Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 28

• 43 505
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
Мире, две кучета и три котки.

# 736
Мире, две кучета и три котки.

Hug
Иска се голяма грижа имаш ли дом. любимец.
Ние преди да се роди Миша 10 години гледахме котарак- намерен на улицата и прибран в нас сааааамо за 1 нощ. А си остана цар- господар 10 години....

# 737
А после какво му се случи?

# 738
А после какво му се случи?
Намерихме му къща с двор. Grinning

# 739
Сигурна съм, че му липсвате Hug

# 740
  • Варна
Моя приятелка имаше две котарани. Голяма любов беше, но те не понесоха появата на сина й. Двете мацки бяха направили креватчето на детето на мармалад, докато двуногите бяха на море. Мисля, че едната (сиамка) беше и посягала на бебето. И се наложи приятелката ми да им намери нов дом. Но все още не й се говори по въпроса, а минаха 7 години.

# 741
  • Пловдив
моето коте пък почина когато се родиха децата Rolling Eyes

# 742
И аз съм с котка. Някаква смеска м/у сиамка и безпороден тигър. Ограничен и е достъпа до спалните и терасите, на долния етаж в кухнята, трапезарията и хола е царица. Няколко пъти се промъква успоредно с мен в стаята на дребния, но бързо се изнизва. Малкия много и се радва, само като я види и изпада в еуфория. Тя само гледа уплашено. Един-два пъти биде дръпната за ушите или опашката. Робота гледам да щъка редовно, за да обира космите, но все пак по мебелите и пода остават някакви, то постоянно ръси животината. Като я опипа дребния го позабърсвам, че всичко лапа и ближе, ама дето вика ММ " не знаеш от къде ще му дойдат витамините"  и гледам да не се втелясвам много, все пак е само домашна котка и не ходи навън.

От известно време обмислям да и махнат оперативно ноктите, въпреки, че звучи варварско. В последните няколко години лека-полека става агресивна към външни хора-хъхка и ги драска. Единия път ми сокара 3 шева на главата, в опита да я прибера, че имахме гости с детенце. Нито я е закачало, нито нищо. Като пътуваме идва да я гледа доведения ми баща, и той се оплака, че понякога агресира.... Няма вариант да я дам някъде, нито искам, нито мога да го понеса, 12-та година я гледам. В същото време ме притеснява да не започне да драска дребното, когато стане по подвижно и има възможност да я докопва...

# 743
  • Пловдив
Фокси, сиамките са с особен характер, израснала съм с такава, макар и смес, твоята сигурно си го носи, от друга страна са много интелигентни същества, аз мисля, че ще се усеща и няма да посяга на детето, нашата девойка е страшен егоист, командореше и котка, и нас /мъничко йорки е/, сега обаче децата нещо не я кефят, щото с тях не се справя, та е депресирана /пишка насам - натам за отмъщение/. Нищо не им прави, тя не е агресивна, само мрази да идват в спалнята, която е нейна територии и им се поскарва от далеч, те много не и обръщат внимание и си правят каквото си знаят, но не я закачат, даже почти не я отразяват, а навън се побъркват, особено единия обожава котки, така внимателно ги гали, че няма да повярва човек, че е дете, е, кучето не му е любимо. Те не знаят нашия котарак колко ги тъпка докато ми бяха в корема Laughing

# 744
Мале Кристи, като решиш да ходиш на почивка, на платен паркинг ли ги оставяш  Mr. Green
 И ся ко напрайхте бе софиянци, докарахте комунягите на власт, ей сега си е.ба фара работата  ooooh! И без това не е розово положението, сега хептен ще я вапцаме. Коконини най-добре направиха като си биха камшика и забегнаха о тот всичкия тюрлю гювеч

# 745
  • София
То пък некомунягите страшна хубост  ooooh!
Да се измитат всичките искам  Close

# 746
  • Пловдив
и аз не симпатизирам на конкретна политическа партия, обаче кандидата на некомунистите съвсем не мязаше на човек  Rolling Eyes Фели, ко са запритеснява, то все си е зле, по-зле от туй няма как да стане Laughing
Фели, то и с едно животичнче си е бая зор като тръгнеш нанякъде и няма на кого да го оставиш, ей това е единственото дето ми тежи, грижата не ми пречи грам, ама тръгнем ли някъде, ми призлява

# 747
и аз влизах да ви честитя новият президент.
Предният път като Боко подаваше оставка раждах, ама сега няма да го пропусна  Mr. Green

# 748
  • гр. София
И по-добре, че не е Цецето.

# 749
  • Пловдив
аз Цуцка си я кръстих Laughing
честит ви нов президент и аз това се канех да река, както казват в турските сериали, дано да е за добро Laughing

Общи условия

Активация на акаунт