Слънцето ни сгрява и с две чертички ни дарява ( седмица 24.04 - 30.04. 2006 )

• 9 362
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!
Имам въпрос-тази сутрин БТ ми е 36.5, а вчера беше 36.7 след 36.4 newsm78Май не съм имала овулация-така ли излиза?Защото температурата не се покачва.... а напротив, пада. Tired

# 181
  • София
Честит петък на всички!
Мелодийке, не се ядосвай прекалено, не мисли прекалено за този разговор! Ние също пропуснахме този месец с мъжа и си поплаках, мръщих се - ефектът беше, че щяхме да се сбием накрая! И си дадох сметка, че май почвам да психясвам, а това не е нужно на никого!  Naughty Като види, че ти дойде лелката и ти е кофти за пореден път, може би ще се вземе в ръце и ще слушка повече другия месец... или поне аз така се надявам!  Rolling Eyes

Момичета, ще ходя до Солун след няма и две седмици! Трябва спешно да си извадя паспорт - може ли някой, на когото му се е случвало, бързичко да даде акъл - къде, какво и колко струва, също и ценни съвети. Може и на бележка.

_MEGI_ а има ли шанс да не ти дойде?  Mr. Green

Успешно приключване на работната седмица!  Heart Eyes

# 182
Честит петък и от мен!
Три дни почивка  newsm44!
При нас слънцето взе да се усмихва, и настроението ми взе да си идва на мястото  newsm68
Лек ден пожелавам на всички newsm10 newsm03 newsm10

# 183
_Ним_, относно паспорта предполачам, че имаш предвид задграничен. Има 3 вида:
1. Експрес - издават го за 8 часа, но само в паспортната служба на бул. "Мария Луиза". Цената е 150 лв. за паспорта + 15 лв. някаква банкова такса.
2. Бърз - от 3 до 5 дни, 60+5 лв.
3. Обикновен - 1 месец, 30+3 лв.
Трябва да попълниш формуляр (ако искаш мога да ти сканирам и пратя един) и да носиш 2 бр. актуални снимки (правени до 6 месеца), копие от личната карта и от задграничния паспорта (ако имаш такъв). При получаване на новия паспорт предаваш стария.
пенелопа и аз никак не съм наясно с тая базална t - само меря и нищо не разбирам. Момичетата тук ми обясниха, че вероятно предният ми цикъл е бил ановулаторен, а за този незнам Confused. Дано при теб да не е така.

# 184
  • София
Честит петък на всички!
Боби вече е много добре Grinning След работа си стягаме багажа и заминаваме за Мелник Grinning Толкова ще се радвам да разнообразя обстановката, да си почина от всичко....
Пенелопа, продължавай да следиш БТ. Може овуто тепърва да предстои. Ако утре например се повиши и се задържи така, значи днес е денят.

# 185
Хм, сега разгледах една бременна графика, че да се ориентирам.Явно изпадам в състояние на постоянна готовност , което не ми харесва.Не трябва да се панирам така.Все пак БЗ е в рамкита на нормалното, нормален е май този спад.Дали ще стане или не бебе този месец-природа си е.Аз се стреснах от това, да не би да нямам овулация, защото много и се точих на тази точно.Нещо като предстартова треска имах, та затова... Embarassed
Ним, отивай на Мария Луиза както Мелодия ти е обяснила.
Леа-аз си помислих същото-дали правилно съм измерила миналия температурен спад и да ме е подвел.Ще се опитам да накарам  мъжлето тази вечер да сексим..... TiredПо календар предполагаемото ову е днес, както бях споделила и преди, та няма да е излишно да се потрудим май.

# 186
  • Бургас
 Честит Ви петък и от мен!
Обичам го този ден  Hug, особено следобеда.
А сега като знам, че са 3 почивни дни. smile3508
Само дето и тук времето е облачно и някак подтискащо.
 А аз съм в очакване след инсе и не знам как ще "устискам" до 2 май. В тази връзка искам да ви попитам - това че БТ ми е 37 градуса на 13 ден след инсето трябва ли да ми вдъхва надежда.
Типичен въпрос за вече "Изкукала" от очакване. Така че моля да ме извините.
Приятна почивка на всички  bouquet

# 187
Здравейте, мацки!
Честит петък! Party
Мелодия, тази информация за задграничния паспорт, нали е актуална за цялата страна? В смисъл аз съм от Търново и трябва да си вадя задграничен, та цените и сроковете дали и тук са същите? (май малко тъп въпрос зададох Embarassed) Живот и здраве за след сватбата може да ми потрябва  Laughing А вярно ли е, че имало глоби затова, че не съм си върнала стрария задграничен паспорт още когато ги сменяха на времето? И последно аз като ще си сменям фамилията, как да я направя тая работа с паспорта  newsm78 Трябва след сватбата ли да го вадя? Ама тогава ще е късно...Дайте съвет моля! Rolling Eyes
За протокола - не съм се оциклила още Blush Дано не се оциклям  Praynig
Меги, с теб сме на едно в очакването! Wink
Прегръдки за всички! И хубав ден! Hug

# 188
Здравейте и от мен! newsm51
Дари мерси за бързата информацията!
Голдънче гушвам те и знам, че следващия месец е нашия!
Бимбе сладурко моя, ще те щипна тук и там Без притеснения!
svetli Как  си ходи ли на лекар?
Ирини искам само хувави новинки! Hug

Абе момичета в Бургас откриха Флората
защо не дойдете при нас за нова среща?
Толкова е красиво навсякъде цветя ..... и мирише на море!
Какво ще кажете?

# 189
vvenkova би трябвало условията да са идентични за цялата страна, но ако ще ползваш експресната услуга от 8 часа трябва да провериш къде точно в Търново ви е дирекцията. Другите услуги се извършват и от районните паспортни отдели (по местоживеене). И да наистина има глоба, ако не си върнала в срок стария паспорт, но тя май не е сигурна, ако си мълчиш - доколкото знам има случаи на сменени след указания срок паспорти и глобата им се е разминала - просто си подай документите за нов паспорт и дано никой не обърне внимание кога е изтекъл стария  Twisted Evil Цените за паспортите също трябва да са еднакви, но май банковата такса варира. За смяната на фамилията - документите трябва да се подменят в едномесечен срок. Аз това го направих миналата година - първо си смених паспорта, защото изтече, а ми трябваше за медения месец и като се върнахме пак го смених заедно с личната карта заради фамилията. То това е малко глупаво, защото аз съм с тире но нямало опция само да ми добавят тирето и новата фамилия към старата  Rolling Eyes  Simple Smile

# 190
Честит Петък на всички!  smile3558
Леа, радвам се, че Бобчо вече се е възстановил и за предстоящата ви почивчица!
Голди, от вчера се чудя какво да ти напиша и все не мога да намеря думи. Не мога да намеря и отговор защо се получава така. Мога да си представя болката ти. Искрено се надявам скоро да се съвземеш и отново да ни заразяваш с позитивизма си. 
Hug Hug Hug
Аз в сряда ходих на преглед отново. Резултатите от изследванията са ми много добри:
хламидии-отрицателни;
микробиология- без патогенни микроорганизми
цитонамазка - І-ва група
Доктора каза, че овуто е било преди няколко часа и се хилеше мазно... Каза да хващам мъжа и да действаме.  И ние като едни послушни дечица... luvbed. Сега съм отново съм във фазата на очакване... Mr. Green

# 191
Здравеите и от мен! Ура петък е!!!  newsm44

Аз да ви се похваля че мама идва днес на гости и ще ходим на разходка за 3 дена в Венеция... ще я изненадаме за рождения й ден, на нея мечтата и е там да си прекара ЧРД. Много се валнувам.  newsm03

vvenkova, да знаеш само колко силно стискам палци да си "лелка-free" поне 9 месеца!!!  newsm17

Приятен петък на всички!!!
 smile3503

# 192
  • София
Привер на всички тук,

Страхотен дълъъъъг уикенд се очертава. Освен да пожелая на всички да им се случи точно това, което си искат. Аз си пожелавам ползотворно да"употребя" почивните дни  Wink

# 193
Честит петъчен ден и ползотворни, предстоящи почивни дни!
Аз обичам и не обичам петъка...
Обичам, защото идват почивните дни!
Не обичам, защото в работата се случва абсолютен хаос и всички ужасни гафове са обикновено петъчни!

Всичко най-... момиченца  bouquet

# 194
БТ не се покачва рязко, ако още си в овулация, по повод случая на Пенелопа. Днес продължаваш да овулираш. Успех с кекса.
На всички останали сладкишчета, желая хубав ден.

Последна редакция: пт, 28 апр 2006, 11:37 от Дара

Общи условия

Активация на акаунт