Слънцето ни сгрява и с две чертички ни дарява ( седмица 24.04 - 30.04. 2006 )

• 9 358
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Ами то ако вчера ми е била овулацията съм я проспала.

Ама защо да ти е била вчера  newsm78

Дея, голяма комбина ще направите вие с Херката, ееех живот, виждаш ли какво нещо е съдбата  Grinning Пу пу, ха дано  Peace

# 106
Здравейте, сладурки!
Христос Возкресе!
Пак съм закъсняла както винаги
от Май започвам с бебеправенето!
ще имам нужда от помоща Ви!
Исках да почна още този месец но мъжа ми беше твърдо Не
Докато не минат 4 месеца казани от доктора -Не
И аз бях решила да изиграя ролята на Шарън Стоун в Първичен инстинг
Бях със секси - бельо и т.н.
Прибирам се, а той болен!
Сега ще го държа на сухо
та дано стане през тази овулация! newsm10
Дея не те познавам но малката е сладка!

# 107
bla_bla, аз имам една таблица, но е вкъщи, която от 15 човека около мен, които родиха, не е сбъркала нито веднъж, даже я пробвахме с вече родени деца и със себе си и до сега не е сбъркала. Таблицата е на американси учени, които изчисляват пола на бебето по годините на мъжа и месеца на зачеване. Ако ми ги кажеш довечера ще ти отговоря  Mr. Green Стискам палци всичко да е ок и след 9 месеца да се гушкате  Hug с бебчо ! И ЧЕСТИТО !    bouquet
пенелопа, действайте и не се подмотквайте  Wink

_Ним_ , на теория ще изпуснете моменто, но нали знаеш, че всичко е възможно, иначе как стават гафове и нежелани бременности, не пропускайте съвсем месеца, като се поуспокоят нещата около мъжо ти имам в предвид...  newsm78

# 108
Здравейте момичета Hug

bla_bla , честито  bouquet, пък дано бебчето бъде такова каквото сте си го пожелали Laughing

Аз също съм в седмицата на овулацията и нормално де, като се олелихме половината форум по едно и също време, сега е ред и да овулираме заедно Laughing, а пък след някой друг ден  ще тръпнем да видим какво сме направили Wink

Дея, много сладка дъщеричка имаш, много да те радва и слуша ти пожелавам Laughing

# 109
Четито Бла-бла.
Пенелопа, днес или утре ти е овуто, действай от днес.
Дано Хера се оправя бързо.
Дея, прекрасна ти е куклата. Laughing
Отивам да работя, лудница е при нас.

Последна редакция: ср, 26 апр 2006, 15:53 от Дара

# 110
  • София
Благодаря за честитките, момичета!

Стра4иатела таткото е на 31 години, а месеца на зачеване е или март или април - аз си мислех, че е март, но се оказа че съм имала късна овулация /в началото на цикъла бях само на плодове и обикновено от тази диета, от 24-25 дневен, цикъла ми се удължава на 28-29 дни. Така че, провери и за март и за април, моля!

ввенкова много се радвам, но нали още не сме видяли сърдечната дейност и не ми е съвсем спокойно.

даниелад според ПРМ съм в 6 седмица, но според размерите на плодния сак в 4,5-5 седмица - вероятно заради по-късната овулация.

# 111
  • София
Свършва и днешният работен ден! Нещо ми е едно такова тъжно, гузно и някак си ... празно ... сега трябва да ида на коктейл, да се усмихвам и да чакам с нетърпение вечерта да свърши. Така че Пенелопа и всички останали, на които им се пада да бебеправят тая вечер и тия дни - не предавайте фронта, че ще ви скъсам ушите! Утре искам доклад кой колко и как  Crazy

Хей, момичета, толкова се радвам, че има с кого да споделям! Лека вечер на всички!

# 112
Еееееееее, направо ме засрамихте с тази статистика Embarassed. През ден, през два....

Ами ние май сме най - зле със секса - 1 на седмица, че и понякога 1-2 на две седмици. Уф, ами като ме мързи и ми се спи Embarassed

Дея, голяма е сладурана куклата ти...
Херка и бебко да се оправят по-бързо...

# 113
Shrew, с при тебе как е Wink
Нищо не казваш Flutter

# 114
   Момичета да ви се оплача - дойде ми Cry Cry Cry
И този месец е загубен за нас . Присъединявам се към тези , които ще бебеправят през Май.
   А за статистиката- 2-3 пъти седмично , когато не бебеправим.
Дея , бебо е страхотен , много да те слуша.
Бла Бла , честито плодно сакче , лека и безпроблемна бременност ти желая.

# 115
Еееееееее, направо ме засрамихте с тази статистика Embarassed. През ден, през два....

Ами ние май сме най - зле със секса - 1 на седмица, че и понякога 1-2 на две седмици. Уф, ами като ме мързи и ми се спи Embarassed

Дарилче, тъй сме ние пенсиите - по веднъж на седмица... Laughing И при нас е тъй... пък после искаме бебе да стане  Mr. Green - откъде ще стане от въздуха ли....  сега подозирам, с тия планове за инсеминации, съвсем ще се окалпазаним със секса - то нали доктора ще го "инсталира" бебето - ние няма за какво да се морим  Mr. Green

# 116
Добро утро Heart Eyes
Абе ще докладвам аз...чакайте да чуете само.Тръгвам си от работа, взимам детето и се качвам на рейса.Едно ми е приповдигнато-все пак за бебе си мисля.Идва нашата спирка и на слизане-взех,че паднах...с все детето на ръце. ooooh! Добре, че не го смелях, ами някак си инстинктивно го задържах него.Ама пусти рейс-тръгва, не чака, аз на платното на улицата с детето и му крещя бързо на тротоара да ходи и да не мърда от там а аз пъшкам и не мога да стана ConfusedТо се уплаши-аха да ревне.Нейсе-появи се добра жена, та ми подаде ръка и ми помогна да стигна до една пейка.Уж ми мина крака и се прибрахме, ходихме на пазар-нищо.Вкъщи започвам вечерята и като ме заболя-едвам името си казвах от болка, а и буца ми заседна в гърлото-пропадна бебеправенето... CryКак да е-хапнах , колкото да не е без хич, детето си легна/в такива ситуации разбирам колко съм безпомощна и ако нещо ми се случи като вчера и го няма мъж  ми-няма да мога детето да си оправя/
Кокорих се до 1 часа, мина ми уж малко, ама все бебеправенето ми в главата EmbarassedМоичкия седна на компа да си поиграе и ми стана ясно, че и след мача няма да ме огрее.Легнах си, гушнах малката и пуснах две сълзи.На сутринта-меря температура-36.7.Викам си-това беше.....Ама съпружеското тяло, взе, че влезна с мен в банята-да си миел зъбите докато се къпя Laughing/то когато детето е будно-банята ни е спасението Wink/Та сексихме малко, колкото да не е без хич дето се вика, после то всичко си изтече, като няма време ни да полежа, нито нищо... ConfusedТа си мисля-за никъде сме този месец-изпуснах най-подходящото време.
Това ми е докладчето, Нимче Wink
Я кажете сега вие-планувате ли отпуските вече, ще ходите ли на море? Hug

# 117
Добро утро, сладурани!
Нямам нищо за казване бе, Стефче. Утре съм на ехограф. Още ми е притеснено, искам да видя, че всичко си е на мястото. И не мога да разбера каква бременна съм.....нищичко ми няма, освен подутите гърди и променливите настроения. А ми се искаше да имам всякакви екстри.

пенелопа, много е гадно да чакаш половинката да се накани.....охххх, колко сълзи съм проляла за пропуснатите шансове......поплаквах си едно хубаво и после се успокоявах. Сега моя ме преследва непрекъснато и ме яд.  Преди със скандали сексахме, а сега си иска непрекъснато.......луда работа  Confused

Приятен ден на всички!  Hug

# 118
Здравейте, мацки!
Пенелопа, ти ставаш за писател бе, мила Wink  Laughing Не се тревожи, можя пък случайно да си "прихванала" нещичко Wink
И за тебе Ним - надежда винаги има!!! Hug
На мен днес ми е Big day! Wink И както винаги ни признак, ни нищо  Tired Малко ми се вие свят и вчера ме понаболяваха яйчниците, ама нейсе...важното е, че не е дошла още гадината (въпреки, че до края на деня има време Rolling Eyes Sad)
Оф, забравих да се включа в статистиката - 3-4 пъти на седмица, когато не бебеправим. Иначе го изчеждам милия. Няма мърдане Wink Ама в повечето случаи зависи от настроението, така като се замисля  newsm78
Хубав ден на всички!!!!Голди, каде си бе душко? Липсваш ми  Embarassed

# 119
  • BABYLAND
Добро утро сладурки!
Ей ме Венковче, тъжна и отчаяна! С две думи ще ви разкажа какво ми се случи пък вие ако имате начини да ме успокоите-няма да ви се разсърдя. Та....нали ходех на доктор днеска и нощеска. Както имаше един маък фоликул за който не давах шанс да порастне, така на 23 ден от началото на цикъла видяха, че е станал 21 мм. Биха ми прегнилче и ми казаяха да действаме без да се обяснявам много много. В смисъл да си трайкам за този красавец - фоликула и да бебеправим. Хъката-мъката взех, че с уссмивка съобщих на мъжлето ми, че има шанс. Потрудихме се и разгеле температурата ми се вдигна, т.е. оказа се че имам ову. Не исках да ви казвам, за да не предизвиквам съдбата...абе някакво вътрешно усещане, че този път тихомълком е най-доббре да действаме. Не живях с кой знае колко голяма надежда, но вчера взех, че си направих тест и показа бледа, бледа 2-ра чертичка. Зарадвах се безкрайно много /ще разберете сами колко/, но пък се замислих дали този положителен резултат не е повлиян от Прегнила. Четох тук, че той оказва влияние до 10-14 ден, а на мен вчера ми беше 16! Та както и да е, цялата приказка беше точно за 1 ден защото днес ми дойде лелката. Е това е, оплаках се на бързо, а дано ме разберете!

Общи условия

Активация на акаунт