Моят неочакван филм.

• 14 555
  • 137
  •   1
Отговори
# 75
Понякога се чудя...защо хората са такива?! Очевидно човека търси разбиране, никой не си излага мъката по форумите ей така, за кеф.. Да, вероятно има причина за развързката и в него ама мамка му..трябва ли веднага с  тоя тон..де да знам...  Tired
Аз съм напускала мъж, слава Богу без брак, който също мислеше за себе си, че ми дава всичко, че се грижи, че друг като него няма да намеря. Но аз не бях щастлива с него, много пъти съм му казвала, но той се правеше, че няма проблем. Подаряваше ми цветя, ходехме по екскурзии, но пламъка, усещането за близост го нямаше. бих посъветвала автора да върне лентата, да помисли...за себе си, сигнали вероятно е имало. Приеми го като израстване. Една случка не предопределя живота, но би била безмислена ако поне не донесе някакво осъзнаване...за следващ етап, с друг човек..

# 76
Такива сме, щото си излага мъката, примесена с известна враждебност към жените. А ние това отношение го надушваме като акули-кръв.

В този случай трябва да се научи да възприема човека до себе си първо като човешко същество. Не като жена, женичка, съпруга и половинка. И да не се опитва с бонбонки да замазва големи липси. Честно, ако някой не проумява истинските ми нужди, а се опитва да ме укроти с банални романтични жестове, почвам да му замислям убийството с тъп предмет.

# 77
Глупости, тука всяка тема е така - авторът все нещо не му е наред. Няма тема, в която да се пусне нещо и накрая да не е оплют автора от-до. Огледайте. НЯ-МА.

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 13:55 от Анонимен

# 78
  • София
Глупости, тука всяка тема е така - авторът е нещо не му е наред. Няма тема, в която да се пусне нещо и накрая да не е оплют автора от-до. Огледайте. НЯ-МА.
Факт. Но това е все пак бг-мама, ти какво очакваш? Хелле па, ако темата е пусната от автор-мъж, край!  Joy

# 79
Не беше така навремето, сега е некъв ад.

# 80
  • Sofia
   Който го е страх от мечки, да не ходи в гората. Wink

# 81
Ахам, вие сте мечките. Е така де, и аз това казвам.

# 82
Е добре де, какво да му кажем- че трябва да изисква повече от жените? Ми не става, силите бързо свършват, а хората не са балами, да се юркат сами.

Ако иска жена за някаква цел, да си вземе такава, на която изпълняването на тази цел й е на автопилот и е лесно. Ако иска майка- да не взима кифла и после да се чуди що й тежи. Ако иска секс богиня, да не взима лелка по душа и да се чуди защо е изстинала (но и да не изисква от секс богинята отвътре да й идва да прави мусака). Та така, жените са различни видове, да избира разумно от каталога. Жена с всички характеристики няма, не и по едно и също време. В смисъл- на 26 няма защо да искаш да е Марта Стюарт и Чейси Лейн, комбинирани с Дева Мария. Всичко по реда си. На 16 девица, на 26 лоша кака, на 36- майка, на 56- къщовница, дето прави кекс.

# 83
Сирен, а 46-годишните какво?

# 84
Каквото си искат, но не и всичко едновременно. В смисъл може още от 46 да почнеш да се учиш да печеш пай, ама за мен това ще е възраст за вино, непукизъм и препрочитане на континенталните философи.

# 85
Глупости, тука всяка тема е така - авторът все нещо не му е наред. Няма тема, в която да се пусне нещо и накрая да не е оплют автора от-до. Огледайте. НЯ-МА.
А ти идеални хора познаваш ли?
Аз не. Така че нормално да има трески за дялане, нормално и някоя от тях да е причина за раздялата.
Същото важи и за другата страна. Но като се разгледа по-конкретно случая става ясно кое е онова, което не са могли да превъзмогнат.

И нищо лошо няма в това, ако причината е в неговата градина, да му се каже, защото отстрани другите могат да погледнат обективно. Пък той/тя вече ще си прави сметката дали ще го вземе предвид в следваща връзка или не.

# 86
  • София
НСЧ, моля, моля, ти си доста интелигентен човек, нещата тук приличат на следната ситуация:
Влизам в данъчно, бааааааам един тупаник получавам от данъчния; на въпроса - що така бе, момко? Получавам отговор: хехехе, като те е страх от мечки, не ходи в гората  #2gunfire
 Joy Joy

# 87
Ах, тия мъже бе! Уж големи и стабилни, а 10 постинга от някакви кокошки в един форум и щяли да им действат зле...

# 88
  • София
Ах, тия мъже бе! Уж големи и стабилни, а 10 постинга от някакви кокошки в един форум и щяли да им действат зле...
Чак зле – по-скоро човекът се е разочаровал от  деструктивното; пък нека сам си каже, от полза ли е му е било, че е споделил тук, та да видим?

# 89
  • София
Понякога се чудя...защо хората са такива?! Очевидно човека търси разбиране, никой не си излага мъката по форумите ей така, за кеф.. Да, вероятно има причина за развързката и в него ама мамка му..трябва ли веднага с  тоя тон..де да знам...  Tired

Съгласна съм  Peace Да риташ падналия само защото не е от правилния пол е много, много грозно.

Общи условия

Активация на акаунт