VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 417
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 550
Реално седмично ни представят по малко от 4 часа материал, някои неща ги въртят по 3-4 пъти, особено в понеделник и петък. Няма как така да се отразява обективно какво се прави в тая къща.

# 2 551
Иван трябва да си сложи тази снимка в рамка  Mr. Green
Скрит текст:

# 2 552
Вече втори клип ми показва, че нещата не са точно както ни ги представят. По цял ден като седят там и им писва и започват да си говорят и тн. После като дойдат номинации започват да се плюят.

# 2 553
Божее, във ФБ наистина е страшно. Все едно бях на протестно шествие против Майката на къщата. Rolling Eyes
Някой даже се беше оплакал, че от страницата са блокирали съобщенията. Не знам за какъв вид съобщения става въпрос, социалните мрежи не ги разбирам много.

# 2 554
  • Испания
Божее, във ФБ наистина е страшно. Все едно бях на протестно шествие против Майката на къщата. Rolling Eyes
Някой даже се беше оплакал, че от страницата са блокирали съобщенията. Не знам за какъв вид съобщения става въпрос, социалните мрежи не ги разбирам много.

Вероятно, блокират определен потребител и той не може дори да вижда страницата на ВБ, камо ли да публикува там.

# 2 555
Ето, куче и половина...  Laughing  Това сигурно е костюма на Миглена...

http://www.vbox7.com/play:6344bf4f75

Глейте ги пък тия...  Laughing

http://www.vbox7.com/play:6437a81618

Таксиметрова компания има Ирина...

http://www.vbox7.com/play:8cae503c22

Последна редакция: пт, 21 окт 2016, 15:37 от stelt77

# 2 556
  • На морето!
ВБ трябва постоянно да държи МА или ИТ на номинации, тогава със сигурност се пращат смс-и. Публиката е полудяла, викат в хор, надъхват се, създават профили и групи... а всъщност все повече става ясно, че това е един цирк, в който губещи няма, включително рейтингът на "Фермата" скача от цялата тази история /само времето, нервите и парите на страстните фенове видимо страдат/.

Мисиите вчера ми бяха забавни / особено на Христо и Лара/, би било чудесно ако има повече забавни мисии и по-малко лагерни страсти.

# 2 557
  • Бургас
Емануела има доста фенове. Ще бъде странно да излезе довечера...
Лара ще е изгонена, това е ясно. Другата обаче трябваше да е Миглена. Тогава групата ще се разпадне, ще има повече интриги. Ще е интересно Ирина без вярното куче как ще се държи. А и другите без всеобщия дразнител, дали няма да и се изнервят, че е на всяка манджа мерудия.
Жана готвят за победата според мен. Ето, вече си призна, сега ще се изправи, поотупа, ще се изчисти и с нов имидж ще излезе достоен победител.
След интервюто на Алекс Сандр при Гала, заподозрях че нещата, които се излъчват нямат нищо общо със случващото се наистина. Вадят думи, кадри от контекста, смесват станалото днес, вчера или миналата седмица и всичко става тенденциозно и както Брадъра иска да изглежда. Мнението ми се затвърди след като чух Явор и Глория днес.
Пресен пример: Миглена сама на масата, вечеря нещо си. Еми тоя кадър го видяхме два дни поред, май повторен и няколко пъти в самия епизод. Налага се мнението за отритнатата, единака, изолираната и дрън, дрън, а в същото време всички седят отвън заедно. Сега видиш ли,е плеснат с ръце и ще се прегърнат с Ирина.
Не я харесвам Миглена. Имам едно наум за нея. Познавам такъв човек. Това са хора, които вечно са в схеми, играят, кроят планове кое, как, всичко при тях е поза и добре премерено държание. На тях не може да се разчита, те си играят тяхната си игра, която обаче не разкриват, днес се разбирате едно, те утре друго правят. Нищо истинско в тях няма.
Иначе знаят как да се държат, какво да кажат, за да се харесат. Да, интересно ми е да я гледам, но не бих искала да ми е в обкъжението по никакъв начин.

# 2 558
Те оттук може да са взели кадрите с дрънкането на пианото за оня клип, който представя Миглена в пълна изолация. Thinking

# 2 559
Скрит текст:
Емануела има доста фенове. Ще бъде странно да излезе довечера...
Лара ще е изгонена, това е ясно. Другата обаче трябваше да е Миглена. Тогава групата ще се разпадне, ще има повече интриги. Ще е интересно Ирина без вярното куче как ще се държи. А и другите без всеобщия дразнител, дали няма да и се изнервят, че е на всяка манджа мерудия.
Жана готвят за победата според мен. Ето, вече си призна, сега ще се изправи, поотупа, ще се изчисти и с нов имидж ще излезе достоен победител.
След интервюто на Алекс Сандр при Гала, заподозрях че нещата, които се излъчват нямат нищо общо със случващото се наистина. Вадят думи, кадри от контекста, смесват станалото днес, вчера или миналата седмица и всичко става тенденциозно и както Брадъра иска да изглежда. Мнението ми се затвърди след като чух Явор и Глория днес.
Пресен пример: Миглена сама на масата, вечеря нещо си. Еми тоя кадър го видяхме два дни поред, май повторен и няколко пъти в самия епизод. Налага се мнението за отритнатата, единака, изолираната и дрън, дрън, а в същото време всички седят отвън заедно. Сега видиш ли,е плеснат с ръце и ще се прегърнат с Ирина.
Не я харесвам Миглена. Имам едно наум за нея. Познавам такъв човек. Това са хора, които вечно са в схеми, играят, кроят планове кое, как, всичко при тях е поза и добре премерено държание. На тях не може да се разчита, те си играят тяхната си игра, която обаче не разкриват,
днес се разбирате едно, те утре друго правят.
Скрит текст:
Нищо истинско в тях няма.
Иначе знаят как да се държат, какво да кажат, за да се харесат. Да, интересно ми е да я гледам, но не бих искала да ми е в обкъжението по никакъв начин.

Не мисля, че е такава изобщо

# 2 560
Е, добре де, от кога е тая кучешка мисия, та Глория още е вътре?!

Торнев е добре да помисли за добър зъболекар...
http://www.img-share.eu/f/images/298/gornevL4pqw4o.jpg

# 2 561
Жана като куче не е от кучешката мисия - нахлузила е костюма, който Миглена не поиска да облече...  Peace

# 2 562
Е, добре де, от кога е тая кучешка мисия, та Глория още е вътре?!

Пак е добре, щом не ни показват кадри с Памела Андерсън.

# 2 563
Ирина всичко може! Но понеже в къщата, за да ни забавлява, не можа да управлява Роботът Скиапарели, затова мисията му на Марс пропадна

# 2 564
  • София
Тази седмица верно въртяха ужасно много стари кадри.

Аз пък си я харесвам Ирина. И не мога да разбера защо във ФБ са толкова полудели срещу нея. Ама нали трябва да има някой "враг".

Общи условия

Активация на акаунт