Слънцето ни сгрява и с две чертички ни дарява ( седмица 24.04 - 30.04. 2006 )

• 9 347
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Дея,малката е много хубава. Heart Eyes
 Аз също се притеснявам за Хера,от 10-тина дни никъде не съм я срещала из форумите.Дано са добре с бебчо! Praynig

# 91
  • Пловдив
Дея малката е голяма сладурана.А за Хера прочтах в отчетните че е в болница от 10-тина дни май имала отлепване на плацентата?!Моля се всичко с нея и с малкото мъжленце да е наред  Praynig Praynig Praynig

# 92
Аз днес съм хем радостна, хем тъжна. Първа братовчедка на мъжа ми роди сутринта момиченце. Това е чудесно  Grinning. Но ми напомни, че и аз можеше да си имам сега бебе, ако не беше извънматочна - бяхме с еднакви термини  Cry
Светли, първо хубаво е да се раждат бебчата, но...сигурно наистина ти е тежко. Не се тревожи, мила, и твоя ред ще дойде! Господ си знае работата! Ще си имаш бебенце, ще видиш! Hug
Благодаря на всички за стиснатите палци! Hug
Дано с Хера всичко е наред! Praynig Не знаех, че има проблеми  Rolling Eyes

# 93
  • Варна
И аз не знаех за Хера ... Ще се моля за бебенцето  Praynig

# 94
Чакайте те, може да не е нищо лошо Rolling Eyes
Въпреки, че се попритесних и аз...Дея, моля те, ако се свържеш с нея и научиш нещо, влез да ни пишеш, да не се притесняваме. 
Да ти е живо и здраво рожбето, голяма красавица е, метнала се е на тебе Blush

# 95
  • София
Здравейте и от мен  love001 Praynig Praynig PraynigСтискам палци всичко да е наред с Хера и бебчо Rolling EyesВенкова пожелавам ти една предсватбена изненада Gift newsm32Дея да ти е живо и здраво бебчето,много е сладко  bouquetПри мен нищо ново,просто  чакам петъка и ми се струва цяла вечност Confused

# 96
  • Варна
ДаниелаД, мен нали ме нямаше и май съм изтървала какво става с теб. Дано съм го изтълкувала правилно като бременност  Praynig А петък е само вдругиден  Wink

# 97
Дея-бебка е много сладка Heart Eyes
Дано с Хера всичко е наред Praynig
Момичета, да ви попитам нещо.Аз за 1 път меря температура, както споделих, ей така-за проба.имам три поредни 36.6, последва една 36.7 и тази сутрин-36.4 От два дена съм във фертилния период според календара с предполагаема овулация при редовен 28 дневен цикъл-на 28. 04.Възможно ли е всъщност това понижаване на БТ да предшества овуто и то да настъпи утре/27.04/Правилно ли разсъждавам,че довечера трябва да се постараем повечко? Wink

# 98
По принцип не е задължително да има такова понижаване, но като го има е по-хубаво щото по-лесно се разчита графиката. Действай в такъв случай Wink

# 99
момичета, знаете ли някаква програмка като женски календар, за която няма да ми трябва интернет? скоро май ще ни слагат някакви работи за следене и има доста голяма вероятност да не мога да влизам в нета.   Sad а ми е много удобен календарът на зачатие, например  Sad

# 100
Woman Desktop, Femta  Simple Smile

Сега прочетох и аз в отчетните, Лалка се е чула с  Херката, Меги е писала всъщност каква е причината. Дано я изпишат по-бързичко Praynig

# 101
Спокойно,добре е Хера и бебчето все още са в болница,незнае кога ще я изпишат,каза ли и днес,че май бебчето е момченце  Grinning Ще си чакам зетя  Mr. Green Утре ще и звънна пак да я чуя.
Благодаря ви за милите думи много   bouquet

# 102
  • София
Пенелопче, действайте мила! И довечера, и утре! Обърни внимание и на другите симптоми - цервикална слуз например! Повишената температура показва овулация, която се е състояла. Следователно се хващай в ръце и довечера  luvbed И без да я мислиш температурата много - много! Точно сега ви е момента (нали се олелихме заедно).
Аз всъщност по това съдя, че сме пропуснали овулацията, защото ме понаболяваха яйчниците, а вчера ясно видях и въпросната слуз! Но тъй като няма шанс и тази вечер да правим нещо с мъжа предвид откриването и коктейла, които ни предстоят, си мисля, че пропускам месеца.

# 103
Stef, благодаря!   bouquet

# 104
Ами то ако вчера ми е била овулацията съм я проспала.Аз следя и ЦС, от днес ми е белтъкообразна,  до вчера бях по-суха.
Нимче, ама на скарано се прави много хубав секс даже.... Blush
Ние пък сме в някакъв застой сексуален от няколко дена, та се чудя как ще го провокирам довечера моя... Confused

Общи условия

Активация на акаунт