AVON - обсъждане на продукти тема 22

• 109 690
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
Аз даже и една минута не стоя, намазвам, загрява и като спре загряването ексфолирам и отмивам Peace

# 166
Момичета не познавам продуктите на АVON, затова ви моля за мнение. От каталог 17/2016 за коледен подарък на младо момиче комплекта на стр- 45 , а за млад мъж - на стр. 67. дали ще се харесат.Благодаря  ви предварително .

# 167
В първия каталог за 2017 има основа за грим на Лукс.Нова ли е?За първи път я виждам. newsm78 Тъкмо си търся основа и се чудя за тази.

# 168
Момичета не познавам продуктите на АVON, затова ви моля за мнение. От каталог 17/2016 за коледен подарък на младо момиче комплекта на стр- 45 , а за млад мъж - на стр. 67. дали ще се харесат.Благодаря  ви предварително .

Чудесен избор. Мъжкия фулл Спиид е класика- свеж, студен. Чериш момент от комплектите е най- младежки.

# 169
Здравейте милички,от 4 дена използвам cellu break double action искам дави попитам ако някои от вас е използвала дали помага дали сте доволни от този крем благодаря ви предварително  Wink Joy

# 170
Момичета,гледам в олх, че има комплекти с парфюми на доста по- ниски цени от тези в каталога и не разбирам защо е така? Мога ли да се доверя изобщо?

# 171
Аз даже и една минута не стоя, намазвам, загрява и като спре загряването ексфолирам и отмивам Peace

Благодаря, а със самата маска ли ексфолираш или с друг продукт/гъбка?

# 172
Със самата маска. Ексфолиращите частици са много ситни и фини, но аз предпочитам такива, че иначе ми се раздразва кожата Peace

# 173
Със самата маска. Ексфолиращите частици са много ситни и фини, но аз предпочитам такива, че иначе ми се раздразва кожата Peace

Много благодаря. Не знаех, че има частици и се радвам, че са фини, защото имам тънка и чувствителна кожа и избягвам ексфолианти по принцип. В ревютата никъде не споменават частици, иначе не бих я поръчала, защото от измиващи продукти с частици ми излизат повече пъпки, вероятно от натиска. Все си мисля, че не е само при мен.

# 174
Аз по същата причина избягвам ексфолианти, моята кожа не е тънка, но се раздразва от механично търкане. В тази маска частичките обаче са много много фини, съвсем слабо се усещат Peace

# 175
Аз по същата причина избягвам ексфолианти, моята кожа не е тънка, но се раздразва от механично търкане. В тази маска частичките обаче са много много фини, съвсем слабо се усещат Peace

Това е интересно, значи не е само при мен. Точно това имах предвид, че се раздразва от допира с частиците. Добре, че са мънички. Според мен има насъбрана нечистотия в дълбочина и при търкане избива на повърхността. Другояче не си го обяснявам, макар че правя редовно дълбокопочистваща маска. Иначе добре ми се отразява масаж със затоплена кърпа, ако искаш пробвай.  Hug

# 176
  • Вестерос
Искам пак да попитам кой е актуалния каталог и има ли намалени лакове  Flutter

# 177
Искам пак да попитам кой е актуалния каталог и има ли намалени лакове  Flutter

В момента е актуален каталог 17. Намалени са лаковете от серията Magic Effects и едни нови, за всяка зодия. Последните са 3.90. Аз поръчах Magic Effects Mineral Crush Rose Quartz за 4.90. True Colour и останалите не помня колко бяха. Линк към каталог 17 има на първа страница.

# 178
  • Вестерос
Мерсиии  bouquet Hug

Виждам обаче само 16

# 179

Общи условия

Активация на акаунт