VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 380
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 520
Момичета, снимките на Мира са от 2011... А Иван и Ирина не са ли заедно от преди това.. Те реално само 5 годинин ли са заедно (според датата на качване на снимките)?

# 2 521
Имат мисия, Лили е куче, Миглена папагал и Роро я храни  Joy Joy Joy

# 2 522
Дай линк

# 2 523
Имат мисия, Лили е куче, Миглена папагал и Роро я храни  Joy Joy Joy
Дай линк

http://www.vbox7.com/play:347a4119ea

Мисля си че Жана и Лара ше си одят  newsm78

# 2 524
Лили да не е в ролята на куче -пазач с мисия да опази съдържанието на хладилника от Жана.
Нещо такова е май.

# 2 525

Ако това е вярно....много долно Биг Брадър Naughty Явно докато не ги направи смачкани  окаляни подметки -няма да спре с унизителните игри.

Сега го гледах промото, това изтумбеното на Лили неиния корем ли си е...или допълнителни подплънки към кучешкия костюм

Последна редакция: пт, 21 окт 2016, 14:37 от miss_sesilly

# 2 526
  • София
Много ми е трудно да преценя кой ще си ходи днес. Thinking Имам чувството,че всички имат еднакъв шанс.

P.S - нямам време да ви чета - Кучето на Гала прогнозира ли кой ще си ходи?  Simple Smile

# 2 527
Лили да не е в ролята на куче -пазач с мисия да опази съдържанието на хладилника от Жана.
Нещо такова е май.

Тъй, тъй...  Laughing

http://nova.bg/vipbrother

# 2 528
  • Испания

P.S - нямам време да ви чета - Кучето на Гала прогнозира ли кой ще си ходи?  Simple Smile

Лара и Емануела

# 2 529
  • София

Лара и Емануела

Благодаря,вероятно така и ще бъде. Simple Smile

# 2 530
  • Испания
ФБ е залят от снимки с надписи срещу Тенчева. Стават все повече и повече. Една от последните:

И коментар под нея: Най-хубавата ѝ снимка.

# 2 531

Ако това е вярно....много долно Биг Брадър Naughty Явно докато не ги направи смачкани  окаляни подметки -няма да спре с унизителните игри.

Сега го гледах промото, това изтумбеното на Лили неиния корем ли си е... Shockedили допълнителни подплънки към кучешкия костюм.
Май някой трябва да пази кошниците на Лили, от самата Лили....

# 2 532
Нещо такова е май.

Тъй, тъй...  Laughing

http://nova.bg/vipbrother
А познала съм.Явно Ирина ще е в ролята на вълка, но не казват каква ще е мисията и.
Явно ще трябва да изяде останалите.

# 2 533
Аз мярнах някакво гифче преди няколко дена в страницата на ББ във фейса с едно куче, ама ми заприлича на Жана, а то - Лилинцето, тя смее ли и да откаже след като мрънка толкова много на Миглена за същото  Mr. Green

# 2 534
ФБ е залят от снимки с надписи срещу Тенчева. Стават все повече и повече. Една от последните:

И коментар под нея: Най-хубавата ѝ снимка.

уууууу, колко й тича... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт