Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 28

• 43 488
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
Коконче, да покажеш снимки после!

# 721
Много рано започнахте да украсявате. Аз чак към Никулден мисля.

# 722
И на мен ми е рано. Още не съм ходила в Джъмбото. Там погледа ми се кръстосва от толкова красоти-

# 723
И на мен ми е рано. С толкова животни вкъщи се украсява ден преди Коледа, иначе нищо не остава.

# 724
Зази, все така да ходи с желание малката госпожица  Heart Eyes Професорка казваш, то сякаш повече и отива да пърха с мигли  Wink

# 725
  • Пловдив
 hahaha hahaha hahahaКристи, разсмя ме, припомних си кучето като беше малко как последователно загасваха лампичките на елхата, а то мъничето прегризваше кабелите по ред на номерата Laughing

# 726
Ахахаха Гуги, представих си го. Вкъщи е постоянна гоненица, която естествено свършва при елхата. Или вместо да ловим мухи на балкона, понеже вече не им е сезон, сменяме с гирлянди. Топките са по-добри от тези за тенис, а венецът на вратата е нещо, до което задължително трябва да се стигне със скачане.

# 727
  • Пловдив
 Laughing Laughing Laughing ти не каза как приеха бебето животните Laughing като се сетя нашето при нас ква драма беше, а нощем като се будеха децата как се потрисаше кучето, че го разбутваме, мъж ми най-много него съжаляваше за недоспиването Laughing а педито като дойде за първи път така се захласна по кучето, че забрави да гледа децата Laughing

# 728
Аааааа, животните нямат досег с бебето. Виждат го от разстояние. Онзи ден едната котка се промуши и влезе в стаята, легна до него и доволно почна да маха с опашка. Бързо развалих седянката обаче. Да стане поне на шест месеца и ще ги пускам.

Иначе засега гледам да не страдат за внимание. Галене, чесане, игри, разходки, всичко да си е по старому.

# 729
  • Пловдив
аз не успявах на моето да му давам същото внимание и до сега не смогвам и много ревнува Rolling Eyes

# 730
Гуги, и на мен ми е много трудно. И изморително  Mr. Green Но пък и са повече вкъщи, така че и се занимават едно с друго.

# 731
  • България
Нашата маца не сме я ограничавали.Тя първите 2-3 месеца бягаше от децата като дявол от тамян !
Сега вече постоянно се навира при тях и те много й се радват Simple Smile)))

# 732
Ирен, на моите много им пада козината. Всичко става в косми  Sad

# 733
  • България
Ох, на нашата поспряха да падат.Ама какво чудо беше пролетта,тъкмо като да раждам и след това....
А пък ти с толкова животни как се оправяш не знам ...

# 734
Кристи, колко и какви са ти животинките? Може и да си казвала, но аз не съм разбрала.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт