Защо веганизъм?

• 287 631
  • 3 468
  •   1
Отговори
# 855
Много махленско нападнахте Деси за външния Й вид. ЯЗък ви за претенциите за интелект и ниво. Явно трябва да изглежда фригидно и с подстригана до ушите коса както някои святи майки правят след раждането на 1вото дете.  Sick
По темата - много радикално ми се струва веганство при малки деца. Дано поне си правят редовни изследвания.

# 856
  • София
Да не говорим, че има и друга крайност - някои вегани залитат по сладкото и са доста пълни.

То даже не е необходимо да е залитане точно по сладкото. Познавам двама вегани, и двамата са пълни. С относително ниски доходи са и се хранят основно с картофи, хляб, ориз, макарони и плодове. Зеленчуците зиме са скъпи, тъй че не им е лесно. Оттам и надебеляха - здраво въглехидратно хранене, поемат и доста сушени плодове и ядки, които са калорични.

Да, де - яко тестено. Аз познавам едно семейство вегетарианци, започнали са да се закръглят. Не купуват месо и мляко, но за сметка на това яко сладко в опаковки.

Според мен Деси изглежда добре /с изключение на някои дрешки/.

# 857
Хубава е Деси, но говори на меко Simple Smile)) и стилът й е леко ...лепа брена.

# 858
  • MI
Как какво й е на тази Деси, същинска чалга певачка е като стил.   Stop И да не беше веган, пак щеше да си е пошла. Но много по-страшно е това как си храни детето, иначе ако иска и в Пайнер да се запише - все ми е тая. Предполагам не съм длъжна да харесвам и чалга стила?

# 859
Хубава е Деси, но говори на меко Simple Smile)) и стилът й е леко ...лепа брена.
Оф, ама си непросветена! Лепа Брена ѝ бил стилът. Ти не знаеш ли, че в кухнята се влиза само с 10-сантиметров ток? Laughing

# 860
Погледнах на това Деси видеата, във видеото за Б-12 партньорът ѝ твърди, че човешкият организъм сам си изработва Б-12 и че добавките били част от конспирацията на лекари и фармацевти. Веганите, които приемат Б-12 на добавки се чувствали по-добре, защото в добавките имало стимуланти. Shocked В играта са и лабораториите, които умишлено понижавали резултатите.

Ако нямаше дете в картинката, това щеше да е просто жалко и смешно, но в този си вид си е престъпление. Явно детето не само е веганче, но е и веганче без да му се добавя Б-12 в храната допълнително.

# 861
  • Куциндрел
На мен как изглежда Деси не ми пречи, ако ще и пера на ушите да има - нейн си избор.
По-страшното е, че чака дете, което ще има 2-ма родителя вегани-суровоядци.
Първото й дете поне си има друг баща и там той може да се намеси, евентуално, ако и той не е веган. newsm78

# 862
Е, как, широкоразпространено твърдение сред веганите е, че можем да си синтезираме Б12 от трева, като кравите... пропуснали са няколко урока по биология.

# 863
  • Куциндрел
Е, как, широкоразпространено твърдение сред веганите е, че можем да си синтезираме Б12 от трева, като кравите... пропуснали са няколко урока по биология.
Не, просто учат биология в други школи.  Mr. Green

# 864
  • София - Рим и обратно
В био магазина Mr. Green

# 865

Мда, може би ако консумираш ексрементите и стомашното им съдържание Simple Smile. Между другото, хищниците така се снабдяват с фибри - консумирайки стомашно съдържимо на жертвите си.

# 866
добавянето на Б 12 не е гаранция за нищо, защото е важно усвояването. Да не говорим за многото дреуги витамини, които са мастноусвоими и мноого изобилни в животинските храни, за сметка на това почти неусвояеми от растителнте. съжалявам, че го повтарям, но едно дете има много повишени нужди за какво ли не, все пак сега се изгражда.

много е безотговорно. но и много лекари подкрепят веганството за деца, което също смятам за безотговорно...

# 867
  • Пловдив
Абе хубава е Деси Пеева, не знам какво я нападнахте.
Бе прилично добре изглежда, признавам. Ама да видя някъде в нейния сайт/блог, че нейната външност не епродукт единствено на веганската диета, ами се дължи на чудесата на пластичната хирургия? Ей затова я нападаме. Щото без хирургия далеч няма да е толкова добре изглеждаща, ами ще плаши хората.

# 868
  • Варна
добавянето на Б 12 не е гаранция за нищо, защото е важно усвояването. Да не говорим за многото дреуги витамини, които са мастноусвоими и мноого изобилни в животинските храни, за сметка на това почти неусвояеми от растителнте. съжалявам, че го повтарям, но едно дете има много повишени нужди за какво ли не, все пак сега се изгражда.

много е безотговорно. но и много лекари подкрепят веганството за деца, което също смятам за безотговорно...

smile3556 къде ги тези лекари?! Не мога да повярвам, че такива хора биха нарекли себе си лекари...

# 869

smile3556 къде ги тези лекари?! Не мога да повярвам, че такива хора биха нарекли себе си лекари...

Ти сериозно ли питаш? Амино киселините са мастно усвоими, както и повечето витамини, включително и изкуствените такива.

Общи условия

Активация на акаунт