Моят неочакван филм.

• 14 542
  • 137
  •   1
Отговори
# 120
Пропаднахте дотам, че да ме опредляте като мутра, фукльо и подобни, защото така сте свикнали, най-лесно. Ясно е, че след целия този негативизъм от теб, доказваш че си за съжаление от мен, не можеш да обичаш истински, всичко ти е подредено в главата като план и действие, а това е най-голямото наказание.
Аз колко пъти казах, че фалирам в момента, къде съм показвал гръцко тяло, къде казах, че съм перфектен или много важен, единственото, което търсих е нормална комуникация, за да се успокоя малко, защото когато обичам го правя с любов, а не с твоята крива сметка.

# 121
  • София
Глупост след глупост, льжа след льжа по мой адрес, със сигурност съм направил грешки казвам за пореден път, но никога не съм вярвал, че любовта ще е толкова плоска. С тези разсъждения никога няма да сте щастливи и винаги ще ви шарят очите, защото живеете чужд живот. Аз толкова държах на половинката си, че пари и кариера никога не са ме ръководили, за мен беше важно да се укрепим, за да сме стабилни и свободни като това не измества абсолютно нищо от гледна точка на духовното.
Бих те срязала, че не си в позицията да начукваш канчета, след като ревеш в женски форум, но разбирам че ти е криво и се опитваш да се отбраняваш.
Само че, едно не схващаш- цяла година ти не си разбрал, че дълбоката за теб любов, е ставала все по- плоска за нея.
Ти си държал на половинката си заради чувствата си към нея, но те са били толкова егоистично вперени в собствените ти емоции, че не си забелязал какво става с нейните.
Не се заблуждавай, че има толкова глупава жена- да хукне с някакъв дъртак по съвет на приятелка, ако вкъщи всичко ѝ е наред.
Никой не бяга от хубавото- повтаряй си го, защото е истина. Peace
И съвет от мен- направи си пълен преглед на живота с нея, за да разбереш къде си сгафил, и да не повтаряш грешката си.

# 122
Няма такова нещо като лъжа, има различни гледни точки към реалността. Някои "лъжи" за теб за други са очевидни истини.

Между другото много ме кефи, когато в подобна тема подобните на теб мъже почнат да ни обясняват как сме някакви нещастници, мойри и самовили, дето не знаят какво е отношение и щастие. Гледай си своите проблеми и ни остави да решаваме нашите- това, че са те зарязали не те прави прозорливец за човешката природа, напротив, дори ти изкривява виждането.

# 123
Брей, леко че ш'ма разплачеш с безсмислените си опити да отклониш основния въпрос. Grinning А именно що чиниш тука? Съчувствие ли търсиш, жена ли? Защото мъж с фалирал бизнес, много възвишени идеали и тн., ще е прекалено зает да си гради живота наново, да намери отговорите сам за себе си за неуспехите и обратите в живота си. Wink Със сигурност няма да ги търси от нас- кукувиците в бг-мама. Не разбирам просто същността и причината за темата ти. Ако тя е да си излееш душата и да търсиш съчувствие, няма лошо, но това неминуемо поставя на преден план отново първият въпрос. Приятели и близки нямаш ли, дето да ти изслушат мъките и да ти дадат адекватен съвет, познавайки теб и жената?
И зачеквайки се за нашето щастие, само потвърждаваш подозренията, колко реално си я закъсал. Ти нас не ни мисли, ние сме си на мястото поне с всичките ни кусури и проблеми. Wink

П.П. Човек с реален проблем не използва всяка отдала му се възможност за самоизтъкване.

# 124
Един щастлив и здрав човек, когато се сблъска с желанието на който и да е било да обича и бъде обичан, да поправи и намери грешка (случва се при всички), да се пребори с ежедневието и битовизмите (случва се на всички), да даде и намери прошка (случва се на всички), първото, което ще бие камбана в главата на един щастлив и здрав човек е:

Това може да се случи на всеки... на мен!!! Трябва да се даде шанс, защото е толкова просто и човешко.
После ще стигне до извода, че щом няма и не се дава шанс за нещо толкова човешко и поправимо - значи - това е, до тук е ,пък и не е било силно, стани, продължи.

А ти веднага започваш да обвиняваш, не разбираш, не даваш шанс, защото това е твоето щастие - едно пълно и празно, голо като чаве в катун изискване, чиито жизнен цикъл се изчерпва от рано или късно непреодолими условия, без да осъзнаеш, че щастието се преследва в много моменти от живота, за да се задържи.

# 125
Ох, вече започвам да си мисля, че мадамата изобщо не е можела да разбере какво й говориш и си е събрала партакешите. Grinning
Много думи, нула смисъл!
Нито смислово подреден и аргументиран отговор на въпроса ми!  Peace

# 126
С кое се самоизтъквам, бря  Laughing Laughing Laughing

# 127
Ми един път не посочи своя грешка..само "предимства"..Wink

# 128
Ми навсякъде започшах с това, че сигурно съм допускал и правил много грешки свързани с бита...
Обаче ти, предполагам, какво искаш да чуеш и чуете: "Изпуснах я, защото я приех за собственост, третирах я като такава..."
Ми, не стааа, бря, като нема такааа работааа, кво да кажа newsm78 newsm78 newsm78

Ми един път не посочи своя грешка..само "предимства"..Wink

# 129
Е, кво да отговарям, бря... на такава злоба бликаща от класната ти снага?
Мога само да се кръстя.

Ох, вече започвам да си мисля, че мадамата изобщо не е можела да разбере какво й говориш и си е събрала партакешите. Grinning
Много думи, нула смисъл!
Нито смислово подреден и аргументиран отговор на въпроса ми!  Peace

# 130
Ми тогава, преодолей го! Мъж с толкова невероятни качества като теб (справка: самопредставянето ти още от първия пост) няма как да остане лишен от женско внимание. Grinning Къде е драмата?

Отговори за това, защо те е напуснала си ги търси от нея, ние откъде да знаем?  ooooh!

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 19:02 от thumberlinna

# 131
Знаеш ли, че получих много лични съобщения от много жени и никоя не спомена, че се хваля от първия пост, че се изтъквам. Благодаря им пак. При това женени с връзки, в които са минали какво ли не, това споделяхме.
Какво да очаквам от теб, бря, направо се чудя с тази класа как ми обръщаш внимание?

Ми тогава, преодолей го! Мъж с толкова невероятни качества като теб (справка: самопредтсавянето ти още от първия пост) няма как да остане лишен от женско внимание. Grinning Къде е драмата?

Отговори за това, защо те е напуснала си ги търси от нея, ние откъде да знаем?  ooooh!

# 132
Време е да се разделим така както се разделихме с нея  Laughing Laughing Laughing, с последните коментаторки, от толкова злобка и мъст и си изпуснах работата, та сега ще довършвам до късно, а огладнях.  Hug Hug Hug

# 133
Животът продължава, бря, разбрах днес от какви каки да се бяга с 300  bouquet bouquet bouquet

# 134
Айде, че фалирал бизнес за милиони имаш да движиш.  baby_neutral Радвам се, че все пак си получил симпатиите, които търсиш.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт