AVON - обсъждане на продукти тема 22

• 109 534
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
В чуденка съм за една клиентка- от парфюмите на стр. 46-47 кои два според вас са ориенталски, силни, даже натрапчиви като миризма?

Единият може би да е Фар ауей, а другият??

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 16:14 от bubanka

# 91
Еднозначно Реър голд!

# 92
Здравейте!  bouquet
От сегашния каталог съм харесала много бюджетен мъжки комплект Full speed на стр. 117. Но има три вида, бихте ли ми препоръчали някой?
Оранжевият, който е класическата версия. Аз много трудно харесвам какъвто и да е мъжки парфюм, но този е страхотен, без никакви забележки.

# 93
Здравейте!  bouquet
От сегашния каталог съм харесала много бюджетен мъжки комплект Full speed на стр. 117. Но има три вида, бихте ли ми препоръчали някой?
Оранжевият, който е класическата версия. Аз много трудно харесвам какъвто и да е мъжки парфюм, но този е страхотен, без никакви забележки.

Зеленият също е с много хубав аромат

# 94
Мицеларната вода е много хубава, аз ползвам сигурно вече 5-6 -та опаковка. Премахва чудесно грим и не люти на очите. А цената е повече от перфектна, макар да я пускат и на 3.70 понякога Peace

Още един глас и от мен за мицеларната вода. За разлика от други на по-скъпи марки- тази не люти на очи и кожа, почиства добре грима

# 95
Аз не слагам толкова грим,колкото по скоро ми трябва продукт за почистване на лицето. А доволни ли сте от ВВ крема на Anew ? Отдавна му се каня,но не смея все да поръчам.

# 96
Аз не слагам толкова грим,колкото по скоро ми трябва продукт за почистване на лицето. А доволни ли сте от ВВ крема на Anew ? Отдавна му се каня,но не смея все да поръчам.

Много е приятен и комфортен, с хубав полуматов завършек, подходящ и за по-мазна кожа. Покривността му е ниска към средна, а цветът е много светъл, в студената розова гама. Подходящ е за светла кожа с розов подтон. Моята е такава и ако имаше добра покривност, би бил идеален, но не и за лятото, защото действително е много светъл. За настъпващия сезон и ако няма кой знае какво за прикриване е чудесен. Също така мирише много приятно на нар. Не дразни околоочната зона и не е силиконов като усещане.

# 97
  • Бургас
А матиращият ВВ крем хубав ли е и с каква покривност е?

# 98
А матиращият ВВ крем хубав ли е и с каква покривност е?
От него взех мостра на светлия цвят. Много е силиконов и запушва ужасно порите, поне при мен. Също е много светъл и розов, стои много добре и естествено, когато е скоро нанесен и леко матира, но попива в лицето с течение на деня и покривността му изчезва. Но при мен дълготрайният и успокояващият матиращ фондьотен също попиват през деня и оставам все едно съм без тях. По тази причина не ползвам фондьотен на марката. Някога беше много добър и икономичен Flawless Perfection в черна плоска тубичка с тънък връх. Две поредни опаковки изхабих и бях много доволна. Сегашният заместител трябва да е Ideal Flawless в шишенце с помпа, но не съм го пробвала. Трябва да има ревюта из нета, включително и в тази тема.

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 12:51 от Петенце Цветенце

# 99
А на Lux фондьотените как са?Само от тях мостри не съм взела.Пробвах почти всички видове фондьотен,но никой цвят не ми пасва.Кожата ми е мазна по принцип,исках да взема от дълготрайния,обаче с него става много суха  ooooh!

# 100
А на Lux фондьотените как са?Само от тях мостри не съм взела.Пробвах почти всички видове фондьотен,но никой цвят не ми пасва.Кожата ми е мазна по принцип,исках да взема от дълготрайния,обаче с него става много суха  ooooh!
Само тях не съм пробвала и аз, но ги хвалят общо взето. За дълготрайния ми е странно, че ти суши, при мен няма такова нещо, също съм с по-мазна кожа. Това само от мостра или при продължителна употреба?

# 101
Само от мостра.Ще взема пак,че наистина не ми остана по дрехите,а това ми е най-важно.И цвят не мога да улуча,а взех от всички цветове.  Confused

# 102
Само от мостра.Ще взема пак,че наистина не ми остана по дрехите,а това ми е най-важно.И цвят не мога да улуча,а взех от всички цветове.  Confused
Ivory помня, че неочаквано беше доста оранжев и по-тъмен от Nude, който беше светъл и неутрален цвят и ми пасна сравнително добре. Чудесно е, че не оставя петна, но с това нетрайно покритие няма голяма полза.

# 103
Момичета, какъв аромат е новият дамски LUXE OUD и траен ли е ?
Благодаря на всички отзовали се!

# 104
Ivory помня, че неочаквано беше доста оранжев и по-тъмен от Nude, който беше светъл и неутрален цвят и ми пасна сравнително добре. Чудесно е, че не оставя петна, но с това нетрайно покритие няма голяма полза.

Всички по-тъмни ми стояха като оранжеви.Само нуд ми се стори по-приемлив за кожата ми,а съм с доста тъмна кожа.При мен изкара от сутринта до вечерта и не остави петна никъде(даже заспах с него  hahaha ) .

Общи условия

Активация на акаунт