Слънцето ни сгрява и с две чертички ни дарява ( седмица 24.04 - 30.04. 2006 )

• 9 361
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Голди   Hug Hug Hug Душицата ми тя. Не тъжи, мила! Все някога ще стане. Сигурна съм, ще видиш! да си ходи по-бързо гадната лелка и да почвате пак да работите. Бебо ще дойде когато най-малко го очакваш, но с отчаяние няма да помогнеш. Усмихни се слънце!
Прегръщам те силно! Hug Heart Eyes

# 121
Голди, миличка......не плачи...Нали знаеш че всичко което правим е за добро бе. Не си прави тестове, докато не видиш закъснение. Ето че си се разочаровала. И други момичета са се разочаровали много пъти от отрицателни тестове.
Единственото което искам да ти кажа, е че те обичам Heart Eyes

# 122
Голди.....ми какво да ти кажа....тъпо е , наистина.И аз така съм се радвала на две черти, невъображаеми-съсвем истински, ама си ми дойде като по часовник ConfusedКой ги изобрети тези тестове ми кажете....само ядове с тях и нерви... Whistling
Венковче...а кога не очакваме бе мила?Все сме си  в очакване.....
Мацки-споделете де-къде ще почивате лятото?  bouquet

# 123
Здравейте, приятелчета !   bouquet
bla_bla, така за таблицата, ако е заченато март - женско, ако е април - мъжко.Да видим сега дали ще познае таблицата, но е хубаво все пак да разбереш кога е...  Wink
Голди, не се разтройвай, приятелче, другия месец ще стане, нали се разбрахме ще гледаме пролетни бебета  Hug Аз какво да кажа, като никога не съм виждала 2 чертички, даже не знам как изглеждат,  newsm78 само на картинка съм ги виждала, а ако ги видя сигурно ще откача  #Crazy Айде сега, няма да плачеш, ще чакаме да си отидат гадините #2gunfire и на ново . Пък според мен май месец е най-хубавия месец, нали аз съм родена тогава  Mr. Green Важното е да сме с положително настроение и всичко ще се подреди, казва ти го най-големия карък и песимист на света Wink
vvenkova,е айде стискам палцииииии    Praynig
пенелопа, миличка нищо не се знае... като нищо ще ни зарадваш с 2 чертички... Какво да ти кажа за почивката, моя мъж е много особен, миналата година едвам го накарах да отидем за 2 дена до морето и то, защото баща ми работи там и помоли да го върнем в София, че колата му била на ремонт... Тази година ще не ще ще го накарам да отидем поне за 5 дена до Бургас и за 5 дена до Калофер - там имам баба, пък и много обичам да ходя. Това е за почивката.
Yolinka, към нашия отбор си значи , няма страшно, имам предчувствие за май месец...
А относно статистиката се успокоих, че тука разни кекс машини ме бяха хвърлили в размисъл  ooooh! Wink

Сега гледам таблицата и по нея, ако стане чудо при нас с мъжо, бебо ще е момченце  Peace Юпиииии Ако някой от тези с двете чертички желае да разбере пола да свирка  Whistling

# 124
Голди и аз много сажалявам за случилото се - за това че най вече си мислиш че си хванал момента /и то доффтор ти го е казал/ и после върви че разбери що не става и с кво се занимават тия сперматозоиди по тръбите ами не оплождат който трябва Thinking Thinking
аз наистина това се успокоявам че Господ знае най-точния момент да имаме една малка буба пък ако е пролетно бебче наистина ще е супер - аз съм родена март и майка ми твърди че това е най хубавото време да имаш бебок - и за бебока и за майката Wink

# 125
Ох, бе каквото и да е-аз рекламации няма да правя LaughingТо да стане само. Hug

# 126
  • София
Голди,ако знаеш как ми стана гадно Cry,незнам мила какво да ти кажа освен ,че много те гушкам HugВенкова  няма да пускам пръстчетата днес Praynig Praynig PraynigЖелая ви хубав ден момичета  bouquet

# 127
Здравейте момичета!
Голди направо ми напълни очите с постинга си  Tired Face- и ние с мъжа така предния цикъл имахме втора бледа чертичка и решихме да не бързаме да споделяхме с приятелите и ... и на 47 ден ми дойде Cry Горе главата и мисли позитивно!
Пенелопа относно отпуските - още ми се виждат далече, но следващите седмици сме ги планували. По Великден бяхме в Бургас, за 1 май вероятно ще ходим в Копривщица, а за Гергьовден на Рупите  Simple Smile а всъщност на мен ми се остава в къщи поне за един уикенд, че отдавна не съм се наспивала  smile3524

# 128
  • София
Добро утро милички!
 GOLDEN_ROSE ,миличка толкова съжалявам за случилото се.Надявам се следващия път да е успешен.Аз оначе си мисля,че все пак е имало зачеване,защото Прегнила се изчиства по-бързо.Аз като забременях също не възлагахме надежди,въпреки че пих Клостилбегит,защото еднам едвам се образува само едно фоликулче и го спукахме с Прегнил.На 11-ти ден правих тест и беше отрицателе,а на 17-вече с бледа втора чертичка.
 Ти не се отчайвай мила,ще видиш че пак ще стане.При Хера нали се случи същото декември месец,а още в началото на февруари се оказа пак бременна!
 Стискам ти палци-нов месец ,нов късмет.Другия месец и ние подновяваме,така че може пък да бременеем заедно. Heart Eyes

# 129
Голди, важното е, че има ову и става оплождане, все ще се закачи бебешока. Гадно е знам. И аз този месец имах бая тлъста черта ама взе, че ми дойде. Докато мъжо разнасяше двата + теста и се кефеше аз се оциклих.
Ще бебеправим този месец миличка. Ще стане ,ще видиш.

За статистиката ние правим секс 5 дни в месеца и това са от М. до ову, после...мързееееел. Laughing

Последна редакция: чт, 27 апр 2006, 11:33 от Дара

# 130
  • София
Здравейте и от мен. Много сте писали тези два дни, тепърва ще ви чета.
Аз и Бобчо имахме премеждия. Във вторник ни приеха в болница, защото Боби много повръщаше, беше се обезводнил, беше жълт като круша и нямаше сили дори да ходи Sad Включиха го веднага на системи. 24 часа беше на системи. През нощта почти не мигнах, защото въпреки, че бях придружител, не ми си полагаше собствено легло и трябваше да лежа до Боби. В същото време внимавах да не му прекъсна системата...абе, ужас! Close Да не ви се налага да влизате в болница /освен за раждане/.
Сега сме си вкъщи. Чувстваме се добре. Аз май в момента съм по-зле от Боби, защото от тези преживелици се чувствам много изтощена - емоционално и физически Tired
Желая на всички ви приятен ден и най-вече - бъдете здрави!!! Това е най-важното!

# 131
Goldi, миличка много ми стана мъчно за теб, по добре не прави тестове преди закъснението, защото докарва само разочарования!
Пенелопа, не се отчайвай, с първото ми детенце, нито съм лежала, нито съм смятала овулации, пък резулата е на 3 години вече, така че шанс има споко!
Леа, добре, че се е оправил малкия, стискам палци за скорошно напълно оздравяване. За съжаление в болниците наистина е така  Confused

При мен лелката си тръгна, в петък заминаваме за Бургас и започваме бебеправенето!

А за статистиката ме е срам да кажа, като чета какви секс машини се подвизават във форума  Embarassed

# 132
Голди   Hug Ще стане щом е ставало веднъж ще стане пак

Кога се ползва теста за овулация след като ти свърши менстурацията ли?
Какво ще кажете

# 133
Леа, съжалявам за преживяванията ти. дано никога не се повтарят.
Мими, започни два дни след М., ако не знаеш кога ти е овуто, но ще ти трябват и повече тестове. Иначе, на самите тестове за ову пише от кой ден се започват според дължината на цикъла.

# 134
Здравейте кроасанчета Mr. Green
Аз тези дни нямам време да ви пиша, но ви чета  bouquet и се радвам и тъжа с вас Hug
Вени, стискам палци, миличко, Дай Боже единственото нещо което да дойде да е бебче Praynig
Голдънче, душицо златна, гушкам те силно.Поплачкай си, но спри бързичко и с усмивка напред погледни и за бебправене се подготви, че след 9 месеца здраво бебче ще гушнеш ти Hug
Пенелопа, желаяти късмет-нали всички казваме че бебе става когато най-малко очакваме,а ти сега най-малко очакваш Wink
Леичка,дай Боже Боби да оздравее бързичко и всичко да е наред!Аз съм гледала майка ми в болница, така и знам какво е- просто е за без думи-ужасно!!!
Дея, да ти е жива и здрава куклата-много да те радва и слуша Hug
При мен ову-то мина и сега ще чакам 10-ти май да видим какво ще стане baby_neutral
Прегръщам ви всички и ви желая страхотен ден със слънчеви усмивчици и весело настроение Joy Laughing Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт