Защо веганизъм?

• 280 860
  • 3 468
  •   1
Отговори
# 2 970
  • MI
Куркума, аз не видях някъде някой да е споменал връщане в пещерите или като земеделците в Нигер, а темата я следя от самото начало и смея да твърдя че не съм пропуснала повече от страница.  Стига вече с този страх от левичарско-анархистите, че се изривам вече като прочета този израз.  Rolling Eyes При това не съм нито особено лява, анархист пък хЕптен. Нужно ли е да минаваме винаги от едната крайност в другата?! Ако не сме вегани, трябва да дълбаме месо на закуска, обед и вечеря, ако не сме супер леви1ари, трябва да сме задължително супер щастливи от сегашното положение и да си трайкаме. Е, има и други варианти, като например да не ти харесват определени неща и да правиш всичко по силите си като потребител и гражданин да се променят. Като внимаваш какво купуваш например, това е много ефективен начин. И като споделяш с другите информация - другия много ефективен начин.

А с анализът на причините, направен от Диана няма как да не се съглася.  bouquet

# 2 971
  • Куциндрел
Добре, че са медиите, инак всеки луд би останал НЕизвестен. Mr. Green Crazy
http://petel.bg/Vegan-razsani-efira--Koleneto-na-praseta-za-Kole … -genotsid__185532

# 2 972
http://petel.bg/Vegan-razsani-efira--Koleneto-na-praseta-za-Kole … -genotsid__185532
Гледах го сутринта, жалка картинка. Ма така ще е, като не си пият хапчетата.

# 2 973
  • Куциндрел
Гледах го сутринта, жалка картинка. Ма така ще е, като не си пият хапчетата.
След малко и аз ще си изровя интервюто да го гледам.
Като го гледам на снимка какъв е нежничък...  Mr. Green

# 2 974
  • В царството на игрите:)
http://nova.bg/news/view/2016/12/18/168339/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0 … 0%B4%D0%B5%D0%BE/
А тая оплаквачка просто ме довърши....

# 2 975
Така ли? А ходи ли да видиш атракцията? Щото ние минахме покрай мола и трите елена бяха завряни в заграждение с размера на банята ни и имаха, меко казано, измъчен вид. Доколкото разбрах, рогата им са изпочупени, защото по това време на годината си падат сами, но цялостното им излъчване не беше на обгрижвани животни. Това са диви, горски животни. Не са коне и домашни любимци. Докарани са там, за да може някой да се снима с Рудолф и да се прави ПР на мола...

# 2 976
Честно казано, елените като затворници в Мола е гадно. Но онова ходещо недоразумение м еразби със свинския геноцид. Joy

# 2 977
Не съм ходила до мола, но ги видях на снимка елените. Ето на това му викам извратеност. Жалко че има хора, които го приемат за нормално.

# 2 978
Това съм го снимала във Виена преди 10 г. Никой не се оплакваше и не протестираше и децата се забавляваха. Имаше козичка, сърничка, май агне и прасенце ...

Просто някои хора си търсят своите 5 мин. слава.

# 2 979
Много хора използват животни за подобни цели, но все пак се иска някакво отношение и нормална среда за животинките.

# 2 980
  • Ямбол
И без да съм веган, не ми е приятно да гледам подобни простотии.
Така, както забраниха да има животни в цирка, трябва да се забранят и такива малоумия по моловете.

# 2 981
Затова не обичам цирк и зоопарк.

# 2 982
Цирк и аз не харесвам, но нямам против зоопарковете в нормалните държави. Те всъщност имат невероярни програми за консервиране и поддръжка на дивите животни. Против съм парковете в Азия, където упояват тигри и малтретират слонове.

# 2 983
  • В царството на игрите:)
Това съм го снимала във Виена преди 10 г. Никой не се оплакваше и не протестираше и децата се забавляваха. Имаше козичка, сърничка, май агне и прасенце ...

Просто някои хора си търсят своите 5 мин. слава.
Там хората не са достатъчно големи природолюбители, за това... Mr. Green

# 2 984
И това, че същото се случва във Виена го прави правилно, така ли?  newsm78

Не, сериозно, съвсем като човек питам: Според теб (лично) ОК ли е да се затварят едри горски животни в телени заграждения 2 на 2 метра с цел привличане на клиенти в мол и селфита? Няма ли други неща и забавления, които не изискват групичка диви животни да чупят стойки и да се примиряват с тези условия? Това са деца. Могат да им се намерят какви ли не увеселения и без елени. Това е точно този тип г*зария, който е абсолютно излишен.

Общи условия

Активация на акаунт