VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 522
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Испания

Аз пък си я харесвам Ирина.

Със здраве да си я ползваш!  Wink

# 2 566
ФБ е залят от снимки с надписи срещу Тенчева. Стават все повече и повече. Една от последните:

И коментар под нея: Най-хубавата ѝ снимка.

Обаче и сакото е в змийски мотиви rotfImbo

# 2 567
  • Испания
ФБ е залят от снимки с надписи срещу Тенчева. Стават все повече и повече. Една от последните:

В тон.  Flutter

# 2 568
"Ирина разказа за браковете си"
http://www.vbox7.com/play:b8b0755c78

# 2 569
Начи - или имаш брак, или нямаш брак! Няма значение дали е вътре или извън страната. Само на Марс не знам как е, там може и да няма значение къде е. Mr. Green
Имаме "нашия си оброк" - това каква точно категория брак ще да е?
И с бившия и съпруг - такава любов до последно! Heart Eyes Ти ад видиш! Ако не била изправена пред избора...  newsm78 би следвало да се подразбира, че още ще си го обича толкоз много. Че кой я е бучнал пред избор от такова естество?!  Thinking Насила?
 Joy hahaha

Еха, майките на звездите:

Ирина: майка ми е човек на живота, тя обича хайвери, водки, бири и затова има коремче. На майка ми не и е широк кръга от приятели, но тя обича маси. Това и е на нея, обича маси и затова има винаги някой покрай нея! - каквото и да означава това.

Бре в тия кратки разкази има повече хляб, отколкото в глупостите, които излъчват по телевизора.

Последна редакция: пт, 21 окт 2016, 17:38 от Бижy

# 2 570
Мисля тя да се е бучнала съвсем осъзнато, не насила, ей това е уникална лисица мани....

# 2 571
  • София
Тази вечер ще изгонят двама. Кои смятате, че ще са изгонените съквартиранти?  newsm78 ВБ готвел нова изненада..... newsm78

# 2 572
Привет на всички в темичката ! От два дена ви чета и съм съгласна с повечето мнения .
Гласувах в анкетата Peace

Нещо от мен:
"Веднъж мишката /Миглена/ забелязала ,че стопанинът на фермата/Биг Брадър/ е сложил капан за мишки.Тя разказала
това на кокошката/Лара/,овцата/Роро/и кравата/Ирина/,но те всичките и отговорили"Капанът за мишки е твой проблвм ,а не наш!"Малко по-късно в капана се хванала змия-и ухапала жената на фермера.Опитвайки се да я излекуват,сварили на жената супа от кокошката.После заклали овцата ,за да нахранят всички ,пристигнали да навестят болната.
Накрая заклали кравата,за да нахранят гостите ,дошли на погребението.И през цялото време мишката наблюдавала от дупката си и мислела за нещата,които са чужд проблем,докато не станат твой !"

# 2 573
  • София
Привет на всички в темичката ! От два дена ви чета и съм съгласна с повечето мнения .
Гласувах в анкетата Peace

Нещо от мен:
"Веднъж мишката /Миглена/ забелязала ,че стопанинът на фермата/Биг Брадър/ е сложил капан за мишки.Тя разказала
това на кокошката/Лара/,овцата/Роро/и кравата/Ирина/,но те всичките и отговорили"Капанът за мишки е твой проблвм ,а не наш!"Малко по-късно в капана се хванала змия-и ухапала жената на фермера.Опитвайки се да я излекуват,сварили на жената супа от кокошката.После заклали овцата ,за да нахранят всички ,пристигнали да навестят болната.
Накрая заклали кравата,за да нахранят гостите ,дошли на погребението.И през цялото време мишката наблюдавала от дупката си и мислела за нещата,които са чужд проблем,докато не станат твой !"

Joy Joy Joy  smile3501 newsm10

# 2 574
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мен лично Ирина не ме дразни,а също и Миглена.Вместо да и избодат очите на Мегито ще и изпишат вежди.

# 2 575
  • Има много детски смях.

Въобще не съм фен на Иринито, напротив. Органически не я издържам просто. Но това не мен ми идва много вповече.  Close

Добре че нямам ФБ, не искам и да си представям какви гнилочи и жлъч се изливат.  Tired

# 2 576
  • Бургас
Начи - или имаш брак, или нямаш брак! Няма значение дали е вътре или извън страната. Само на Марс не знам как е, там може и да няма значение къде е. Mr. Green
Имаме "нашия си оброк" - това каква точно категория брак ще да е?
бракът им е категория "префърцунена   романтична церемония с психологически оттенъци, без никаква юридическа стойност"
ако беше успяла да се бракува Тенчева щеше със 100 км. в час да търчи да си смени фамилията

# 2 577
Е, добре де, от кога е тая кучешка мисия, та Глория още е вътре?!

Торнев е добре да помисли за добър зъболекар...
http://www.img-share.eu/f/images/298/gornevL4pqw4o.jpg
Аз веднага бих му съдействала.

# 2 578
Жана чак в новините заради вчерашните "признания", сериозно са яхнали вълната на нейната история и ще я изцедят докрай. За съжаление подозирам, че ролята на Жана ще е на марионетка и ще има да търпи още гаври. Знам, че сама си е виновна до голяма степен, но все пак едно е в шоуто и друго в новините да коментират нуждата ѝ от отслабване.

# 2 579
  • Испания
"Финалът идва все по-близо".

Кой ли титан на мисълта им пише текстовете?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт