Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 28

• 43 498
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
Е, неговите са затворени така или иначе Mr. Green Ходи доказвай какви са!

# 706
Ееее,цвета е задължителен особено при бебета 😂😂😂 И при нас беше изтормозване,щом изнервихме колежката,стара мома,излезе от стаята.То детето беше на 4м май,баща му почти лазеше за да го намести,а то само една глава с перчем и бузи,врата го нямаше  Laughing
Гуге,друго не можах да измисля,знам ,че покрай децата ще дръпне в развитието,пък,ако му хареса не знам,ще бачка баща му за ясла  Mr. Green
Вчера една съседка(бивша"приятелка") се изказала мн кофти за мойто дете и нас т.е на нас приличал,пък емоционален бил. ooooh!.Един вид все едно това го прави ненормален.Явно дъбучите са нормалните,мълчащи и мрънкащи,биещи ,хапещи като нейната малката 2г.Ей тва като вземат изказвания за деца,за мен да беше клюкарствала.Та писредника ми изпрати една статия,че нормалните деца са шумните,ще опитам да ви я пусна.Мн мъчно ми стана,те виждат,че му треперим и още го гледам като бебе,сега проговаря леко,стъпало не може да мине,но пък ми е умен,мойто е каквото и да е.

# 707
Днес украсявахме шишарки !!!
Вече започна да ми става коледно.... По принцип украсявам за Коледа след РД на Мишето, но....

Скрит текст:

Скрит текст:

# 708
Мире, супер са Heart Eyes

Звезди, що не ѝ напука шамарите? Или да дойда аз?

# 709
# 710
  • Пловдив
Мире, много са красиви шишарките, чак аз се настроих коледно Heart Eyes вчера малкият ми скъса гривничката, той много обичаше да си играе с нея Rolling Eyes
Звезде, кво, щото е шумно детето не е нормално ли, аз не разбрах, кви са тези, не са нормални тези неща, които ти посочи newsm78

# 711
  • София
Звезде, хич не й обръщай внимание на тази. И моето дете късно почна да се качва само по пързалките, да се качва и слиза по стълбите, все е по-предпазлива, даже страхлива. И късно проговори, но не съм се притеснявала. Тя и все още повечето думи не ги казва съвсем добре, но има време. А че е емоционално детето - аз не виждам нищо лошо, даже напротив.

Мире, страхотни шишарки сте направили, браво!

Гуги, свикна детето на градината, даже по-бързо от очакваното. Вече си ходи без проблеми, усмихната, даже учителките казват, че била професорка и командорела другите деца. Викам си, аз като не съм истински Лъв (по зодия), поне тя да е такава  Mr. Green

# 712
  • Пловдив
Браво Зази, много е хубаво, че се е адаптирала бързо, само да са здравички дечицата Simple Smile пък нека показва и характер Laughing

# 713
Мерси Зази  Hug
Гуге,той дори не д шумен,реве за чуждите играчки и е по-чувствителен.Радва се на другите деца,бе емоции всякакви,дете.И аз много не го разбрах какъв е проблема ни  Mr. Green .Децата й все нацупени и мрънка малкото.Просто ме заболя,а й се чудя до къде стигна.
Изкараха украсите вече.Ние си имаме от мин ходина нова по- голяма елха,добавям нова играчка к преключвам.А на туй кво ще му взимаме нз.Палатка к къща ще ни изпрати кръсницата,имала.Все си мисля,че нямаме достатъчно играчки,нещо не се харчим,а и нз какво мн съм зле.

# 714
Ау Мире, зъмвам та за сватя веднага, много хубави са станали  Heart Eyes

Малкия е на ангибиотик, откарваме още една седмица в къщи. И каква ми е файдата от тая ДГ, от дваесет и някой септември до сега, няма месец да са ходили, а изпи една торба лекарства. Казаха ми да се радвам,че съм отървала ясленския вечен сопол  ooooh!

Звезде, я и тегли един сиктир на тая, ако види моите какви са сигурно за жълти книжки ще ги прати веднага  Whistling

# 715
Пффф, Зведе, да вземеш на тая да и удариш един емоционален шамар, ей така, да се почувства и тя от нормалните. Аман от безделници, дето чуждото битие им е по-интересно от тяхното собствено. Лошото е, че когато чуваш такива работи от близък или човек, който поне малко ти е бил я живота е много тъпо и болезнено. Аз по тая причина много съм редуцирала хората около себе си, писна ми да слушам всякакви неща за мъжа си, колата ми, материалното ми положение и прочее. Искат им се някакви неща, ама понеже акъла е нула, а амбициите някъде под нулата, затова дай да оплюем някой дето има нещо, дето ние го нямаме....

Бързо да се оправят болните!
Зази-радвам се, че намина. Браво за адаптацията на дребната в градината!

Пффф, някакво видео в нета се размотава пак против ваксините... Писна ми от тия пропаганди.... Ми който не иска, да не ваксинира, еб@си.... Дай да мрем от чума и едра шарка...

# 716
  • Варна
Мире, страшни разкошотии си показала. Бравос! И аз тЪ искам за сватя. Ти май и торти твореше, или греша?!

Звезде, я, горе главата. И различно да е детето спрямо "нормата" - к'во!? Простотията на хората проличава от това какво говорят те за чуждите деца.

# 717
Гале, аз съм по ръкоделието. Тортите само ги ям.  Laughing и си ми личи.
Захванала съм да плета одеяло на една от куклите.
Фели, дано се оправите бързо. И ние така с ДГ - за два месеца е ходила общо  10 дни.

# 718
  • UK
Големи красоти тук  bouquet
ФЕли може би докато не си изградят този имунитет  Hug
И аз драпам да ги записвам на дг тук пък явно незнам какъв автогол ще си вкарам с тези болести  Crazy
Зази  Hug свикнахме, даже не мога да си представя, че досега, не съм живяла тук  Joy
Звезди аз на такива отговарям подобаващо! Много ме кефи да ги поставям на мястото с 5 думи само  Joy
И ние купихме елха, днес ще я сглобяваме а през седмицата и украсяваме. 
Закачих едни украси отвън на къщата и сега 'дебнем' с мм, докога ще им се радваме  hahaha шегуваме се, тук да не е бг  Joy Но пък нищо не се знае.

# 719
  • София
Фели, бързо да се оправяте Hug

Звезде, защо се връзваш бе жена?? Тегли и една.....

Общи условия

Активация на акаунт