VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 456
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 490
Като са се загрижили за Жана и ѝ обясниха колко е дебела, да вкарат и един логопед. Мишлех, че Тоонев шамо ш "Р" има поблем, а ше окажа, че думите, които не съдъъжат тажи буква ги ... фъфли.
Ааахаха, Рорито по същия начин. Не знам защо изобщо вземат за водящи хора с говорни дефекти.

Той затова е и толкова водещ.  Joy
Не го знам какъв водещ е Роро, но съм го гледала и слушала на състезания по художествена гимнастика, където го ползват за говорител - добре се справя по мое мнение. Peace

# 2 491
  • Испания

Не го знам какъв водещ е Роро, но съм го гледала и слушала на състезания по художествена гимнастика, където го ползват за говорител - добре се справя по мое мнение. Peace

Така де. По художествена гимнастика, няма да е говорител на състезание по бокс и борба, я.  Peace

Не знаех, че се изявява И в тази роля. Разсмя ме.  Joy

# 2 492
Язък за хубостта на Добрева, но то не може и да си умен и красив, или поне не винаги.
Роро водеше някакво предаване по ММ, от тогава още ме дразнеше и се чудех защо такъв съсел са изтъпанчили за водещ, при положение, че има ужасно много кадърни и подхподящи за позицията младежи.

# 2 493

Така де. По художествена гимнастика, няма да е говорител на състезание по бокс и борба, я.  Peace

Не знаех, че се изявява И в тази роля. Разсмя ме.  Joy
Simple SmileТя май това е и основната му роля, свързана с публика. Confused

Последна редакция: пт, 21 окт 2016, 13:03 от Mesmunda

# 2 494
# 2 495
На Жана аз не й вярвам.
И не виждам как и защо някой ще я праща на лечение, като това си е лично решение. След и когато узрее за него, сама ще почне да се лекува...ако го иска обаче, и ако го е решила. Иначе няма да се получи , ми се струва...
Като цяло ми се вижда това кауза пердута обаче...историята знае и помни много случаи на известни певци и артисти....всички знаем до къде се докараха... Tired

# 2 496
# 2 497
# 2 498
Като Снежанка и злата мащеха са Вихра и Ирина. hahaha

# 2 499
Тъпото е, че Роро ще стигне до финал - явно много си го харесват в къщата, щом не го номинират.

Роро лае само по злата вещица враг на къщата, как да го номинират?  bowuu

# 2 500

Снимките са от м.03.2011 год. или поне тогава ги е публикувала Миа Добева (хванала ме е лигнята Embarassed).

# 2 501
О, 2011 Вихра и Ирина още бяха приятелки доколкото си спомням.  newsm78 Не знам коя година се взеха Ирина и Иван.

# 2 502
  • Испания
О, 2011 Вихра и Ирина още бяха приятелки доколкото си спомням.  newsm78 Не знам коя година се взеха Ирина и Иван.

Май се размириса през 2012 г.

# 2 503
Като Снежанка и злата мащеха са Вихра и Ирина. hahaha

Joy Joy Joy

Не успях да догледам "На кафе", какво показа гадател Рафи?  Party

# 2 504
Забелязахте ли на снимките ненарочното разбире се, цветово съчетание в тоалетите на Ирина и Вихра ? Едната в бяло, другата в черно. И как точно им е паснало на душите ... Или поне така изглежда на пръв поглед.

Общи условия

Активация на акаунт