VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 444
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 3 105
  • Испания
В крайна сметка Миглена им показа, че си знае цената и няма да върви по гайдата на никого, колкото и да я тормозят и плюят. Прие мисията, макар че сигурно ѝ е вряло и кипяло отвътре, че трябва да бъде точно до Роро. Но им каза: "Правя го, за да не гладувате". След това каза на Роро част от това, което мисли. Не че последният ѝ разбрал нещо. Абсолютно тъпо, невъзпитано, нагло парче е той.

Като миеше на мивката и всички взеха да охкат и ахкат, че Миглена миела. Тя само им каза: "Така както и в началото". Просто те я накараха да се отдръпне. В началото беше друга.

Никой от съквартирантите не е малолетен /друг е въпросът дали няма малоумни/, та Миглена да ги учи на ум и разум, на човешки взаимоотношения.

Процентите снощи /сигурно са били повече от 40/ бяха шамар за групата. Не мисля, че ги отрезви, а по-скоро ги настърви наново.

А ако имаха акъл много неща можеха да научат от Миглена. Но проблемът е техен. Да изизат един по един и да четат какво мислят хората за тях.

Хайде да видим Златарева какви ще ги плещи!

# 3 106
Захапа Миглена във второто изречение  Naughty

# 3 107
Добре, че писахте, щях да го изтърва.
Само Лара ли?
А Жана?

# 3 108
Роро ми е адски неприятен, може би колкото Ирина, че даже и повече. Познавам гейове, нямам нищо против тях, но тези, които познавам са възпитани, интелигентни и веселяци с чувство за хумор. Мислех, че повечето гейове са такива, но се оказа, че не са.

Когато не живееш с някой или не си толкова близък с него, може да останеш с грешни впечатления. Гейовете са много по-комплицирани, доста проблемни и объркани хора. Те са мъже с женски качества - положителни, но и отрицателни. Само това е достатъчно да ти светне червената лампа. Роро може да е много готин и положителен в реалността, обаче само за хората, които не го познават истински. Сега го виждаме в цялата му прелест и да, той е олицетворение на гейовете. Точно такива са.

За Борислав - браво, че защити Миглена доколкото можа, от посегателствата на Роро. Борислав е видял вече това, което писах по-нагоре. Че гейовете са злобни като жени, а силни като мъже - тази комбинация е опасна. Роро можеше и дори се опита да нарани Миглена...как я буташе само...

# 3 109
  • Има много детски смях.
А мислите ли за вероятност, в която Ирина си вярва, че е фаворит на публиката, и по тази причина отиде благородно да се сдобри с Миглена. Мислейки че тя ще излезе, използва момента да блесне, като се покаже добра, благородна и над нещата.  Grinning
А не че са я предупредили от ББ за настроенията навън. Това обеснява изпускането, и сговнянето ѝ накрая на предаването. Ако знаеш, че не харесват теб, а Миглена, няма да реагираш по този начин на обявените проценти..... мисля си аз  Simple Smile

Напълно припокрива и моето мнение!!!

# 3 110
  • Испания
Добре, че писахте, щях да го изтърва.
Само Лара ли?
А Жана?

Пускат интервю с Жана от снощи. По-скоро няколко думи.

# 3 111
  • Ямбол
Роро е тъп и прост както всеки, който се занимава с окултизъм и всякакви подобни измишльотини.

# 3 112
Според мен Ирина ще направи заключения, че българите са много негативен народ и затова не могат да оценят Светлината и Доброто, които тя разпръсква. На това ще отдаде подкрепата към Миглена. Вината ще е в хейтърите, които завиждат, естествено, и се припознават в злобата на Меги.  Laughing

# 3 113
  • Испания
Жана ще бъде утре в "Комбина".

# 3 114
Според мен Ирина ще направи заключения, че българите са много негативен народ и затова не могат да оценят Светлината и Доброто, които тя разпръсква. На това ще отдаде подкрепата към Миглена. Вината ще е в хейтърите, които завиждат, естествено, и се припознават в злобата на Меги.  Laughing

Абсолютно, нема начин да й светне ламбата, че подкрепата за нея е нищожна

# 3 115
Ирина може да преекспонира нещата по този начин, но смятам, че ще я удари много силно по егото.
Лара пълни глупости говори, ако Миглена е зла, нейната узурпаторка Ирина каква е?

# 3 116
  • Испания
Лара лъже. Миглена била се самоизолирала от първия ден. Пак говори, че била зла, говори за терариума.

# 3 117
Слушайте какво говори Лара за Ирина, Торнев, Ути.... Joy Joy
Ирина - човека балансьор. Mr. Green

ooooh!

# 3 118
Абсолютна злобна нещастница  Sick

# 3 119
Захапа Миглена във второто изречение  Naughty

И ти да не би да предполагаше, че няма да го направи?  Laughing изобщо, Лара ми е едно от най-големите разочарования през този сезон. Много я харесвах преди участието и тук - една такава винаги нахилена, шеметна, хубавка. Пък тя...

Общи условия

Активация на акаунт