Моят неочакван филм.

• 14 569
  • 137
  •   1
Отговори
# 90
Сирен, първият ти пост в темата беше, че авторът вероятно е мутра. Няколко човека го убеждават, че не е читав щом са му изневерили. То не беше, че е лекомислен, то не беше, че не го бива в леглото. После казваш, че се усещала враждебност. Защо ли?
НСЧ, от един пост в бг мама, колкото и да е дълъг, едва ли може да се отсъди, че човекът е зле в леглото, ама се отсъди. Каква обективност? Свободни съчинения според това кой какво мнение има за развод при изневяра от страна на жената.

# 91
Просто така го усещам, а и напоследък се е навъдила доста породата "мутроид", от няколко години е приемливо така да се носиш...и минават за стабилни и хубави мъже. Нали се сещаш, оная антропологична порода Булгарише Мачо. Абе може и да не е така, може да е с фигура и стойка на балетист...ама не знам защо вътрешното ми око вижда нещо по-набито и гологлаво...

# 92
Ще се самоцитирам и напусна темата  Peace
доообре де , не може ли да правиш нормалните мъжки неща - пиене ,ходене по мацки ,ами очаваш във женски форум да намериш съчувствие . Да ,любовта отминава .Причини много ,понякога дори дребни .Ти може да си най-богатия ,красивия ,перфектния , но не това е важното .Има едно нещо наречено привличане ,за него няма обяснение.Дори да е сбръчкан старчок  ,може пък да е нейната половинка ,а може и да не е .Проба -грешка .Действай и ти на този принцип и помни -нищо не може да се предвиди в живота и ако е така писана каквото и да правиш няма да можеш да задържиш един човек за който не си  "човека''. Разбрах това по трудния начин.

# 93
Ronald, каквото и да си говорим, питащите рядко наистина търсят причината, просто искат някой да напсува дружно с тях половинката им. Ако ще и по най-интелигентния начин да им посочиш грешките, пак ще кажат, че са минали през тупаник.

Svetlina*, в крайна сметка тук е шарено като навън. Човек трябва да може да отсее полезното от празните приказки.
И да се учи от грешките си. А ако не иска да му ги посочват и това само го дразни, наистина не виждам смисъл да пита.
Ако иска обективни отговори, трябва да даде яснота за това, което го питаме (на моя въпрос например не отговори). Ако не го направи, под обективно имам предвид - въз основа на написаното, без да сме близки на нито една от страните и съответно да подхождаме емоционално.

# 94
  • Sofia
Ronald, каквото и да си говорим, питащите рядко наистина търсят причината, просто искат някой да напсува дружно с тях половинката им. Ако ще и по най-интелигентния начин да им посочиш грешките, пак ще кажат, че са минали през тупаник.

Svetlina*, в крайна сметка тук е шарено като навън. Човек трябва да може да отсее полезното от празните приказки.
И да се учи от грешките си. А ако не иска да му ги посочват и това само го дразни, наистина не виждам смисъл да пита.
Ако иска обективни отговори, трябва да даде яснота за това, което го питаме (на моя въпрос например не отговори). Ако не го направи, под обективно имам предвид - въз основа на написаното, без да сме близки на нито една от страните и съответно да подхождаме емоционално.

Точно така, НЧС, брилянтен пост този път. bouquet

# 95
  • в 1001-та нощ
Първият пост малко ми прозвуча, като:"Аз давах всичко, което считах, че трябва и мога да дам от себе си в тези взаимоотношения, а не получих  "заслуженото"!"

В много връзки липсва комуникацията, всеки се движи в коловоза, който си е определил и дори да кара на пълни обороти и да влага силите си на max, в даден момент може да се окаже, че двамата са отпрашили в различна посока ...

Бившата на автора, вероятно емоционално отдавна е била извън връзката им, но не е имала смелост или желание да говори с него. Отпрашила е с първия удобен влак. Може изобщо да няма намерение да е вечно с 49 годишния, a той за нея да е "глътката жива вода", за да продължи напред към нещо ново.

# 96
  • Сф
Възможно е Алена. Да. Автора да е дал всичко и какво от това?
Някой попита за общите планове, за продължителността на брака.Автора не казва.Предвид възрастта на девойката за нея изобщо не е късно да започне отначало. И мой познат беше зарязан така, само дето нямаха брак, просто го бяха използвали за трамплин(момичето беше от провинцията и изключително амбициозно)Сигнали винаги има, но нима има нещо да се спасява, когато единия има собствени приоритети и планове за бъдещето?Обикновено хората сядат и говорят по даден проблем, но не всички😏 някои в първия удобен момент бягат и се спасяват.Дали е честна такава връзка? Не разбира се, но има много такива жени...
П.п.
Оф сетих за една дето с години пие противозачатъчни а лъже мъжа си че не може да забременее..

# 97
Накратко, авторът създава усещането за ''ама аз те черпих, ти що не искаш да спиш с мене, неблагодарница такава'' и на жените им е неприятно. Логично имаше и по-остър език, но въпреки това добри коментари. Та авторе,  вместо с другия мъж в темата да се нахъсвате какви са жените, защо просто занапред да не проявяваш излишна щедрост? Ако не искаш да дадеш нещо от себе си на жена, независимо какво, не го давай. Вместо да имаш очаквания за възвращаемост и благодарност.

# 98
  • София
Накратко, авторът създава усещането за ''ама аз те черпих, ти що не искаш да спиш с мене, неблагодарница такава'' и на жените им е неприятно. Логично имаше и по-остър език, но въпреки това добри коментари. Та авторе,  вместо с другия мъж в темата да се нахъсвате какви са жените, защо просто занапред да не проявяваш излишна щедрост? Ако не искаш да дадеш нещо от себе си на жена, независимо какво, не го давай. Вместо да имаш очаквания за възвращаемост и благодарност.

С автора никъде не сме се нахъсвали срещу жените като цяло, дори в частност. Интересно колко тенденциозно пишеш, че и нагло обобщаваш  hahaha

# 99
  • София
Е, като не става - не става.
Може да не си бил достатъчно проницателен.
Сигурно си й омръзнал, нали Наполеон беше казал, че и най-вкусното ядене омръзва всеки ден. Грешка е било да простиш изневяра, не защото не се случва, а защото явно е било началото на края.
А що се отнася до 20-годишната разлика, имам една теза - младите не ценят младостта. Бившата ти избира, а онзи с нея го избират (освен ако не е някой супермен на средна възраст)

# 100
Получих хубава комуникация на лични съобщения от минали през този ад. Имаше много смисъл, който иска да ми пише.

Сега за съдийките... грам не ме засягате и постоянно си противоречите, а фактът, че срещу теб стои члвешка мъка, а ти я тъпчеш отгоре, означава точно това, в което ме виниш. Та ти се опита 1000 пъти да ми кажеш колко съм виновен. Ако си толкова силна защо си избираш паднал и слаб да наказваш?

На мен ми е ясно защо ме напуснаха, но не мога да обидя дори и в този момент жената с която съм делил с чувства. Все едно да си плюя в лицето, затова ми отне време да се осъзная. Затова и писах тук като терапия.

Иначе, клише след клише. Ако човека до теб е нормален няма да иска да го разкодираш 24/7, представи си след толкова напрежение през деня и вместо да се отпуснеш - да те изпитва или да всява постоянна игра и интрига, защото това изморява до смърт, мъж / жена няма значение. Ти няма да се криеш и усложняваш нещата, а ще се разбирата с усмивка или ще си прощавате за отрицателно време.

Сексът, видя ли какво написах? Не ми трябва магистратура, за да не търся клитора и джи точката в носа й? Ясен ли съм?

Всяка връзка минава през какво ли не, и сега какво, всички да се развеждат ли? Един път ти даваш повече, друг път той дава два пъти повече. Ако сте нормални?

Не са се получили нещата при мен, добре, но защо не разбираш накъде отиваме и как на жените тъпкано им се връща "принца на бял кон". С природата не може да хитруваш, рано или късно идва сметката. Та ние нямаме вече никакво търпение (ей го примера и тук) да се разберем, да оправим, да направим каквото и да е било! И нещо не ни ли хареса - спасявай се, НО ЗА ДА не носиш вина и да се освободиш - ОБВИНИ ТИ! Но утре ти ще имаш нужда от спасение и ти ще бъдеш слаба или да не дава Господ друго.

Всичко е толкова относително, че... да си на 30, а той на 50 сега е добре, всички жени до 35-40, казват че са супер, ама чу ли някоя да сподели, че тя е на 45-50, а той на 65-70 и всичко е цветя и рози. А тя на 55, а той на 75, има ли споделящи как е тръпката? Що не пишат и защитават? Сексът, който бил 80% от връзките ви как ще е, привличането как ще е? Простатата как ще е?
И не ме разбирайте грешно, нищо против или лично, всеки е свободен да избира, но не й да налага своя стандарт за най-точен. Защото това се случи при нас както казах. На жена ми й набиха в главата и показаха (приятелка) колко шанс има да гони изгода и лесно с нейния физически и умствен капитал и тя си разби семейството. Но това ще е до време и не ме удовлетворява никак този факт. Защото утре ще се събудиш или ще се случи нещо някога и ще се сетиш, че имаше един, който земята щеше да изрови за теб и през всичко да мине с теб. А като тръгнеш с претенциите и условията един ден балансът ще ти докара същото.
Лека нощ!

# 101
Не мога да заспя от смях - нито съм мутра, нито съм набит, писах - имам малък бизнес и вие сте ми клиентки.

# 102
Защото утре ще се събудиш или ще се случи нещо някога и ще се сетиш, че имаше един, който земята щеше да изрови за теб и през всичко да мине с теб. А като тръгнеш с претенциите и условията един ден балансът ще ти докара същото.

И е така, и не е така. От женска гледна точка, тя е преживявала нещо, през което си я оставил да мине сама, като дори не си отчитал, че се е случило. Просто не си уцелил твоя тип човек, с когото да се разбирате и нуждите ви да са взаимни. За мен това е изневяра, която не е искала да ѝ простиш, а която да сложи окончателно край на всичко. Но ти пак си казал "Няма проблем, прощавам ти"...

# 103
  • Бургас
Shteopravimneshtata, не е само при теб така.И при мен/ и не само/на тази възраст започна един цикъл, който разклати всичките ми устои и аз стигнах до там да си мисля за "тази измама", но и ми отвори пътя към себе си.Тези периоди си имат обяснение и най-общо са наречени "криза на средната възраст".Някои ги минават по-леко, други доста тежко, но пък казват, че чрез страданието човек израства духовно, но и трябва да поработиш със себе си за да излезеш с позитиви.

# 104
Първо, гадна съм, щото хич не обичам мъж да мрънка. Родил си се мъж, даже не можеш да си представиш колко е готино това, така че млъквай и действай. Жените не са ти длъжни, още повече да ти пазят емоцийките. На 36...май си от поколението с 6 мес. казарма, не ви ли научиха на нещо?

Второ, не си разведен с дете и си мъж. Това не можеш да си представиш колко ти улеснява живота- все едно нищо не се е случило.

Трето, уж мъжете са готови планини да местят, обаче като знам колко е трудно да си преместят дрехите, чашите и чиниите по правилните места, почва да ме съмнява това с планините.

Общи условия

Активация на акаунт