VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 421
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 3 150
  • Испания
Интервюто с кака ви Лара: http://play.novatv.bg/programi/vip-bradur/779665?autostart=true

# 3 151
Не я гледам Лара, но се чудя на самочувствието и!Тя и групата "интелектуалци "около нея са около моя набор, всички гравитиращи около партийни хранилки майки като БНТ, Мултигруп, където не се започва кариера така случайно без протекции.И с какво точно се гордеят в биографиите си?(Лара с тенекиения си глас още като дете ме дразнеше.)Пълни некадърници са!
Псевдо интелигенция .Миглена е на светлинни години от тях просто.Дори простоватите Рени и Емануела са повече, защото са се борили сами отрано с живота и са постигнали нещо.Ако не бъркам, Емануела е обикновено момиче от Люлин,а Рени отдавна пееше по Сърбия.Именно там един откаченяк застреля нейна колежка .Дали се оцелява лесно дори и в чалго-мутренските среди?Не мисля, до човек е.И не е ама хич лесен тоя музикален бранш и нощем и по празници все те няма,че и семейства и деца се гледат.
Трябва да се цени
труда на другия!Ути седнал да реди моля ти се кой значим и кой не!Смешник и комплексар долен!И тия около него Sick

202uu newsm10

# 3 152
ФБ не спира.Продължава да се негодува/меко казано/ срещу Ирина
От толкова години гледав този формат и за пръв път виждам да има толкова мразен участник.Винаги е имало дразнители ,но все е имало и хора които ги харесват.Сега едно що годе добро мнение за Ирина не прочетох
Не знам какво си е мислил Тупарев вкарвайки я в къщата,но  името на Ирирна е тотално окаляно
Тая като излезе от къщата не знам как ще се покаже сред хората.Най добре е да я обявят за бременна и да я изкарат от къщата по медицински причини

# 3 153
Чак пък гной в главата...доста пресилено. Моге синузит да има. Не вярвам да имаш огнище на възпаление в главата и да не си в болница...
Знаем всички от какво вероятно е припадала,и това не е от глад.

# 3 154
  • София
От толкова години гледав този формат и за пръв път виждам да има толкова мразен участник.Винаги е имало дразнители ,но все е имало и хора които ги харесват.Сега едно що годе добро мнение за Ирина не прочетох
Не знам какво си е мислил Тупарев вкарвайки я в къщата,но  името на Ирирна е тотално окаляно
Тая като излезе от къщата не знам как ще се покаже сред хората.Най добре е да я обявят за бременна и да я изкарат от къщата по медицински причини
Ами! Сега ще кажат, че всички сме хейтери и завистливи прости хора, носители на чалга културата. Ще я изръпанят да води предаване и тя отново ще се самооблее с любов и доброта в собствените си очи!

# 3 155
Ами! Сега ще кажат, че всички сме хейтери и завистливи прости хора, носители на чалга културата. Ще я изръпанят да води предаване и тя отново ще се самооблее с любов и доброта в собствените си очи!
Може да води предаване .Даже имам предложение за име.Вместо най -добрата майка името ще е "Най мразения и неприятен човек в България"
Ами дано никой не се осмели да рискува да и даде предаване .Е Иван може да се опита да го направи с цел да я реабилитира в хорските очи но след това и участие във Бб едва ли такова нещо е възможно

# 3 156
  • на село
.

И кой ще я гледа? Аз не бих...
Въобще, такъв автогол си вкараха вътре, че ако можеха да го осъзнаят...  Rolling Eyes

# 3 157
  • София
Дайте линк където тръгва.На нова не мога да го видя!

# 3 158
Според мен освен личната неприязън на зрителите , има и един друг елемент. И той е-вече безкрайната нетърпимост на българина към шуробаджанащината. А и лицемерието в Къщата и фалшивото им и сервилно отношение към Ирина допълнително нагнетява.

# 3 159
При мен тръгва, няма проблем.
Пробвай с този:http://www.vbox7.com/play:5e1f039ffb

# 3 160
Хвърлих едно око на писанията на потребители във ФБ и...  ooooh! Толко прост и неграмотен народ пише там, че направо ме е срам, че сред тоя таргет някъде се вмествам и аз, защото поглеждам от време на време тая кочина Tired

# 3 161

И кой ще я гледа? Аз не бих...
Въобще, такъв автогол си вкараха вътре, че ако можеха да го осъзнаят...  Rolling Eyes

Автогол голям, че и продължават. Те не разбраха ли, че едно е да се осереш и като излезеш и се погледнеш отстрани, да си признаеш грешките, да покажеш някакво съжаление, друго е като излезеш, да обвиняваш и да критикуваш какви били българите, че така гласували. Тя и Ернестина имаше някакви подобни напъни май - много лошо впечатление прави.

Че и вътре - уж с претенции за интелигентност Ирина, а не осъзнава, че не може да принизява аудиторията, да ѝ се сърди и да дава изявления, че едва ли не, ако не я харесват, значи са прости, защитници на чалгата и пр. Това все едно политик да се пени на електората си, че ако не гласува за него или харесват някой друг политик, значи са прости и тъпи. Със сигурност няма да се юрнат да гласуват за него, за да му докажат, че не са прости и тъпи и да заслужат височайшето му одобрение.

# 3 162
Лошото е , че нашите политици и ВИП-ове не знаят какво значи култура на общуване. Добър урок е ББ , нека да се огледат малко .

# 3 163
В предаването е имало много по-неприятни участници от Ирина - веднага се сещам за Ваня Червенкова, която органически не можех да понасям. Груба, агресивна, арогантна, изключително неприятно същество. На пръв поглед Ирина е точно обратното на Ваня - уж мила, уж позитивна, уж обективна, уж балансьор... Ама все уж. Simple Smile И докато Ваня си беше откровено тъмночерна Simple Smile и нямаше претенции да е мила и добра, то Ирина много иска да ни се покаже цялата в бяло, а това никак не се връзва с образа, който ние виждаме от екрана. Аз нямах никакво мнение за нея преди предаването, даже се чудех защо толкова не я харесвате. Е, бързичко разбрах, още първите няколко дни. Simple Smile Не знам колко е пластмасова Миглена, но за мен Ирина е картонена. И маската ѝ се скъса много бързо.

# 3 164
  • София
При мен тръгва, няма проблем.
Пробвай с този:http://www.vbox7.com/play:5e1f039ffb
Благодаря ти.При мен  не знам, от някакви настройки ли, но никога не ми тръгват на нова.

Общи условия

Активация на акаунт