90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 350-Eсен иде вече

• 31 215
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
  • Берлин
Тинки,  Hug

Така....днес пълна скука - плодов, върви по план.
Изистих, изпрах, направих едно дъъъълго джакузи и сега си пия фрешчето с вас.

Яде ми се свинско с праз - татко го готви страхотно. Обаче направо ме е срам да го питам как се готви  Embarassed Как пък не ги научих най-лесните рецепти пфуу

# 31
  • Русе
Месото е печено под фолио. Хляб не съм яла. Боли ме корема в областта на червата,около пъпа. Пих спазмалгон, чакам да подейства  Sad
Някакъв колит може да е. Може и от зелето да е. Спазмалгона би трябвало да подейства. Може би и организмът ти е отвикнал от месото.

Аги, ми не знам. Както го усетиш. Мисля, че една ябълка за вечеря не е удачно. В смисъл ще огладнееш и в късни часове ще се нахвърлиш на нещо. Смятам, че към 7-7.30 ще си гладна вече. Та, хапни си пак от броколите , или доматки с извара и повечко зехтин.  Flutter

# 32
  • Русе
Джулс, аз си взех от чайчето  Flutter заедно с един ройбос с ванилия тук и зайче хрупащо вътрешната част на една круша (от ММ) и съм в почивно настроение, а ме чака купчина документация за четене  ooooh!
Папурче, ако изнамериш рецептата, кажи - имам свинско и праз ... Joy

# 33
  • София
Жулс,благодаря за вниманието Heart Eyes

# 34
Благодаря ви момичета  bouquet, Ничия гълъбите са уникални!
  Отивам да метна едни вратни във фурната,че ребрата свършиха  Blush.
   Деси преди/след обяд-к'ъв е проблема -събота е и празнично  Twisted Evil.

# 35
  • Русе
Папурче, ако изнамериш рецептата, кажи - имам свинско и праз ... Joy
Joy  Joy
Хайде, и аз ще чакам за рецептата.....  Joy
 Heart Eyes Heart Eyes

Миленски, за нищо! Винаги!  Heart Eyes  Hug

Мамекс хубавко да го отпразнувате!  Blush
 Crazy  Heart Eyes

# 36
Еми ...може да използвам филийка домат за канапе и с малко извара отгоре ....хем вкусно, хем полезно ...ако огладнея ...ако не ...нищо няма да ям Simple Smile Embarassed

# 37
  • София
Мамексче, живи и здрави и все така влюбени още дълги години Hug. Метай вратните,аз идааа, ама и много ферментирало искам bouquet
Джулка,  Heart Eyes Heart Eyes толко ми се спеше, пък и ми даваха зор да излизаме, та туй сколасах, колко да не ми се затриете Heart Eyes Heart Eyes
Курдов, бързо да се оправи детенце bouquet bouquet
Вики, много се радвам, че всичко е минало добре при теб Hug
Аз тази вечер ще съм по- ниска от тревата, че за обед яко омазах почивното меню Embarassed
Отивам да правя лимонада, че купихме 4 кила лимони от Калф. а детето кара моя вирус, та е чудно вкъщи.

# 38
  • Русе
Еми ...може да използвам филийка домат за канапе и с малко извара отгоре ....хем вкусно, хем полезно ...ако огладнея ...ако не ...нищо няма да ям Simple Smile Embarassed
Ми може. Полей го канапето хубаво със зехтин, че изварата е "суха". ( Само една филийка домат ли?? И да знаеш-малкото храна не води до нищо хубаво, както и гладът  Wink )
Съветвам те да хапнеш обаче. Щот после в 10 може и да озверееш... Flutter
За съседката ми стана жал... Дано не е нещо сериозно!

Вангобии   Heart Eyes Heart Eyes приемам отговорът ти за верен  Mr. Green , да се оправи бързо хубавицата ти!  Hug

# 39
  • София
ДжулкаHeart Eyes Heart Eyes нямаш друг избор Joy. Ще се оправи, благодаря ти, а вие се пазете Heart Eyes
Демито, къде е  newsm78

# 40
  • Русе
Джулка,  Heart Eyes Heart Eyes нямаш друг избор Joy.
Демито, къде е  newsm78
smile3534
 Heart Eyes Heart Eyes
И аз това се питам, Демитуу, как сте?  Heart Eyes Heart Eyes

# 41
  • Оптимист по принуда
Тъкмо ви чета  Simple Smile Hug
И се измъквам

Благодаря за есенната тема, Тинки  bouquet
Джулка, Вангобче, Инджи и всички  Hug
Адорейшън, да ти е жив и здрав именикът bouquet
Мамексче, да вървите ръка за ръка още дълги години  Hug bouquet
Със сигурност пропускам някого, извинете  Hug

Болно ми е чавенцето, кашля и снощи не сме спали. Ако знаете онази рецепта за домашен сироп за кашлица от лукчета, локум, небет шекер и орехи, кажете, с какво мога да заменя небет шекера?

# 42
Ми може. Полей го канапето хубаво със зехтин, че изварата е "суха". ( Само една филийка домат ли?? И да знаеш-малкото храна не води до нищо хубаво, както и гладът  Wink )
Съветвам те да хапнеш обаче. Щот после в 10 може и да озверееш... Flutter
За съседката ми стана жал... Дано не е нещо сериозно!

Вангобии   Heart Eyes Heart Eyes приемам отговорът ти за верен  Mr. Green , да се оправи бързо хубавицата ти!  Hug

Джули за неяденето знам аз съм потърпевш ...до сега правихме туршия ...мириша на оцет и кервиз ....  Crazy После ще е вкусно Simple Smile Още не съм гладна ...ШИ чакам до 8    Flutter няма да е 1 филийка, 1 доматче сигурно Simple Smile

# 43
  • Targovishte
Тинкиии  bouquet Hug Hug  Hug благодаря за темата!  Hug
Мамекс bouquet bouquet честит празник! Винаги да се обичате и да се подкрепяте! bouquet

Деми  Hug не знам с какво да го смениш. Но пожелавам бързо оздравяване Praynig

При нас за сега като че ли стопиране нещата  Praynig направихме още един компрес през деня и ще правим и за нощта. За сега няма нови налепи  Praynig

Отчитам деня с девет броя банани. Имах много работа и не усетих глад. Но тепърва предстои вечерта и нощта. Дано устискам че гладът сега е сериозен!

Жената е опукала люти чушлета и ще ги правя по рецепта на Звездев - млени в блендера с чесън и магданоз, после марината и стерилизирани. Надявам се това да отвее мислите ми.

Чакам и другите отчети.

# 44
Чакам и другите отчети.
Моя не го чакай, аз отивам на заведение! Joy

Общи условия

Активация на акаунт