AVON - обсъждане на продукти тема 22

• 109 648
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
И аз съм го ползвала, не блести, абе като цяло тониращ ефект няма. Иначе прави кожата много гладка, ползвала съм и от другите видове (май розово), проблемът е, че съдържат спирт.  Peace

# 451
Не виждам никакъв ефект,не бих си го купила пак.  newsm25

# 452
  • Бургас
Някой използвал ли е това олио?

Да, използвах го, за да смажа една скърцаща панта. Свърши работа  Laughing
Иначе за нищо не става - доста е мазно и не попива. Има блясък от частиците, но не мога много да преценя, защото го измих. Не можах да изтърпя тази мазнотия.

# 453
Някой използвал ли е това олио?

Аз съм много доволна-второ лято ползвам такъв спрей- деликатен блясък,особено на кожа с тен стои много. Но зависи кой какъв ефект очаква и обича. Овлажнява добре.
Тези флакончета са 2 вида-единият е за тен-за него мнение не мога да дам.

# 454
Доста е мазничко олиото и при мен не попива, но на кожа с тен стои много яко - деликатен блясък. Ползвах го след плаж.

# 455
Същия много приятен златист блясък на кожата дава крема-масло за тяло планета спа с перли. Но не е мазен и има свеж аромат.

# 456
  • Бургас
Същия много приятен златист блясък на кожата дава крема-масло за тяло планета спа с перли. Но не е мазен и има свеж аромат.
От слънцезащитната серия има един лосион /май се води за удължаване на тена/, който е с блестящи златни частици и е много приятен като консистенция - попива бързо и дава златист блясък на кожата. Минусът е, че се предлага само през пролетно - летния сезон, когато изваждат серията за продажба.

# 457
_re_ge, може ли снимка на този крем?

# 458
  • Бургас
Не съм Рени, но друг крем-масло за тяло с перли на Планет Спа няма Wink

# 459
Благодаря bradata  bouquet

# 460
Какво ще кажете за това олио,някой да го е ползвал?Какъв му е ефектът и вечер ли се използва или пък може и преди нанасянето на грим ?  Rolling Eyes

# 461
Да ви похваля комедоночистача... маха всичко. Лицето ми е като ново направо.

# 462

Брадата е показала скъпата разфасовка. Този тип кремове за тяло на планет СПА се предлагат в два варианта -  подобен буркан и тогава цената е 3-4 лева отгоре. Иначе се предлага и в кръгли кутии и цената на която е падал  е 9-10 лева.

Не мога да аддна снимка..

# 463
  • София
От слънцезащитната серия има един лосион /май се води за удължаване на тена/, който е с блестящи златни частици и е много приятен като консистенция - попива бързо и дава златист блясък на кожата. Минусът е, че се предлага само през пролетно - летния сезон, когато изваждат серията за продажба.

Скоро ще започнат да пускат слънцезащитните

# 464
_re_ge, благодаря ти за разяснението  bouquet Има ли го в сегашните каталози?

Общи условия

Активация на акаунт