AVON - обсъждане на продукти тема 22

• 109 550
  • 768
  •   1
Отговори
# 735
Как мислите минералния прахообразен фондьотен дали ще е подходящ за мазна кожа, както и дали ще е покривен?

# 736
Някой има ли мнение за някой от тези три парфюма?  bouquetМного ще съм благодарна, че съм хвърлила око и на трите за следващия каталог  Grinning

# 737
Showgirls
Аз съм си харесала втория.
Искам нещо лекичко и свежо ухаещо на чистичко за разходките в квартала и в парка.Този ми идва така на мирис.Само от странички съм го подушвала. Peace
Ще се радвам и аз на отзиви за парфюмите.

# 738
  • Пловдив
На мен първия ми харесва, пак от страничката Mr. Green Имам друг Far away, със синята капачка. Подарък ми е, но ми е много силен и го нося рядко. Мисля, че и другите от серията пак ще са силни.

# 739
  • The Vampire City
Аз имам Silky Soft Musk и съм много доволна. С лек сладникав аромат е. На мен най-много ми напомня на ванилия и ми е много приятен. Бих го определила като доста траен, имайки предвид че е тоалетна вода. Съвсем спокойно на мен издържа около 10 часа.  Peace

# 740
Моят фавориит е Дей Дрийм, линк утре от компа  Mr. Green След него плътно Атракшън. Ужасно траен и също много хубав оранжения Съмър. Обожавах бялата и розовата рокля, а те ги спряха и двата  Confused

# 741
  • Бургас
Фар ауей е много силен и траен. Аз го харесвам,понеже обичам такива аромати.
А този с мускуса съм го харесала,но да видя кога ще го взема.

# 742
  • Бургас
Avon Pure ми е почти едно към едно с Pur Blanca. Имах други очаквания и се изненадах леко неприятно, че са доста сходни. Дори си пръснах на едната ръка от единия, на другата от другия за да се уверя, че не бъркам Tired

# 743
аз имам първия, определям го като сладникав но при мен не е много траен

# 744
А този аромат свеж ли е ?
Или е сладникаво?

# 745
Brazil Beat е много свеж и енерзиращ, "вкусен" почти тропически аромат, идеален за лятото. Подобен е на плодово-цветните на Escada.

# 746
  • Пловдив
Аз ли съм кьорчо, или този парфюм го няма в последната брошура Rolling Eyes (Brazil Beat). Ако го има, моля за страничката му Laughing

# 747
Аз ли съм кьорчо, или този парфюм го няма в последната брошура Rolling Eyes (Brazil Beat). Ако го има, моля за страничката му Laughing
гледам го онлайн.Няма ли го и в каталога?

# 748
  • Пловдив
Два пъти го разгледах, но не го намерих. Само онлайн ми излиза на непромоционална цена от 15.99 лв.

# 749
  • София, Западен парк
Два пъти го разгледах, но не го намерих. Само онлайн ми излиза на непромоционална цена от 15.99 лв.
На стр. 83 е в каталог 5. Офертата е много добра при покупка на 2 аромата от стр. 82 и 83 - еднакви или различни.

Общи условия

Активация на акаунт