,леко розова е и соли повече като че ли,не е йодирана,не е избелена,няма примеси.Друго не мога да кажа,ползвам я само за ядене.
А-ха ,ама при тебе цената е друга ,на нас много "солени" ще ни излязат да солим манджите с тази цена  #Crazy ooooh! Laughing Laughing

А някой има ли мнение за употребата й като солен разтвор,от който се дава по лъжичка всеки ден ?

Да попитам при кърмене кой от продуктите е подходящ за  доставка на  витамини и минерали ?
Знам ,че ЗЕ увеличава лактацията ,но набавя ли и витамините ?Има ли друг продукт ,който се препоръчва ?
Сега вземам течна АФА -2 пъти на ден и от дъжд на вятър Мигновена храна -клетъчна енергия. ( Бяха на промоция  Simple Smile) Добре ми действат обаче . Само не знам отива ли нещо полезно от тях към детето?

# 401
За първи път влизам в този форум, но ми се иска да стане ясно, че има разлика между хималайската сол за вана и хималайската фина трапезна сол и хималайската кристална сол. Солта за вана не е пречистена и не е годна за директна консумация. Тя си се ползва само за вана. Хималайската фина трапезна сол и хималайската кристална сол е едно и също нещо, с тази разлика, че първата е натрошена, но и двете са за консумация. Ако искате да имате здравословен ефект използвайте соления разтвор от кристалната сол - това всъщност е и по изгодно от финансова гледна точка.  Simple Smile

# 402

За кристалната(ползвам такава,) да добавя,че не е рафинирана и за нея пише,че също може да се използва за баня,освен за ядене.

Какво имаш впредвид ,че тази за вана не става за директна консумация?Не е пречистена с какво?Ако големия кристал за вана се начука и се смели,ще става също за ядене според мен.Но понеже трябва да се подложи на допълнителна обработка,цената се увеличава.

Според мен кристалната на едри парчета и ситната кристална е едно и също,а трапезната е различна.

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 17:57 от Omega

# 403
  • София

Стахотно е. Сутрин започвам с 2 коластри и след това с чаша СОЛЕ. Намалих кафето (не ми е нервно и необходимо за да се събудя).
 Simple Smile И като заместител на пастата за зъби също е отлично. В началото е малко гадно, заради кървенето на венците и липсата на аромати, но вече месец си мия зъбите с 1% разтвор на хималайска сол и венците не ми кървят.  Laughing Все още децата не мога да ги накарам да го правят, но и това ще се случи.

[Да попитам при кърмене кой от продуктите е подходящ за  доставка на  витамини и минерали ?
Знам ,че ЗЕ увеличава лактацията ,но набавя ли и витамините ?Има ли друг продукт ,който се препоръчва ?
Сега вземам течна АФА ................ Само не знам отива ли нещо полезно от тях към детето?

Добро е това за кърмачки. И минерали се доставят и витамини. Друго не ти трябва. И бъди спокойна - отиват към бебето.  Hug

Колкото до готвенето с хималайска сол - аз си готвя с морска сол, а на салата слагам хималайска. Поне на това ги научих моите. Според малкия ми син, соляла по-добре и била по-вкусна.  Laughing

# 404
Дай малко инфо как го приготвяш това СОЛЕ.С големи кристали ли,или със ситната сол?
Сутрин като го пиеш разхлабващо ли действа?
А зъбите как миеш?Само изплакваш или ги търкаш?

Общи условия

Активация на акаунт