90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 350-Eсен иде вече

• 31 210
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
Тинки bouquet
Мамексче, бъдете винаги влюбени, уважителни и взаимно подкрепящи се!   bouquet

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 14:03 от mimi.7299

# 16
Мамексче, желая ви още дълги години да се обичате и подкрепяте!

# 17
Здравейте, много сте бързи - влизам да пиша, а то вече нова тема има Grinning
Курдов, за ангината - ако успеете да удържите малката да я намажете с мед и сода..или да прави гаргара с лайка и вътре повечко мед и сода - на мен това ми помагаше много, точно гърлото ми е слабото място, случвало ми се е за един месец два пъти да стигна до гнойна ангина Sad

За отчет...щях вчера да започна режима ама имахме гости, та реших днес да е първия ден  Laughing и така:
З: кафе и ябълка, О: голяма чаша мляко с кафе, сирене и салата, а вечерята ще е месце със зеленчуци.

Хубав следобед на всички!

# 18
  • Русе
Хайде, съботно-следобедно....  Whistling
 Heart Eyes Heart Eyes

# 19
Запис в новата тема! Hug

# 20
  • София
За пореден път ми се случва 2-3 часа след консумация на месо адски силно да ме боли корема.

Жулс, взимам си кафе  Heart Eyes

# 21
  • Русе
За пореден път ми се случва 2-3 часа след консумация на месо адски силно да ме боли корема.

Жулс, взимам си кафе  Heart Eyes
Heart Eyes

Как е приготвено месото? Може да е от комбинацията месо-зеле, може и от комбинацията месо-хляб....  Thinking
Корема-стомаха или червата?

# 22
Да не би да те боли жлъчката? При комбинация месо и хляб е напълно възможно да те боли, защото се натоварва.

Джули реших за вечеря да правя твоята пица с яйца, дето вчера я показа. Само не знам крема сиренето с какво да заместят, че в момента нямам такова  newsm78

# 23
Тинки, благодаря за темата.  bouquet

Долче, Жули, благодаря ви за отговорите. Ще се следя, кое как ми влияе.  Hug

Мамекс, честито! Нека винаги се подкрепяте и обичате! Heart Eyes

Днес съм + 500.  Whistling Cry
Карам на зеле и 1 банан..

Да ви кажа какво смятам да си сготвя за някой белтъчен. Аз му казвам борш. Вари се месо свинско или телешко на парченца, заедно с големи парчета картоф, морков, лук, целина, сол и черен пипер. Сервира се като супа + бульона. Вкусотийка.. Embarassed
Само че без картофа ще го направя, да е режимно.

# 24
  • Русе
Да не би да те боли жлъчката? При комбинация месо и хляб е напълно възможно да те боли, защото се натоварва.

Джули реших за вечеря да правя твоята пица с яйца, дето вчера я показа. Само не знам крема сиренето с какво да заместят, че в момента нямам такова  newsm78
Хммм, някво по-меко сирене, или маскарпоне, или извара- но с нея трябва да се разбие хубаво със жълтъците, да стане хомогенно. Мисля, че ще стане.  Flutter

Скрит текст:
Днес правих с трици-добавих вместо крема сирене , овесени трици, 5 с.л., но става по-твърдичък, докато с крема сиренето по-пухкав блат. Пак е вкусно.

# 25
  • София
Месото е печено под фолио. Хляб не съм яла. Боли ме корема в областта на червата,около пъпа. Пих спазмалгон, чакам да подейства  Sad

# 26
Ходиш ли редовно до 00?
Да не е от това.

Мен ме болеше корема, когато бях на диетата на ВЧ. Чак ходих на лекар и ехограф на коремни органи. Оказа се, че съм здрава. Спрях диетата и спря да ме боли. Май ме болеше от глад.

# 27
  • София
 Hug

# 28
  • София
Ходя редовно до 00, особено откакто съм на диетата. Преди няколко четворки се случи същото. Забелязах, че млечните,яйцата и рибата не ми влияят така. Само след консумацията на месо се чувствам по този начин. Преди не съм имала такъв проблем.

Вечерята вместо свински вратни пържоли ще бъде салата със сирене и катък.

# 29
Ох ...аз днес такава разходка направих ....от 10:30 до 15:00 вървене ... Shocked
Хапнах в 15:30 - извара в броколи и много зелени подправки - босилек, праз, магданоз, копър ...каквото имах ...много вкусно  Blush изварата беше не повече от 100 гр, щото в 15:30 ...колко да ям ...сега се чудя за вечерята ...бях предвидила пак извара с броколи (нали ви казвам, че ще карам на извара) , но дали да не хапна нещо по-леко ...ябълка?? Тя Вечерята в колко трябва да е ...8  newsm78
Другарката   Flutter  newsm78 какво да ям Simple Smile имам и домати ...хихи
Много ми е криво, че прекъсвам ..на 23 беше втория воден ..... ooooh!
Мамекс честито и от мен  bouquet

Скрит текст:
да ви споделя нещо ...съседката ми винаги е била слаба, освен като беше бременна, но сега май е зле ...или анорексия или най-ужасното ...татко я е видял ...каза, че едва ходила ...аз не съм я виждала, тя не излиза ...ходили са на лекар и тогава само ...не знам какво и е ...искам да помогна, но не сме близки с нея и баща и ...те живеят двамата с едно уникално, сладко детенце, не ходи на училище, но е много приказливо и добро ...мъчно ми е ...

Общи условия

Активация на акаунт