VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 489
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 460
Много е екстремна Жана и на мен ми е супер симпатична. Трябваше да оставят Александър и Глория. Тези тримата са най-свежите образи в този сезон. От Александър нищо не видяхме, но той се сдуши със Жана, пееха, свиреха......можеше в много по-готина посока да тръгне Брадъра, но не. И тримата са млади хора с някаква по-свежа и космополитна визия. Обаче ги заляха с махленска злоба, л@йна и бабешки гащи.

Дано поне Жана да остане, защото имам чувството, че точно нея целят да изкарат довечера.
Напълно подкрепям!

# 2 461
  • Испания
Антон при Гала към Глория - РИСУВАЛА ЛИ СИ БИЖУТО НО ДИМИТЪР?   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Страшен простак, какво ли не прави, за да се хареса.  Sick

На човек, направил изложба от рисувани фалоси, какъв въпрос трябва да му зададат? Ако изложбата й беше на картини с пейзажи, едва ли ще я питат за "бижуто" на Димитър. Wink

Значи тя не е простачка, че рисува, а Антон е простак, защото пита.  Tired

# 2 462
На мен пък снощи най-много ми хареса среднощното посещение на Жана в изповедалнята. Тя е сладка като малко дете, а гласът на ББ за първи път звучеше като близък човек на някоя от лабораторните си мишки.
Размазваща лепкава картинка нарисуваха снощи. Жана премигва с мътен поглед и се прави на 3 годишна, някакъв с педалски глас пък се държи като Исус, ходещ над водата и раздаващ риба и вино на поразия...
Не знам, толкова ли прости им изглеждаме на тези от ББ, че ни пробутват тези блудкави изпълнения?

# 2 463
Значи тя не е простачка, че рисува, а Антон е простак, защото пита.  Tired

Всички разбираме големия интерес и любопитство на Антон към фалосите.  Laughing

# 2 464
Йорданка Христов е много безинтересен коментатор

# 2 465
  • Испания
Рафи Енев хвана топките на Лара и Емануела.

# 2 466
Да, можеха спокойно да минат и без нейното участие.

# 2 467
  • София

Отново напълно казаното от теб изразява и моето мнение.  Peace
Барбарела, ако те чуе ИринИ, че казваш, че е обикновена женица...лелелеле  Mr. Green
Да, ама аз не съм Лара, не съм Оо, не съм лауреатът за Нобелова награда Wink
Ще й свия сърмите бързо-бързо.
Joy Joy Joy

# 2 468
  • Испания
Данчето Христова отиде, за да направи реклама за концерта си.

# 2 469
Данчето Христова отиде, за да направи реклама за концерта си.

Мда и Въргала като беше, споменаваха 20 пъти представлението му

# 2 470
  • София
Да, можеха спокойно да минат и без нейното участие.
Нали имат железни 10 годишни договори с брадъра, където и когато да ги викат, те са длъжни да отидат.И Глория сега всеки ден ще я държат в студиото, преди да си замине.

# 2 471
Ирина Т. в началото даде аванси, че ще бъде интригант от класа, обаче след като я поопознае човек и разбира, че възможностите й са ограничени. Може би и затова е симпатична на повечето, щото е безобидна. Първият признак беше, когато Жана й зададе въпрос, а тя й отвърна като първа тъпачка с клюки.
Стрина Ирина, както й каза някой тук, е точно стринка, която обсъжда клюките пред бакалията с пластмасова торбичка в ръка, от която стърчат кайма за принцеси Народен, преоценени кренвирши, сирене от 2 лв. на промоция и двулитрова кока кола Дерби. А под мишницата й-тридневен вестник Уикенд.
А вчера като я видях да прави къдрици с маша, ами тя също треторазрядна фризьорка в гараж под наем, с реклами на Шварцкопф по стените, оплюти от мухи!
Уникално мнение smile3501талант  Mr. Greenпосмях се от сърце JoyБлагодаря ти  bouquet

# 2 472
Вчера за пръв път ме разсмя предаването, но само в частта за Жана. Добре бяха подбрали кадрите с тъпченето и, а " разтърсването" на къщата като падна от облегалката на дивана и излизането на тюленчето от басейна ме довършиха JoyДобра работа , добре сглобено.
Абе , как успя тази жена да се "тръсне" за толкова кратко време, тя наддава по бързо от прасенце.
Харесвам Жана , можете да ме оплюете, но дори разбирам "замърляния " и период. Някой каза, че е зодия Везни и сега блюдото е ударило дъното.
По страшни са такива вечно "наточени" като Ирини, все са нащрек кого да смачкат.
Ще бъде жалко ако излезе Миглена, но сте прави, изолирана не е ценна за предаването. Пък и много силно дръпна маската на кумицата. Затова, ако си тръгне, ще я изпратим с аплодисменти, поне аз.
Всички вътре са свързани с медии и зависят от продуценти. Знаем за един , който държи "хляба" , ама ножа го държи жена му. Та не ме изненадва съобразяването или подмазването на Персоната , само гледам кой колко ниско може да падне. Което не е забавно , затова предпочитам да показват "шареното пиле" Жана.
Абе, какво им става на нея и на Поли Генова, малтретират косите си според вятъра в главите си. Я да се вгледат в чалгаджийките - позволени са само букли, леки опашки , грим и секси тоалети. Какви са тия бойни гащи и кърпи "Аксел Роуз" през главата ? Аре Жанчето да го вкарат в шарената рокля, ама надали , ципа беше разкрачен на повече от педя на шестокласник от спортно училище Joy

Последна редакция: пт, 21 окт 2016, 11:47 от Tary

# 2 473
Ирина Т. в началото даде аванси, че ще бъде интригант от класа, обаче след като я поопознае човек и разбира, че възможностите й са ограничени. Може би и затова е симпатична на повечето, щото е безобидна. Първият признак беше, когато Жана й зададе въпрос, а тя й отвърна като първа тъпачка с клюки.
Стрина Ирина, както й каза някой тук, е точно стринка, която обсъжда клюките пред бакалията с пластмасова торбичка в ръка, от която стърчат кайма за принцеси Народен, преоценени кренвирши, сирене от 2 лв. на промоция и двулитрова кока кола Дерби. А под мишницата й-тридневен вестник Уикенд.
А вчера като я видях да прави къдрици с маша, ами тя също треторазрядна фризьорка в гараж под наем, с реклами на Шварцкопф по стените, оплюти от мухи!
Уникално мнение smile3501талант  Mr. Greenпосмях се от сърце JoyБлагодаря ти  bouquet

Малеее, разкостихте я тая женица, ей!  Laughing

# 2 474
На мен съвсем ми изпростя Брадъра, нищо ли интересно не могат да измислят сценаристите.  newsm78
Че сега и с килограмите на Жана ще ни занимават.  #Crazy Оригиналност на Нта степен.  hahaha
Искам да им дадат някаква креативна мисия, миналата година много ми хареса сценката на Гъмео и Пресиета, много беше свежо,имаше песни и беше смешно. Ама сега в тоя сезон освен един психотрилър да изиграят друго не виждам.  Laughing Жалко, че Гло излезе, щеше да блесне.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт