AVON - обсъждане на продукти тема 22

• 109 595
  • 768
  •   1
Отговори
# 435

Аз го ползвах , излиза епизодично на 10 лева та така си го взех . С чувствителни очи съм но нямах проблеми. Нямах и особено подобрение , но сините кръгове под очите са признак за тънка кожа . Освен това съм експериментирала с фдт и като ми се махнат лицето ми изглежда дълго конско и бузесто. Така че бях доволна от резултата , не изчезнаха кой знае колко...

# 436
  • Стара Загора
Пробвахте ли някоя от новите четки за грим? Аз си взех 2, но тази за ружа ми харесва повече и ми е фаворит. Heart Eyes

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.bg/2017/02/avon-new-cont … -blush-brush.html

# 437
  • В къЩи.
Две странички назад, хвалих четката за руж и за вежди.
Страхотни са. Peace
Мисля да взема и кабукито.

# 438
  • Бургас
Ако все още търсите суочове на новите подхранващи червила, любимката ми Петра е пуснала ревю.

http://adjustingbeauty.blogspot.bg/2017/01/review-avon-true-supr … e-nourishing.html

Червилото най-най-отдолу е фантастичен цвят!
Кой номер е?

# 439
  • София, Западен парк
Ако все още търсите суочове на новите подхранващи червила, любимката ми Петра е пуснала ревю.

http://adjustingbeauty.blogspot.bg/2017/01/review-avon-true-supr … e-nourishing.html

Червилото най-най-отдолу е фантастичен цвят!
Кой номер е?
точно любимото ми е - Nurturing Nude.

# 440
Червилата нямат номера , а наименования, съответно кодове за поръчка. На общата снимка кое имаш предвид? Иначе има снимки на червилата в-у устни с наименованията им в страницата/линка.

# 441
  • Бургас
Благодаря ви,момичета,намерих го  bouquet

# 442
  • Добрич
Здравейте, имате ли мнение за това парфюмче? Поръчах го за пролетта, като свеж приятен аромат, но само по душене на страницата, дали е свеж наистина, траен?

# 443
  • София
Здравейте, имате ли мнение за това парфюмче? Поръчах го за пролетта, като свеж приятен аромат, но само по душене на страницата, дали е свеж наистина, траен?
Да

# 444
Свеж, зелен, пролетен, не съвсем траен , но открояващ се аромат. Мен ме плени от първо пръсване.

# 445
Здравейте! Някой да е ползвал крем маска за лице аню клиникал с хилауронова киселина и доволни ли сте?
Много ми хареса Атракшън, тта Амур не до там, не е нещо кой знае какво  като аромат, тта ин лав по ми допадна , наистина мирише на свежо и чисто като сапун Simple Smile Само ги тествах на ръката, а Премиер лукс верно е доста траен, също ми хареса Simple Smile

# 446
Премиер лукс верно е доста траен, също ми хареса Simple Smile

Ужасно траен за мен  Mr. Green, няма измирисване,  не ми хареса, никак не е мой аромат.
Виж Атракшън го обожавам  Peace

# 447
Някой използвал ли е това олио?

# 448
Някой използвал ли е това олио?

Аз  55 Не блести кой знае колко.  Thinking

# 449
Михаела К., какъв ефект виждаш от него?

Общи условия

Активация на акаунт