90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 350-Eсен иде вече

• 31 224
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
Mоя не го чакай, аз отивам на заведение! Joy
Нищо де, след заведенийцету ша чакаме.... Whistling

Демитууу, толкоз се надявах да не сте болни...  Hug Hug , бързо да оздравява малката! За рецептата, за съжаление не знам....
От къде ги намираш тез готени гифчета....  Heart Eyes  Heart Eyes

Аги, и един домат е малко...  Mr. Green

# 46
Стриктно спазено меню. Simple Smile
Сега чакам да стане време за чая. Simple Smile
И ето рецептата на мъж ми за свинско с праз:
Нарязва се на хапки един кг. свинско месо. Сипва 1 литър вода и сол на вкус и се слага да се вари. Като поизври водата се добавят нарязани 4-5 стръка праз лук и около 100 мл олио. Малко червен пипер и няколко зърна черен.
На всички  Hug Hug Hug

# 47
  • Оптимист по принуда
Курдов, дано сте овладяли положението  Hug
Джулка,  Hug, спец съм с гифовете  Flutter, нали знаеш оная другата тема, там така си 'разговаряме'  hahaha Hug.
Вики, забравих да ти кажа, че се радвам, че писа и че всичко е наред. Hug
П.п. днес дотук съм режимна- банан, манжичка картоф, ориз и лучец на фурна с мъничко грах, вечерята смятам да е кисело мляко.

# 48
  • Русе
Охххх, аз кога ша мога да вечерям кисело мляко.... Rolling Eyes
Невър... Whistling Яж храна!!!!  Flutter  Heart Eyes  Heart Eyes
Ооо, гифчетата в онази тема ги знам... влизм аз кат се сетя.... е, попикавам се...    Grinning
Опасни сте....  Crazy

# 49
  • Русе
Охххх, аз кога ша мога да вечерям кисело мляко.... Rolling Eyes
Що, ако е цедено и 1-2 кофички  Joy аз бих могла Wink
Вики, мерси за рецептата, ще я пробвам по-нататък, записах си я  Peace
Отчитам мусака с тиквички, патладжан, чушки, праз и ... кайма, разбира се Wink

# 50
  • Оптимист по принуда
Ми другата опция е консерва скумрия в мазнинкЪ и салата  newsm78

Ау Деси, рЕско ми се прияде такава мусакица. Heart Eyes

# 51
Що да не може с кисело мляко  newsm78 А като му добавя и канела и като подпукам буркана и ехеееей  hahaha

Отчитам режимна пица по рецепта от Джули. Да знаете, че е голяма вкусотия  bowuu Плънката ми беше домат, сирене и рендосан кашкавал. Обаче никога не бях бъркала отделно жълтъците и белтъците. Получава се доста по-обемна смес от обикновения омлет.

Хайде, лека от мен  Hug

ПП. Котарака от гифчето е много сладък  Heart Eyes

# 52
  • Русе
Ми другата опция е консерва скумрия в мазнинкЪ и салата  newsm78

Ау Деси, рЕско ми се прияде такава мусакица. Heart Eyes
Ми, както го усещаш... Гладъ...  Flutter Прецени си...  Heart Eyes
Мусакицата на Деси звучи мноу дубре. Аз правих само с тиквички и кайма. Ми, не ми ареса. Другият път с патлаЖан само и каймица и празззз.  Crazy

Но ме, ми може, ама след час максимум ша вия кат вълк и ще омета света....  Flutter
Радвам се, че ти ареса пицата. Тази смес може да се сложи във формичка за мъфини, може на отделни питчици да се опече. Абе фантазийка.....  Whistling

# 53
  • Оптимист по принуда
Не знам, празеца много го уважавам, прави съвсем друг вкуса. И много обичам. Едно време правих едни сармички от праз и плънка кайма, доматки, маслини и подправки. Много вкусни.
No,  Hug

# 54
  • Русе
Не знам, празеца много го уважавам, прави съвсем друг вкуса. И много обичам. Едно време правих едни сармички от праз и плънка кайма, доматки, маслини и подправки. Много вкусни.
No,  Hug
Охх, и аз много обичам празззз....
Да земеш да напраиш от тез сармички ли? Хем да ти дода на гости....  Flutter 
Я до тугаз дай рцептичката.... Как стават сармички от праза?  newsm78

# 55
  • Оптимист по принуда
Беше рецепта от вестник и я нямам, карам по спомен. Но горе-долу е нещо такова.. По-едри глави праз, махаш им листата отгоре. Срязваш наполовина и после по дължина. Много леко ги топваш във вряла вода да омекнат. Ползваш за листа външните слоеве, защото са по-широчки. Правиш си плънката по желание- кайма,маслини, домати, подправки, може и скълцаната сърцевина на праза да ползваш. Пълниш в листото, затваряш и увиваш както дойде, че е малко неудобно. Някои съм ги закрепвала с клечка за зъби. И после си ги нареждаш в тенджерка и вариш за  около 20-30 мин, може даже и по-малко.
Сигурно и с ориз и булгур ще са вкусни.

# 56
  • Русе
Тенки  Flutter
Хммм, играчка ша да е....ама съм сигурна мнооуу вкусно!
 Heart Eyes  Heart Eyes

# 57
  • Оптимист по принуда
Играчка е, да, празът е много Лъзгав. Whistling hahaha

# 58
Ядох ...доматище ..поне 2 домата имаше ...ама беше гаден ...не ми хареса ...сложих си катък аз си го направих от прословутата извара + кисело мляко 4,5 % и сирене   Heart Eyes можеше и други неща ама ...  Crazy сложих и маслини и много подправки ...зелении    Whistling
 утре задължително ще се притегля да видим ...Утре ся кВо да правя ...да ям извара или да продължавам на варива ... Tired
Демииии  Heart Eyes искам и аз такива гивчета, много сладко коте ...слабост са ми    Flutter

# 59
  • Русе
Ядох ...доматище ..поне 2 домата имаше ...ама беше гаден ...не ми хареса ...сложих си катък аз си го направих от прословутата извара + кисело мляко 4,5 % и сирене   Heart Eyes можеше и други неща ама ...  Crazy сложих и маслини и много подправки ...зелении    Whistling
 утре задължително ще се притегля да видим ...Утре ся кВо да правя ...да ям извара или да продължавам на варива ... Tired
Демииии  Heart Eyes искам и аз такива гивчета, много сладко коте ...слабост са ми    Flutter
Ми не знам. Тая извара ще ти излезе на пъпа....  Mr. Green
Разнообрази... Кат искаш варива яж....  Flutter

И е много грешно от вчера за днес резултати да чакаш... и да имаш, не са реални.  Wink
Хем толкова неща четеш.....

Общи условия

Активация на акаунт