Юлски мами 2017

• 42 129
  • 790
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Така се радвам за двете ти чертички Стормче!!! А това Чхг за ден преди цикъла е страхотно! При мен беше едва 30. Желая ти лека и безпроблемна бременност до финал!   Hug

# 256
Здравейте, момиченца-кокиченца Simple Smile  bouquet
Тихичко ви следя от известно време, но не смея да се включа.
Днес просто не мога да се въздържа и плахо се присъединявам  Peace

Току що се връщам от АГ.
Видяхме "категорично" жив ембрион в бременна матка, с правилно оформен сак.
Чух и сърчицето - 116 удара в минута.
Водя се 6 г.с. и 1 ден.
Термин 02.07.

bouquet bouquet bouquet

Няма по-щастлива от мен  bouquet

Иначе, от Плевен съм - ако има други мами, можем да обменяме местен опит Simple Smile
Имам три неуспешни бременности дотук Sad Sad Sad
Много се надявам и вярвам, че този път всичко ще е наред.

С поликистоза на яйчници съм.
Цикълът и овулацията при мен са загадката на Сфинкса  Laughing Laughing Laughing
Забременява се с кристална топка  Grinning

Имам и разни други хормонални проблеми и съм на куп лекарства.
Включително и инжекции Фраксипарин в корема, 3х2 Утрогестан перлички, НО през устата, защото дразнели шийката - а имах едно зацапване, 3х1 Но шпа и т.н. и т.н.

Желая успех и кураж на всички  bouquet bouquet bouquet
Бъдете здрави Simple Smile

# 257
Аз съм на минерален басейн и ме е страх да вляза.

# 258
Момичета,  стойностите на чхг са 36.75....незнам какво значи това, утре пак съм на док.

# 259
 preggo baby_neutral Добре дошли на новите момичета , стискаме палци всичко да е наред и при вас Wink
Ах, колко хубаво! Ставаме все повече!!!  bouquet

# 260
  • София
tenderseducer всяка стойност над 5 значи положителен резултат. Хубаво е да се проследи след 48 часа дали се покачва двойно. На ехограф се вижда нещо при стойности над 1000. Задължително се консултирай с док. за кървенето. После да пишеш как е минало. Стискаме ти палчета всичко да е наред!  Praynig
mar4ety добре че писа че така те мислих  Shocked Радвам се много, че има добри новини! Дано вече е спряло и кървенето и се надявам да ни зарадваш с още по-хубави новини след следващия преглед.  Почивай си повече (сега ти е паднало) и се пази!  bouquet
Добре дошли и на новите момичета които не поздравих лично по-рано днес. Желая ви от сърце лека и безпроблемна бременност!

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 20:17 от Cherryto

# 261
Добре дошла Gentle storm лека бременност!

# 262
Проблема е в това, че днес ми е 11 ден закъснение и имам положителен тест още от първия.

# 263
Момичета, да питам и вас
искам да отида на кола-маска включващо обезкосмяване и на триъгълника, досега съм го правила без проблем, но сега вече като съм в начална бременност смятате ли, че ще е проблем
Предстои ми преглед и ми е неудобно да отида обрасла, а досега само кола-маска съм ползвала  Embarassed
Вие как бихте се обезкосмявали занапред  Simple Smile

# 264
Аз по време на първата бременност продължих да ходя на кола до последно. Дори когато отидох да раждам не ме бръснаха, бях ходила на кола 2 седмици преди това.

# 265
Cherryto,  Манита ,

Благодаря ви за топлия прием Simple Smile  bouquet bouquet bouquet

tenderseducer, стискаме палци днес за теб !  bouquet

# 266
bebka -8 добре  дошла! Темдерстор на моята приятелка и бяха излезли отрицателни дори кръвните, а си беше бременна, и грешки в лабораториите стават и то често. Успех на всички които днес са на преглед. И да се отчетете. Аз със предната бременност от началото съм ходила на цялостна коламаска. Не мисля че има проблем, освен ако нямаш някво зацапване.

# 267
Благодаря ви за топлия прием  Hug
От вчера се чувствам малко странно, все едно се разболявам много леко, имам лека хрема, която съвпадна с новината за бременността. Чувала съм, че понякога хормонално се отключват такива неща в начална бременност  newsm78 Някой друг чувства ли се така или просто съм настинала?  #Crazy

# 268
 Dursita, благодаря ти  bouquet

Gentle Storm, и аз съм леееееко хремава, но си мисля, че си е сезон, болни наоколо и т.н. Вчера бях на работа за ден, всичко живо подсмърчаше, кихаше и кашляше - зле ми стана Sad
Вечерта взех едно Биозин мама. Направила съм си и една смес още преди да разбера за бременността, винаги я пия -  джинджифил, мед, лимони, канела. Ям по една лъжица сутрин на гладно, ако стане напечено - увеличавам дозата. Всяка зима действа безотказно, надявам се и сега да ми помогне  Peace

# 269
Здравейте всички! Добре дошли на новите мами и безпроблемна бременност!!
Аз вече съм по-спокойна, снощи бях на преглед, имам си 4мм ембрионче с тупкащо сърчице 💓. 6гс, потвърди ми термин 03.07. Каза, че още е рано и има рискове,понеже имам болки ниско долу.препоръча ми Вит. Фемибион 1 + продължавам фолиева киселина.
От сърце ви желая и вие да имате добри новини и да сте здрави!

Общи условия

Активация на акаунт