AVON - обсъждане на продукти тема 22

• 109 690
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
  • Вестерос
 bouquet

# 181
Някои щеми отговорили,извинявайте ако съм ви нахална..попитах дали някоя от вас е използвала cellu break double action.Вече 5 дена го използвам но нямам подобрение а вие доволни листе от този крем,много искам дасе отърва от гадния целулит.Благодаря предварително за отговорите Simple Smile Simple Smile

# 182
Някои щеми отговорили,извинявайте ако съм ви нахална..попитах дали някоя от вас е използвала cellu break double action.Вече 5 дена го използвам но нямам подобрение а вие доволни листе от този крем,много искам дасе отърва от гадния целулит.Благодаря предварително за отговорите Simple Smile Simple Smile

Каквото и да пише на един крем против целулит няма как да направи чудеса. За да се отървеш от целулита или поне да го намалиш трябва диета, спорт, масажи и т.н.

# 183
Антицелулитните кремове са ефективни, поне при мен. Но за 5 дни- чудеса няма кой да направи-дори и за 200 лв крем. В съчетание и с диета-режим на хранене и движение още по -голям ефект ще имате.

# 184
Аз бих включила допълнително масажи, спортната дейност с Термо екипи за усилване кръвообръщението...
Но чудеса не стават. Зависи и от типа фигура...

# 185
  • София
Зависи и от типа фигура...
... И от възрастта  Whistling

# 186
Момичета,мен точно това ме притеснява чесъм твърде млада утре навършвам 17 год.Много ме  е срам от моите връснички целулита мие много дълбок или така дасе каже..офф дано се оправя и дасе махне тоя целулит атцки мее срам ноо,такава сам си за съжеление ,за килограмите 63 килограма съм незнам дъли е нормално за 17 годишна ...Пак ви благодаря за искрените отговори Wink Simple Smile Wink Simple Smile

# 187
  • Бургас
Момичета,мен точно това ме притеснява чесъм твърде млада утре навършвам 17 год.Много ме  е срам от моите връснички целулита мие много дълбок или така дасе каже..офф дано се оправя и дасе махне тоя целулит атцки мее срам ноо,такава сам си за съжеление ,за килограмите 63 килограма съм незнам дъли е нормално за 17 годишна ...Пак ви благодаря за искрените отговори Wink Simple Smile Wink Simple Smile
Имам целулит от дете. Била съм кожа и кости и пак съм имала целулит. Само с мазила не става - трябва диета и хранителен режим за превенция.
И извинявай за следващия ми коментар, но е много по-срамно да пишеш неграмотно на 17 години от това да имаш целулит  Peace

# 188
Добре разбрах ви.Благодаря все пак за отговорите.Аз приключвам с моята тема ...!!!!  Stop ooooh! Confused

# 189
  • Вестерос
Целулита не зависи от килограмите и слаби жени имат. Зависи от активността на човека, хранителния му режим и прочие.

# 190
Целулита зависи от хормоналния баланс, жени с естрогенно доминиране имат повече Peace

# 191
  • БУРГАС
Може и да сте обсъждали,но как са боите за коса,интересуват ме най-светлите цветове,изсветляват ли добре.

# 192
  • София
Може и да сте обсъждали,но как са боите за коса,интересуват ме най-светлите цветове,изсветляват ли добре.
Аз съм доволна - по качество не отстъпват на други бои от сходния ценови клас.

# 193

Подкрепям!

# 194

А червената гама при тях как е? В смисъл трайна ли е?

Общи условия

Активация на акаунт