Юлски мами 2017

• 42 598
  • 790
  •   1
Отговори
# 285
I4eto 84 Добре дошла, мила'! Според мен трябва да си направиш консултация със специалист.  А може да питаш и зъболекаря какви лекарства са ти поставяли, за да си по-компетентна при срещата с АГ-то . Дано всичко е ок! В което искрено се надяваме всички и скоро да се похвалиш с хубави новини. К

Благодаря, вчера попитах хирурга упойката, която е сложена е убистезин, каза че не влияе, това е местен анестетик, антибиотика който ми изписа е панцеф, попитах местния АГ, каза че антибиотика също не е страшен, утре ще попитам другия АГ, дано всичко е наред.

# 286
Благодаря ти, Dursita  Hug

i4eto84 , честито, миличка - стискам палци занапред  Peace Praynig Hug
Консултирай се с АГ.
Честно казано не мисля, че трябва да се притесняваш.
Знам, че не е добре рентген и т.н. ..... но пък зъб  newsm78 newsm78 newsm78

Благодаря, утре ще ходя на Плевен при АГ, дано да няма нищо притеснително.

И аз съм от Плевен Simple Smile
Къде ще ходиш ? Можем да обменяме опит, ако искаш и на лични да не спамим групата Peace

# 287
  • Перник
Ехааа, колко тупкащи сърчица имаме ☺ Много се радвам... А аз как ще изтрая до двадесет и някой ноември не знам...
За стриите: предният път мазах корема още от началото на 3 месец,защото много дапочна да ми личи. Сега пак съм така:като в 5 месец 😂 Ползвах кокосово масло и не ми излязоха стрии. Но по-скоро си е до кожа ☺ Успех на момичетата,които днес са на преглед

# 288
Благодаря на всички, които ми стискаха палци и ме мислиха Simple Smile При мен е започнал аборт, както си и мислих, док каза, че ще е като по- обилен цикъл и така...
Пожелавам на всички леко бременеене, щастливи мигове и послушни бебета!

# 289
Tenderseducer и какво искаш да кажеш, че ще загубиш бебчето ли????? Ужас ако е така... Защо не си направиш консуштация с друг спец дали не можеш да го задържиш...

# 290
Благодаря на всички, които ми стискаха палци и ме мислиха Simple Smile При мен е започнал аборт, както си и мислих, док каза, че ще е като по- обилен цикъл и така...
Пожелавам на всички леко бременеене, щастливи мигове и послушни бебета!

Как така е започнал аборт? Ти какво почувства, че си си помислила? Много съжалявам, дано стане чудо!

# 291
tenderseducer, ,

Съжалявам, мила.
Може и така да е, но потърси наистина второ мнение - за собствено успокоение ...

Кураж от мен  bouquet

# 292
Каква консултация.. Нещата са ясни. 10 дена след положителен тест е невъзможно стойността да е толкова ниска при нормално развитие на бременността. Дано следващият път да и се развият добре нещата.

# 293
  • София
tenderseducer много съжалявам мила за ужасните новини. Няма думи, които биха могли да донесат успокоение в такъв момент, от опит го знам. Само времето ще помогне да се отърсиш. Съветвам те да се консултираш със специалист и да направите изследвания за да се установи причината. Кураж! 

i4eto84 не се притеснявай за снимката. На мен ми направиха снимка за бъбреците преди да разбера че съм бременна. Консултирах се със специалист от нац.център по радиология, който ме увери, че това облъчване е много, много под нормата и не може да навреди по никакъв начин. АГ-то също каза, че няма проблем пък твоята снимка е на зъб и е съвсем далеч... Лекарствата също не са проблем тъй като още не е имало връзка м/у плода и майката.

Аз бях на док. днес. Няма добри новини, но пък не са и съвсем лоши. За 4дни плодния сак е станал от 1,02 на 2,48; ембриончето е от 0,26 вече 0,36, а притеснителното петанце встрани от плодния сак е изчезнало (надявам се от него е било зацапването). Добре, че си бях взела снимката от миналия път, защото по време на прегледа доктора заключи, че няма развитие (света ми се срина), но докато се обличам сравни снимките и видя, че все пак има някаква промяна. Каза, че в толкова кратък срок можем само да чакаме. Не може да гарантира, че бременността ще бъде пълноценна или пък напротив. Успокоителното е че няма кървене, отлепяне на плодния сак, каза и че е с правилна форма.  Аз съм още по-притеснена, но ще опитам да съм оптимист и да вярвам, че малкото човече ще се бори и след седмица ще опровергае док. с размери и тупкащо сърчице!
Съжалявам за дългия пост момичета!  Hug

# 294
tenderseducer много съжалявам мила за ужасните новини. Няма думи, които биха могли да донесат успокоение в такъв момент, от опит го знам. Само времето ще помогне да се отърсиш. Съветвам те да се консултираш със специалист и да направите изследвания за да се установи причината. Кураж! 

i4eto84 не се притеснявай за снимката. На мен ми направиха снимка за бъбреците преди да разбера че съм бременна. Консултирах се със специалист от нац.център по радиология, който ме увери, че това облъчване е много, много под нормата и не може да навреди по никакъв начин. АГ-то също каза, че няма проблем пък твоята снимка е на зъб и е съвсем далеч... Лекарствата също не са проблем тъй като още не е имало връзка м/у плода и майката.

Аз бях на док. днес. Няма добри новини, но пък не са и съвсем лоши. За 4дни плодния сак е станал от 1,02 на 2,48; ембриончето е от 0,26 вече 0,36, а притеснителното петанце встрани от плодния сак е изчезнало (надявам се от него е било зацапването). Добре, че си бях взела снимката от миналия път, защото по време на прегледа доктора заключи, че няма развитие (света ми се срина), но докато се обличам сравни снимките и видя, че все пак има някаква промяна. Каза, че в толкова кратък срок можем само да чакаме. Не може да гарантира, че бременността ще бъде пълноценна или пък напротив. Успокоителното е че няма кървене, отлепяне на плодния сак, каза и че е с правилна форма.  Аз съм още по-притеснена, но ще опитам да съм оптимист и да вярвам, че малкото човече ще се бори и след седмица ще опровергае док. с размери и тупкащо сърчице!
Съжалявам за дългия пост момичета!  Hug

Благодаря ти мила! Ще стискам палци всичко да мине наред,  аз утре ще ходя да се консултирам с още един АГ.Дано всичко е наред.

# 295
Аз пък не го приемам така дрсматично. На практика около 60 процента от бременностите завършват така.

# 296
  • София
celika всеки човек е различен и приема такива събития по различен начин. Може би си по-силен характер... За мен спонтанния аборт си беше тежко преживяване, пък за задържания да не говорим - него много тежко го преживях тъй като беше неочаквано, а и се бях успокоила понеже видяхме сърдечна дейност, после оформено бебче аха да вляза във втория триместър...и изведнъж съобщиха, че вече няма сърдечна дейност. Около месец след това се будех в истеричен плач - горкия ми мъж, доста се беше притеснил за мен. Та...всеки си е различен...

# 297
Аборт след чута сърдечна дейност е нещо съвсем друго. Просто знам, че неразвитието на бременността е нещо нормално. Случвало ми се е няколко пъти.

# 298
  • София
Съгласна съм, че разликата е голяма, но си е загуба...особено когато бебето е така желано и плод на месеци опити 

# 299
Да, загуба е... но аз още като чуя за положителен тест, знам че вероятността бременността да не се развие е по-голяма, отколкото да се развие и затова не го проемам драматично ако не се развие. Това е нормален ход на събитията. Повечето жени дори не разбират, че са били бременни в такива случаи. А едно бебе за да стане, обикновено се искат месеци. Ако се случи от първия или втория път, това си е чист късмет. Обикновено тялото се подготвя за това първите няколко пъти и изхвърля първите няколко опита за имплантиране или вече имплантирани яйцеклетки.

Общи условия

Активация на акаунт