Защото иначе пак се връщаме безсмислено на вече обсъжданото- на кой лично кое му се струва /не/нормално е без значение.
И на мен не ми изглеждат в норма разни неща, но ако не са забранени нямам и не мога да имам претенции да съществуват. Мога само да кажа, че не ми допадат, но нищо повече.

Нели, ти май не четеш.
Или може би не ме разбра.
Извинявам се, но ще опитам пак - питам не коя наредба, а която правна норма е нарушена.
Може и да не правиш разлика, не си длъжна, не си юрист, затова ще обясня. Правната норма е конкретен текст от наредбата - член еди-кой-си. Аз това питам. Наредбата е ясна.
Дано сега сме се разбрали вече.

Моля те, не ме карай да чета пак, имаше нещо че е забранено изливането на почти всичко на обществено място. НЕ е в частта протести, но ми се струва много на място. Но след като видях и че просията и гадаенето е забранено и ми мина желанието да чета в повече потребности. Не е имало един път да мина през центъра и да не видя поне един просяк и/или тумба циганки, искащи да гледат на някого.

Елфе, много си арогантна (има разлика с агресивна) и това донякъде е обяснимо с възрастта ти. Хубаво е обаче да си дадеш сметка колко малко знаеш и да посвиеш перките. Нали вчера щеше да ме обориш с научни изследвания? Или забрави? С голи приказки не става, почети малко преди да спориш с лелите.