Слънцето ни сгрява и с две чертички ни дарява ( седмица 24.04 - 30.04. 2006 )

• 9 371
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Страчателке-мъничка си още мила WinkСпокойно!Иначе си права-2-годишните са сладка гледка.Иска ми се да ти разкажа, но знам,че ще го изживееш един ден! Hug

# 166
Сладоледке, хубаво, че съветите ми ти помагат.
Момичета, усетихте ли земетресението?
Аз каквато съм пъзла първа го усетих. Имам едно паляче над компа и като се заклати масата, погледнах да го видя, такова люшкане падна. То ми е индикатор за такива работи.
Умирам си от страх.

# 167
Даре, аз не съм го усетила.Преди 4 години обаче пак имаше и тогава доста се стреснах.

# 168
Даре и аз не съм усетила. Ама при мен се получава резонанс от преминаване на автомобилите под офиса и си тресе непрекъснато Laughing, а и с тази среща непрекъснато летят някви въртолети Shocked
Страчиателке и аз викам, че още си малка за такива мисли. Аз също не съм виждала 2 черти, то даже и тестове не съм правила, щото все ми идва. Ама няма да се отчайваме Laughing, за срещичката не е лошо предложението на Голдъна Wink, този път ще гледам да не съм на разтоварващ ден, за да мога да хапна и аз от Бъркоча Laughing

# 169
  • Варна
Къде го усетихте това земетресение  newsm78 Тук във Варна май нямаше.
А вие двете дето не сте виждали двете черти, я да се успокоите  Naughty Аз като съм ги виждала 3 пъти, какво, да не съм станала майка  Crossing Arms Шегувам се разбира се, просто вашето е бял кахър, ще ви дойде времето  Peace

# 170
  • София
Момичета, усетихте ли земетресението?

Да, усетих го, с колежката до мен щяхме да скочим върху столовете направо Shocked - не толкова от уплаха (то къде ти време да мислиш, стана толкова бързо!), колкото се стреснахме от неочакваното раздрусване! Добре, че спря бързо. А третата колежка в стаята пък нищо не усетила  Shocked  Освен това нали съм в Лозенец до НДК, цял следобед слушам хиликоптера, дето лети заради прословутата среща, сирени, линейки (или каквото са там, не излизам да ги видя) и точно си виках, че ми писна да ме разсейват (тамън реших да поработя най-накрая  Embarassed ) и туй да вземе, че да ни раздруса така! И айде пак съм по форумите "разсеяна"  Embarassed  Wink

# 171
Светли-вие сте далечко-в Софийско е епицентъра

# 172
Добре, че не съм след ову, както се разтреперах нямаше да ми се имплантира пак ембриона, хи-хи. И аз съм ЗА срещичка, мацки. Laughing

Последна редакция: чт, 27 апр 2006, 16:31 от Дара

# 173
Верно ли земетресение  Shocked Малеее, ужас!
Бимбе, и аз стискам палци всичко да бъде наред! Praynig
Страчиателка, ще ги видиш двете чертички слънце! Като му дойде времето! Wink
Аз пък моя мъж не ми се и налага да го навивам за кексене. По-скоро той ми се кара ако някой път не ми се прави. Вика ми: "после да не ревеш що няма 2 чертички  Naughty"   Mr. Green Даже помни кога съм му казала че трябва да кексим повечко и ми напомня "да не изпуснем популацията Mr. Green" Та такива работи. Общо взето при нас е весело! Laughing

# 174
Аз че съм малка съм Mr. Green , ама нали съм една черногледа, та от тази гледна точка го казвам... заради постоянните ми черни мисли.  ooooh!
svetli, слушам и се стягам !   bowuu  Wink
Пфууу, при нас в офиса на Спортната палата така разтресе... мониторите се разтресоха, аз първо си помислих, че е една колежка, защото тя като се намества на нейното бюро и бута моето, ама се оказа, че съм в грешка, пък и не толкова яка да бутне чак пък офиса.
Среща !  Среща !  Среща !  Среща !
  Mr. Green Само да не е в сряда или петък, че съм на английски   Wink

# 175
Хайде, свърши този ден!
При нас във Варна земетресение не е имало  Naughty
Stra4iatelке и аз не съм виждала  двете черти, и на мен ми минават такива мисли през главата, ама май е нормално.
Моята приятелка от училище още понеже е с много нередовен цикъл, като и закъснее а то много често и се случва прави тест появява се една черта и така и идва  още на същия ден, май вече психологически взе да и действа, че тя и тя така вика че нямало да може за забременее щом 10 год все не става. Друг е въпроса, че те се пазят, ама жени, такива сме си все се самонавиваме.
Мен вече и кръста ме боли, май ще ми дойде лелката, а хич не я искам  Sad

# 176
И аз да си кажа че две чертички не сам виждала.   Cry Cry Cry

А как бленувам само да ги видя..... Лелке проклета, стой на страна от всички нас които НЕ те искаме!!!  Stop Stop Stop  Ще си кажем като те искаме...

# 177
Розичке, Даренце, това с бледите черти последвано от лелка е мнооого гадно #Cussing out  според мен най-вече заради мъжете ни. Те тъкмо се зарадват, и  #2gunfire как да им кажеш, че вече усещаш признаците на идващата лелка  Cry Но пък всяко зло за добро, все някой път ще стане работата.  Naughty
На сладките ни бремелинки - Ирини, Хера, Бимба,Куки и всички останали пожелавам да се отърват от всякакви неприятни случки, и да избутат оставащите им месеци спокойни и щастливи.
Леа, дано всичко с Бобчо да е Ок и да нямате такива приключения друг път. Heart Eyes
При мен нищо интересно, чакам с нетърпение почивните дни, че мъж ми ще ме води на почивка някъде към Велинград, а не ми се е случвало скоро.  Grinning
А по повод статистиката - нямах си никаква идея колко често правим кекса с мъж ми, докато не почнах да рисувам кръстчета в ФФ. Докарваме ги 4-5 на седмица. А сега яко ме е ударил хормона, та може и по-често  Mr. Green А с цикъл като моя, дето не е ясно кога е овуто.... Бях си наумила че е тия дни, и като почнах едно съблазняване, едни секси нощнички, едни стойки, мъжо се видя в приключение  Mr. Green Та ову може и да нямам, ама стана купон  Sunglasses

# 178
Добро утро и весел ден на всички!
Настроението ми днес е като времето навън - навъсено и ми е криво Confused Вчера му разправям на мъжа ми как с натрупване на времето за бебеправене на много хора им пречи секса да е по задължение, а той един такъв самоуверен ми обяснява, че това за него не важало Stop Да ама аз си го познавам и усещам и знам, че просто не го показва. Е, тази сутрин резултата беше на лице - явно е мислил за вчерашния ни разговор и е решил че щом при много хора е така то няма лошо като и при него е така Crossing Arms
Стана дълго и объркано - исках да кажа, че май сама си вкарах автогол и че днес се чувствам кофти.

Пожелавам на всички качествено, плодотворно и забавно бебеправене  Hug

# 179
  • Пловдив
Добро утро и Честит Петък!На мен вчера трябваше да ми доиде-дано не ми закъснее много .чакам с нетърпение новия цикъл на бебеправене.

Общи условия

Активация на акаунт