ТРЕТИ клас - 2 тема

• 63 443
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
само това ми излиза със срок за записване началото на декември  Peace
http://schools.pons.bg/?act=content&rec=102

# 571
   Тамън да се оплача ,че днес тръгнахме за училище при - 12....,но се сетих за споделеното от Barefoot Kontesa за температурите в Канада!!! Поне се нарадваха на зима, децата!
Скрит текст:
"Автопаркът" пред училището на Беа

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 10:58 от Roo Roo

# 572
  • Sofia
Ехаа, Ру, страхотен автопарк!  Simple Smile
Пък оплачи си се де... всеки с действителността си.  Simple Smile  То -50 (изобщо не си го представям това ooooh!) в Канда изобщо не ме топлят при -12 у нас, туй то.  А и една и съща Т се усеща различно в различните места.

# 573

Издържа, за него пеенето е удоволствие. Виж аз дали издържам с второто му занимание, отделен въпрос.
Малко ми писва ролята на Корадо Катани и ще хвана да си вдигна чукалата и от там, като съвсем се отвратя.

# 574
Ехаа, Ру, страхотен автопарк!  Simple Smile
Пък оплачи си се де... всеки с действителността си.  Simple Smile  То -50 (изобщо не си го представям това ooooh!) в Канда изобщо не ме топлят при -12 у нас, туй то.  А и една и съща Т се усеща различно в различните места.

Така е.

При нас на -12 е супер приятно. Тази седмица, след няколко от онези описаните дни, е все към 0 градуса и е супер приятно, слънчево и даже ти става топло с дрехите   навън.  Flutter

Страхотен автопарк! И тук е така.
Постоянно са с шейните и тобоганите навън.

# 575
  • В светлината на слънцето
 Завидях за автопарка. Blush

Има състезание по английски и то е онова, към което е дала линк ст Добри.  Peace Плащаше се декември, а самото състезание е през февруари. Но то е повече за школите, които работят по Кембридж. Не е обвързано с училищата.

Сега сетих, че тази събота е май състезанието Лонгман, което е вече по училища.

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 19:44 от lulumba

# 576
Благодаря за линка, Добри! Нашето състезание сигурно е това.

Споделете интересни места за рожден ден за нашите деца?
Нищо не можем да измислим.

# 577
  • В светлината на слънцето
Дъждец, то трябва да е. И ние 5 лв платихме тогава. Peace

# 578
  • на Мелмак
Моята госпожица е вдъхновена от картинга и сега иска там РД.
Ще видим дали ще остане.

# 579
Ние мислим за рожден ден на пейнтбол, но управителят каза, че облеклото на участниците е тежко и ние да си преценим. Вероятно утре ще ходим, за да проучим нещата. Но моето дете е момче и иска по-войнствени игри.

# 580
  • от Луната
За състезанието по английски на Кеймбридж асоциацията да кажа: ще бъде на 11.02 - от училище от 9:00 до 10:00, а от школата още не знам часове, но ще е след 10:00, защото Михаела иска да ходи и на двете, а няма как да се клонира, та се примолих на госпожата  Embarassed
По човеците е пълна трагедия  ooooh! изобщо не знам как да и помогна да може да учи. Помни само последния урок, който са учили, а предишните са и мъгла и по тоя повод от вчера е без смартфон  Mr. Green. Замислям се дали да се абонирам за сайта уча се  newsm78 има ли ефект от него, в смисъл детето по-добре ли разбира материала? Една позната майка много ми го хвали, но тя е с по голямо дете в 8 клас, освен третокласничето, а и за късмет и двете и деца са от тези, които обичат да учат  Mr. Green

# 581
Аз съм страшно доволна от уча се. Peace

# 582
  • София
И ние сме доста доволни от уча.се. Особено полезно ни беше по ЧО  Peace

# 583
Аз изобщо не знам моята какво помни от уроците по Човеците. Не съм я изпитвала. От уча се съм много доволна.  Когато отсъства, може да изгледа там уроците.
Поръчах Златното пате и се зачете. После я намерих и свалена на компа. Явно съм я забравила. Ето линк, ако я нямате:
http://dox.abv.bg/files/listtree
Кристина, моята също е искала пейнтбол, но аз се притеснявам, че от тежката екипировка и второ посред зима са студени залите.

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 18:22 от Пролетен дъждец

# 584
  • Sofia
Дъждец, линкът не работи.

Общи условия

Активация на акаунт