VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 679
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Ænima/Albuquerque
Кокаинът е един от най-прекрасните наркотици, ако искаш да си изпържиш мозъка дълбоко и трайно.

Факт, но не създава зависимост.  Peace

# 2 326
Аз пък смятам, че Жана и Лара ще са изгонени.
В ББ каквото и да правят, дори и по 5 пъти да идва лекар да проверява Жана, няма как да успеят да й помогнат. В случая си играят със здравето й, затова смятам, че по-скоро няма да рискуват.

# 2 327
  • София
Алекс каза, че ще има преразпределение на лагерите. Кой с кого?

# 2 328
Емануела към Ирина Wink

# 2 329
Жана има много мощна тийн подкрепа. Няма да излезе.

# 2 330
  • Варна
Дано успее да се откачи. Тя като се нагласи, постъкми и става много хубава.

# 2 331
Дано успее да се откачи.
За съжаление не вярвам, че ще успее
Чудя се утре освен Лара кой ще си тръгне

# 2 332
Поне не и задълго.

# 2 333
Не съм психолог, нито съм учила някога психология, щото съм на много години, но от житейския си опит знам, че има хора, когато имат проблем имат нужда от рамо, прегръдка, но други пък имат нужда от шамар, шут, за да се съвземат и изправят. Предполагам, че ББ е използвал психолог, който най вероятно  и с Жана да е говорил и затова са решили да използват този метод на наритването при Жана. Определено Жана в този си вид е вредна за себе си и за околните. Затова си мисля, че ще я оставят в къщата, докато не тръгне в правилната посока. Дано успее.

# 2 334
Кокаинът е един от най-прекрасните наркотици, ако искаш да си изпържиш мозъка дълбоко и трайно.

Факт, но не създава зависимост.  Peace

Хич даже.......

http://www.newswise.com/articles/view/658371/

# 2 335
  • София
Според мен ще извадят Миглена и Емануела. И тогава като ги няма дразнителките ще се види кой кой е.

# 2 336
Може да се откачи, но ѝ трябва помощ - сама няма да се справи.

# 2 337
И на финала к'во:
-Лили
-Ути
-Михов
-Ирина
-Надя
То с тая награда, най-добре на Ирина да я дадат, тя ще си я аранжира  до престилката и потомствения тефтер с френски рецепти от "Спорт Депо". И наистина ще и помогне да се издигне в собствените си очи, на нея външните признаци на престиж и носят вътрешен мир.
Ще си го гледа с любов и умиление.И най-накрая няма да и се налага да имитира изкуствени емоции.

# 2 338
Хаха Емануела чукна на главата си,че да не я застигне и нея  Laughing
Е ако излезе Емануела спирам да гледам ББ ,то и без това заради нея почнах .Една идея по-малко ще се тровя психически

# 2 339
  • София
И на финала к'во:
-Лили
-Ути
-Михов
-Ирина
-Надя
То с тая награда, най-добре на Ирина да я дадат, тя ще си я аранжира  до престилката и потомствения тефтер с френски рецепти от "Спорт Депо". И наистина ще и помогне да се издигне в собствените си очи, на нея външните признаци на престиж и носят вътрешен мир.
Ще си го гледа с любов и умиление.И най-накрая няма да и се налага да имитира изкуствени емоции.

И накрая с гордост ще казва:
Това ми е наградата от ББ с диариягейт......

Общи условия

Активация на акаунт