50-та юбилейна тема за томболи, игри, конкурси, награди и подаръци!

• 69 259
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
http://bingopromo.bg/game/bingo_sms/game/?mob=true

С касова бележка се играе. Наградите са ваучери.
Аз вчера купих Бинго,но като регистрирам ми изписва,че играта е приключила

# 136
http://bingopromo.bg/game/bingo_sms/game/?mob=true

С касова бележка се играе. Наградите са ваучери.
Аз вчера купих Бинго,но като регистрирам ми изписва,че играта е приключила

Пише, че играта е до 12.01.2017

# 137
Опитах се да регистрирам кодове на Кока-Кола, но сайтът май не работи. Само при мен ли е така?  -  Тръгна!  Simple Smile

Чакам отзиви за наградите от Фантастико. На името на дъщеря ми спечелих 5 лева, но едва ли ще се навие да отиде. Интересно ми е дали наградите ще се получават само лично?  newsm78  И дали освен моята награда, биха ми дали и нейната?  newsm78

Имаше подобна игра като откриха магазина на Любляна. Гледаха само кода на таблет и даваха подаръка.

# 138
Чакам утре пратка от Спиди, но е мистерия дали е таблета или наградата от Zewa  newsm78 Аз съм по - склонна да мисля, че е второто, ама ще видим
Сайта за играта на Бинго изглежда мега аматьорски, но сигурно ще се пробвам с 1-2 бележки.  Rolling Eyes
Снощи се събудих в 3 и се сетих да регистрирам малко кодове, само 1 кутия Троя улучих, на Хипер от 5-6 нищо ..

edit: Сега видях, че след моята кутия в 3 и нещо до сега има само още  1 спечелена  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 16 окт 2016, 10:32 от EL8000

# 139
  • София
Започвам много да се ядосвам на Милка!Регистрирам код...пише "регистрирайте още 2 кода и може да спечелите Милка пуф"....регистрирам още 1....пак ми изписва "регистрирайте още 2 кода и може да спечелите Милка пуф"....аз обаче съм тъпа и упорита  Joy регистрирам още 1 и.... "регистрирайте още 4 кода и може да спечелите лаптоп"  Joy
Явно играта им забива на моменти.В такива случаи дали изобщо имаме шанс да спечелим нещо???  #2gunfire

# 140
  • Сандански
Кой разнася наградите от чупа и в какъв период сте ги получили? (ако сте ги получили)

# 141
Започвам много да се ядосвам на Милка!Регистрирам код...пише "регистрирайте още 2 кода и може да спечелите Милка пуф"....регистрирам още 1....пак ми изписва "регистрирайте още 2 кода и може да спечелите Милка пуф"....аз обаче съм тъпа и упорита  Joy регистрирам още 1 и.... "регистрирайте още 4 кода и може да спечелите лаптоп"  Joy
Явно играта им забива на моменти.В такива случаи дали изобщо имаме шанс да спечелим нещо???  #2gunfire
И аз така мисля. Регистрирах един код и ми изписа: регистрирай още 3 и може да спечелиш Милка пуф, а с още 4 лаптоп! За пуф не трябва ли да са още 2? newsm78

# 142
И аз така мисля. Регистрирах един код и ми изписа: регистрирай още 3 и може да спечелиш Милка пуф, а с още 4 лаптоп! За пуф не трябва ли да са още 2? newsm78

Ако шоколада е бил шести по ред естествено, че ще изпише "още 3 за пуф и още 4 за таблет". Всеки 3-ти може да спечели Пуф и всеки 5-ти - е за лаптоп. Така че бройте правилно!

# 143

[/quote]

Ако шоколада е бил шести по ред естествено, че ще изпише "още 3 за пуф и още 4 за таблет". Всеки 3-ти може да спечели Пуф и всеки 5-ти - е за лаптоп. Така че бройте правилно!
[/quote]
Ами той е първи от този телефон!

# 144
Тогава явно наистина нещо се бъгва играта. Аз нямах такъв проблем , но не съм регистрирала от два телефона за сега. Варианта е да им звъниш евентуално .

# 145
Аз по тоя повод им писах във ФБ, но нямам отговор още.  Confused Видях, че има и други писали за същия проблем  Whistling

Някъде в сайта им може ли да се види колко и кои кодове съм регистрирала, търсих, но не открих такава опция  newsm78

# 146
Абе, натъпкахме се с шоколад напразно  Mr. Green

# 147
В колко часа теглят дроновете?

# 148
Подсетихте ме да взема един шоколад да се пробвам, награда не очаквам, но за спорта. Laughing

# 149
  • Телиш/Плевен
Някъде в сайта им може ли да се види колко и кои кодове съм регистрирала, търсих, но не открих такава опция  newsm78
Мисля, че има такава възможност, ако им пишеш лично съобщение във Фейсбук с данните си. Peace

В колко часа теглят дроновете?
Между 14:00 ч. и 17:00 ч.

Общи условия

Активация на акаунт