ТРЕТИ клас - 2 тема

• 63 439
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
В класа на сина ми рождените дни са общо взето, или в Плейграунд (Дъ мол, Парадайз), или Фънтопия в Парадайз. Два бяха и в Ринг мол, един голям център за забавления, забравих му името обаче.
Иначе, имаше един много весел рожден ден, с аниматори от "Щур купон" - беше готварско парти, в едно заведение, което родителите бяха избрали.
Иначе, в залите със загадки е интересно, Куестомания и подобни, но не знам дали не са малки още за тях.
Уча се е много хубав сайт, трябва пак да платя и да го ползваме.

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 08:33 от Анонимен

# 586
 Днес бях в залата за пейнтбол. Голяма мизерия, но там ще го правим. Тежка е пушката, ама нали са мъже. Ходихме до Парадайс, но не се одобри. Много тривиално било.

# 587
  • Пловдив
И ние тази вечер за пръв път се регистрирахме в уча се. Уроците по ЧО малко се разминават с учебника на Просвета.
Дано да има полза и поне нещо да му влезе в главата. Ама мен може да ме изпитате вече - нямам грешка.  Mr. Green
Щях да споделям и все забравям, че за Коледа Ангел получи интерактивна карта. Много сполучлива, подходяща и за по дъртички - много неща аз не ги знам.  Crazy

# 588
  • София
Коя е играта?

# 589
# 590
Споделете интересни места за рожден ден за нашите деца?
Нищо не можем да измислим.
За момиче, препоръчвам Рожден ден в Музея на куклите. Миналата година моята щерка и приятелките й бяха във възторг. Изработват си сами кукла, която после си отнасят вкъщи. И кулинарните партита са й интересни.

# 591
  • Sofia
Ние до сега, след ваканцията карахме на намалени часове и по-късен начален час. От понеделник се връщат 40 минутните часове, но от 8.30ч. ще са до края на годината. Това много ме радва и дано им дойде на акъла да го направят изобщо.

# 592
Нашият син беше преди две седмици на парти тук и беше много доволен. Няколко седмици преди това беше пък тук и въпреки че беше снежно и мразовито пак беше много въодушевен. Съответно сега е в дълбок размисъл къде да празнува - отново лазерното парти или на някое от тези две места, но до април има време и се надявам да избере...
MianaNia, би ли споделила в Музея на куклите има ли някакъв шанс и момчета да се забавляват? За дребната е чуден вариант, но знам, че тя ще кани равен брой момичета и момчета, та... newsm78
Иначе, в училище всичко върви добре - на него са му интересни и двата т.нар. разказни предмета (ЧО), помни много, не полага никакви усилия (поне според мен) и разказва и на сестра си, която вече е образована на тема княз Борис и сестра му Ана...Wink
Допълнителни помагала не съм купувала до момента и не мисля, засега...Все още не сме решили дали ще остане в това училище и след 4-ти клас, но ще го мислим в движение в рамките на годината...
Успешна седмица, момичета и дано годината да е хубава за всички нас и семействата ни! Hug

# 593
  • София
Много ми хареса идеята за конната база, благодаря!  Peace

# 594
Марини, не знам, на РД на щерката бяха само момичета. Иначе мисля, че могат да правят кукла-пират или друго, но не знам дали би било интересно за момчета. Струва ми се, че кукленско парти, едва ли, но на тях може да се хареса РД в Политехническия музей.

# 595
Отдавна сме избрали място за РД-то, нищо че е на пролет  - Playground.
Уча.се сме използвали при забравен учебник, уроците са добре направени и се харесват от децата.
Д. се справя много добре в училище. След дългата ваканция имаха 3 контролни, всички са с отлични оценки. Проектът му по руски беше перфектен, но се затруднява с глаголите за движение. Но те са си най-трудното нещо в руския език, поне за мен.
П.С. Не издържам да не се похваля - първата ми сесия от второто ми образование е приключена с пълно отличие  newsm68

# 596
  • В светлината на слънцето
П.С. Не издържам да не се похваля - първата ми сесия от второто ми образование е приключена с пълно отличие  newsm68

Ехааа, браво!  bouquet

Дъщеря ми е била на рожден ден на съученик в пейнтбол зала, точно в трети клас. Голяяяяям кеф! Да, студено и мизерно е, но емоцията е на макс. Екипировката е наистина тежка, но щом тя, дето тогава беше като скакалец - само кожа, кости и коса, я носеше без проблем, то значи не е толкова непосилно. Peace

# 597
Поздравления за отличния успех!

А преди малко гледах този репортаж и направо нямам думи: http://news.bnt.bg/bg/a/zashcho-zaradi-agresiyata-na-edin-ucheni … -da-uchi-normalno

# 598
Не можете да си представите дори какви ядове създадоха това дете и най- вече родителите му. Дано няма агресия в училищата и в обществото въобще!

# 599
  • София

Олеле, ужас!!!!!  Shocked

Le Soleil
, честито - и голямо, огромно БРАВО!

Общи условия

Активация на акаунт