Защо веганизъм?

• 280 739
  • 3 468
  •   1
Отговори
# 2 985
Аз нищо не виждам от тази малка снимка. Ходили сме в зоопарка във Франкфурт и няма нищо общо с нашето бетонно недоразумение в София. Животните имаха достатъчно място. И други малки зоопаркове без големи диви животни в Германия сме посещавали. Там пък направо имаха оградени поляни.

# 2 986
"Интересни" коментари има под статията от една веганка Maya Toneva , чак ме хвана срам да я чета - http://www.lentata.com/page_9135.html. Тези хора са здраво облъчени и много, много злобни.

# 2 987
И това, че същото се случва във Виена го прави правилно, така ли?  newsm78

Не, сериозно, съвсем като човек питам: Според теб (лично) ОК ли е да се затварят едри горски животни в телени заграждения 2 на 2 метра с цел привличане на клиенти в мол и селфита? Няма ли други неща и забавления, които не изискват групичка диви животни да чупят стойки и да се примиряват с тези условия? Това са деца. Могат да им се намерят какви ли не увеселения и без елени. Това е точно този тип г*зария, който е абсолютно излишен.

Не се вкарвам в излишни драми. Животните ще са няколко дена там, после не. Децата им се радват, не ги душат, бият или стрелят.

# 2 988
  • София
"Интересни" коментари има под статията от една веганка Maya Toneva , чак ме хвана срам да я чета - http://www.lentata.com/page_9135.html. Тези хора са здраво облъчени и много, много злобни.
тая сигурно е вдигнала веганското си кръвно ooooh!
не съм вярвала, че жена може да има такъв език...ведно с християнството и Библията в едно изречение... Shocked

# 2 989
  • MI
И на мен ми излезе във ФБ тази статия и се потресох от коментарите. Тази е минала на ново ниво на лудост.  hahaha От всички глупости това беше особено оригинално (май само това не бях чела досега от веган):
Цитат
Свети Петър е бил вегетарианец и понеже са били във вражда с Павел, последният пише тия глупости.
  Joy

# 2 990
Еми така е, като не си пият хапчетата. А не ги пият, защото са от сушени жаби, т.е. невегански. Laughing

# 2 991
Ужас, от тая "дама" веганка да ти се прияде месо направо- само и само да не се докараш на нейния хал. То много лудо това нещо, че и с тая уста хляб яде. Пфу

# 2 992
  • София
Ужас, от тая "дама" веганка да ти се прияде месо направо- само и само да не се докараш на нейния хал. То много лудо това нещо, че и с тая уста хляб яде. Пфу
извинявай, че ще се пошегувам, ама тази "дама" сигурно е като тази в подписа ти Laughing

# 2 993
извинявай, че ще се пошегувам, ама тази "дама" сигурно е като тази в подписа ти Laughing
дамата от подписа ми е бойна мацка, принцеса- воин. А това веганско нещо е простакеса-воин. Разлика от небето до земята

# 2 994
Изгледах запис на изявата на младежа по Нова. Много съм разочарована. Очаквах да е луд, НО интелигентен, подготвен, подкован с аргументи... Чак ме хвана яд - абе, получаваш екранно време по национална телевизия, в гледано предаване, ми говори умно, свързано, убедително, бъди симпатичен, бъди провокативен, но УМЕН! А той - хъката, мъката, повтори едно и също хиляда пъти, издрънка един чувал глупости, и създаде впечатление на пълен идиот  ooooh!

Честно да ви кажа,  чета и се ровя във вегански теми, само за да открия СТОЙНОСТЕН, аргументиран, достоен опонент. До сега не ми се е случвало. Явно няма и да се случи.

# 2 995
Не съм гледала никакъв запис, но за Никола Донев ли става въпрос? Ако е той, той е притеснителен. Гледах го при Карбовски и това ми направи впечатление. Иначе, да-има основни аргументи, които повтарят.

# 2 996
  • Куциндрел
Тази със свети Петър акъла й е като на храната, която яде. Joy Joy Joy
Много ми се щеше да й пиша, че чавка-месоядка й е изпила акъла, но избягвам да коментирам черз фейс-бука си,

А веганскит лидер е толкова нежничък, миличък, че ти идва да го.... Mr. Green

# 2 997
  • Пловдив

# 2 998
  • София
 Joy
вият на умряло и кълнат, я виж госпожата как го може.

# 2 999
  • MI
Ахахаха, това беше супер  Joy

Много луд народ, ужас. Тази кълнящата е за прибиране в специализирано заведение...

Общи условия

Активация на акаунт