VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 352
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 3 315
  • София
Потресаваща снимка на двете гълъбчета - като горда леля и нейният амбициозен племенник са двамата!  hahaha

# 3 316
Още се хиля. Joy
Ирина е толкова изкуствена, все едно насила се е нагласила за тази снимка, а Ванката не мога и да го видя, зъбите ме заслепяват.

# 3 317
Ох, зъбите! hahaha Като абитуриент с майка си е...

# 3 318
Дайте някаква снимка отпреди новите зъби, да сравним, че нямам спомен.

# 3 319

Заповядай

# 3 320
Има разлика определено, но такива изкуствени като неговите не харесвам, изключително натрапващи са.
Разлика при Ирина не намирам.

# 3 321
Ох бе, Бианкааа  Joy
 Ти пък много подценяваш  жената, може и Ванката да облагороди - почти съм сигурна вече ,че има  утроба свише осенена да покрие целия Булонски лес  Flutter
Дано, дано, че с какви очи ще се показва пред хората.
Досега поне успявяше да се покаже на аудиторията ако не като богиня, то като страховито чудовище - караше хората или да я обожестяват или да си плюят в пазвата и да се прекръстват, като я видят.
А сега освен презрение или безразличие, най-много насмешка да предизвика.
Спешна нужда от драма има. Например да забременее от Андрей!
Поне ще стане "ебаси долната кучка", Иван ще им прости, което ще го облагороди и ще стане "ебаси якия пич, мноо е дзен".
Изобщо научих чудесна дума от Ирина, затова - съветите безплатно, от мен да мине.

# 3 322
  • София
Докато търсих снимка със старите зъби, вижте на каква статия попаднах:
http://web.barometar.net/60299/
Значи все пак е издала книга жената! Пък вие пак не я оценихте подобаващо!!! Тя за вътрешна красота говори. За разни такива инсайд възвишени усещания! Ама какво разбирате вие, зависТнички такива!  Joy

# 3 323
За пръв път чувам, че Ирина е издала книга.

Бианkа Joy

# 3 324
  • Испания
Докато търсих снимка със старите зъби, вижте на каква статия попаднах:
http://web.barometar.net/60299/
Значи все пак е издала книга жената! Пък вие пак не я оценихте подобаващо!!! Тя за вътрешна красота говори. За разни такива инсайд възвишени усещания! Ама какво разбирате вие, зависТнички такива!  Joy

Самата Ирина е експерт по позитивната промяна.

rotfImao rotfImbo Шегаджии.

# 3 325
Иван и Ирина се върнаха с еднакви пръстени от Испания, но са си правили импровизирана сватба, без подпис. Ирина го е питала "Земаш ли ма?" Той е казал:"Земам та!", разменили са халките и туй то. На мен не ми пречи, да си ги носят и да го нарича мъжът ми. Той, ако искаше брак с нея, щеше отдавна да го е направил.
П.п. Да напишеш книга и да издадеш книга са две различни неща. Нека си дращи жената.

# 3 326
  • Испания
Иван и Ирина се върнаха с еднакви пръстени от Испания, но са си правили импровизирана сватба, без подпис. Ирина го е питала "Земаш ли ма?" Той е казал:"Земам та!", разменили са халките и туй то. На мен не ми пречи, да си ги носят и да го нарича мъжът ми. Той, ако искаше брак с нея, щеше отдавна да го е направил.

„Зех тъ, Радке, зех тъ!“  Joy

# 3 327

Заповядай

Скрит текст:

Скрит текст:

Благодаря, да, наистина много си личат изкуствените.

# 3 328
Толкова пари хвърлени на вятъра, ужасни са му зъбите, като хамстер е.

# 3 329
Точно се чудех на какво ми прилича. Joy
Не са успели да го докарат на опосум, но с хамстера са ударили шестица.

Общи условия

Активация на акаунт