ТРЕТИ клас - 2 тема

• 63 426
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Лулу, вие много сериозно сте подкарали фигурното. Но това е положението при всички, които искат да постигнат нещо - отдават се изцяло. Колкото хора с изявени деца питам, всички казват, че е ежедневен труд, понякога и многочасов.

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 18:38 от Анонимен

# 631
  • В светлината на слънцето
Много труд е наистина и тя е много упорита. Лошото е, че съвпадна с подготовката за матурите в 7 клас. Оттам идва и натоварването. Но няма начин. Ще стискаме зъби дружно.

# 632
Поне английския можете да зарежете временно. Иначе ще дойде свръх. Пък и ако реши да отиде в английска гимназия, язък за всички уроци преди това.

# 633
  • София
Тези натоварвания са сериозни, браво на издържливите майки  bouquet
И нашата програма е доста заета, но засега отбягвам отдаването.
Английския съм го отложила за гимназията, немски и руски дотогава.

# 634
Това е вариант, да. Но от друга страна догодина трябва да държи изпит за сертификат, та не знам. Ще го мислим, има време.
При нас поне логистиката е лека - и на двамата училищата са на пешеходно разстояние, английския - също. Нейната школа по Бел е пак в района, математиката също ще бъде наоколо. Неговото плуване е засега с пътуване, тъй като близкият басейн е с голям ремонт. Но пък треньорът му минава покрай нас и прибира 3 деца - 2 от нашия блок и 1 от съседния, и ги кара и връща с колата си. Само фигурното е по-далече - в Зимния и отнема повече време пътуването.

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 00:40 от lulumba

# 635
А за какво ви е този сертификат? Моята щерка изкара един в 6 клас, така си стои в шкафа и за нищо не служи.
Сертификатите са важни за университет, преди това аз лично не намирам полза от тях.

# 636
И аз не знам честно казано каква е реалната полза. Ще видим,има време.

# 637
  • на Мелмак
И ние имаме сертификат - може би да знаем , че наистина е научила нещо  Grinning
Поне детето се радва!
Сега ме е заяла да ходи на курсове по математика в СМГ, нейната приятелка от училище ходи и тя иска.
Добре се справя по математика , даже според класната - изключително , ходи и по състезания и се справя.
Аз съм със смесени чувства за СМГ , но щом има желание ще я запиша.
А и лафката в гимназията била страхотна и щяла добре да си похапва  Laughing
Гладна я държим сигурно Laughing

# 638
  • София
Лу сигурно има предвид First certificate на Cambrige.
И на Луси щерката сигурно него е изкарала в шести клас.
Ако е така, за мен този има смисъл да се изкара, за разлика от много други.
Аз принципно съм против мафията със сертификатите за езици, на майкрософт, на циско, ITIL  и още не знам какви. Пък те изтичат, пък дай още едни сто - двеста- триста евра след две години отново и така нататък.
А когато дойде време за ВУЗ се взимат други сертификати.
Ако изобщо реши да учи в чужбина.

# 639
  • Перник
....
А и лафката в гимназията била страхотна и щяла добре да си похапва  Laughing
Гладна я държим сигурно Laughing

Е, как, лавката е най-важното  Grinning
При нас не усещам да е увеличено натоварването. Правят тестове, но домашните не са повече от обикновено. В нашето училище се учи само първа смяна, така че и такъв проблем нямаме. Аз никога не съм харесвала втората смяна - при нея имаш по-малко време - наспиваш се и докато се завъртиш, трябва да тръгваш на училище.
Калоян отново хареса футбола. Даже снощи ме кара да играем в коридора с една малка топка. Добре, че имаме голям коридор. И, добре, че живеем в къща. Иначе съседите едва ли биха ни търпяли спортните занимания в 10 вечерта  Crazy

# 640
  • София
И за лавката щях да пиша, но нещо се разсейвам.
Та много си е право детето. Качествения бюфет, е гаранция за добро образование.
Аз така записах на уча в МЕИ, че много ми харесаха поляните.
Майтапа на страна. Когато влезеш във фирма, се виждат подържани санитарни помещения, хубави бюра, качествената техника. То е логино да си помислиш, че и към персонала е добро отношението.
Та детето инстинктивно е решило, че щом и лавката е наред, всичко останало е наред.

# 641
Да ви разочаровам - там вече е чакалня, не лавка, правиха ремонт наскоро. До СМГ има едно кафене, там ходят децата за сандвичи.

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 11:17 от Анонимен

# 642
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
И за лавката щях да пиша, но нещо се разсейвам.
Та много си е право детето.
Качествения бюфет, е гаранция за добро образование.
Скрит текст:
Аз така записах на уча в МЕИ, че много ми харесаха поляните.
Майтапа на страна. Когато влезеш във фирма, се виждат подържани санитарни помещения, хубави бюра, качествената техника. То е логино да си помислиш, че и към персонала е добро отношението.
Та детето инстинктивно е решило, че щом и лавката е наред, всичко останало е наред.

Blush нашият си хапва добре, но не отчита лавката като нещо важно.

и в двете си училища е питал за библиотеката  Peace

# 643
  • София
 st. Dobri
идеята е същата. Peace

# 644
ЛаВка, да - поправям се. Трябва да се внимава с правописа на чуждиците. Кьопоолу също редовно я бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт