МАРТенче в корема лудо тича, мама много го обича! - тема 5

• 43 891
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
  • От Луната
Аз от сега едва се движа Sad
Няма да ми се разминат всички екстри ... просто късмета ми на Марко Тотев няма да ме подмине  hahaha

# 166
То и при нормалното има раскъсвания, също те шият, правят ти епизотомия, или каквото там се казваше, каквото аз категорично не желая. Също не можеш да си сядаш на задника. Вероятно е по-добре да, все пак това си е най-естественият процес, но също си има негативни последици. Simple Smile Просто при всяка е различно.
Мариана, супер, че не си качила много, а аз имам още 2 кг и чуквам 70  ooooh! Outta Joint

# 167
Самото раждане е много индивидуално, не знаеш какво те чака. Моето беше изключително лесно и бързо, приеха ме към 9:20 а 11:35 родих. Не болеше толкова колкото очаквах  Grinning, даже почти не си спомням болката. Сега ако съм секцио ще имам база за сравнение..

# 168
Казват, че щом се движиш много по време на бременността ще родиш лесно. Да, ама не. Вървях по 5 км сутрин и 5 вечер една седмица преди да родя и накрая клъцни- срежи. Каквото има да става, ще става. Вече съм качила 4-5 кг, очаквах вчера да ми с е скарат, но било ок. С тая бременност не мога да вървя толкова, позволявам си 3-4 км на ден, отделно домакинската работа и бягането покрай чавето, но много се задъхвам...И това ще мине, де Grinning

# 169
Ваня, стискаме палци, вярвам, че всичко е наред с бебето и скоро ще ни се похвалиш Simple Smile
Честит Рожден Ден на Мис Бингли, малко на петрица, но от сърце желая много усмивки, здраве, любов, и прекрасно и здраво бебче напролет!

Ваня, и аз съм "старичка", но пък и лудичка за компенсация, та ще се пробвам нормално да родя Crazy Но след последното раждане от 32 часа, вече мисълта, че може да се наложи и да ме резнат, не ми се струва толкова ужасяваща. До предното раждане не исках и да чуя думата секцио.
вкъщи съм си вече   Grinning при мен проблема не е само, че съм старичка, а и нераждала все още, това има огромно значение. Доки каза, че съм хванала последния влак, и ме попита точно това- дали искам да рискувам да увредим бебето...а за боледуването също мисля, че няма връзка със начина на раждане, защото и двете деца на сестра ми са нормално и мн. дълго кърмени, и са от често боледуващите.

# 170
Момичета да ви кажа какво ми се случи. Днес в магазина видях дюли и си взех 2, че много ги обичам. Прибирам се и нямам търпение да си хапна. Отрязвам си едно парче, изяждам си го с наслада и посягам да си режа още и какво да видя - червей в дюлята, от тези белите, малките. Направо ми призля, а толкова старателно ги избирах и се притесних дали не е имало и друг и аз да съм го глътнала. Ако някой знае да каже дали е опасно, че се паникьосах.

# 171
djfeq, тези червейчета ходят по хубавите плодове, без химии. И да си хапнала някой нищо няма да ти стане Simple Smile

# 172
Сис дано да е така и моя мъж като му казах и взе да се смее и вика някой хора ги ядат умишлено, ама аз така се притесних, че изхвърлих цялата дюля, въпреки, че преди това й направих дисекция, за да видя дали няма още някой червей Simple Smile

# 173
Аз щях да си изрежа изгризаното от червея и да продължа  Mr. Green Майка ми лятото ми каза, че който яде дюли през бременността му били красиви децата, вика аз много ядох и с теб и със сестра ти  Mr. Green викам аа ето защо сме толково красиви (иронично hahaha), а тя съвсем сериозно се обърна и каза - да, истина е.  Joy

# 174
Ххахах Jeran много ме разсмя. Утре ще отида да си взема още  Grinning

# 175
http://problem.framar.bg/%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0 … D0%BE%D1%81%D1%82
Тук намерих полезни неща за бременноста,основна информация.Може да е полезна на някого.Simple Smile

# 176
  • София
Мис, честит рожден ден с малко закъснение! Лека бременност, да си здрава и много щастливаааа!  Simple Smile

Синеока, благодаря за темата!  Grinning

Видях, че сте писали за имена. Преди да знам още пола, знаех, че мъжко име по-трудно ще изберем, понеже и двамата харесваме много малко. Сега, когато чакаме мъж, за щастие, открихме име, което и двамата харесваме достатъчно много.  Heart Eyes

# 177
Момичета, ако ви се наложи да посетите АГ, проследяващ бременността, извън датата за месечна консултация следва ли да се заплати прегледа? Аз днес се събудих с болки ниско долу в дясно. Обадих се на АГ и тя каза да ида да ме види, което ми струваше 30лв. Изписа ми магнерот 3×2 1 седмица и после 2×2 да 1 месец. Вие как го приемате? Оказа се, че имам гъбички. Предполагам, че се сдобих с тях в басейна на почивката.

# 178
  • София
Аз един път така отидох, защото реших, че ми изтичат водите, но не ми е искал пари. Верно, че набързо ме видя на видеозон, но и при предишния преглед ми каза, че ако имам проблеми да му звъня. Според мен не е редно да ти взима пари. Ако беше отишла на частен кабинет, да, но в този случай.

# 179
Не знам дали се заплаща, но щом е извън редовните полагащи се прегледи по ЖК, вероятно е нормално,че ти е взел пари.Да кажат по-запознатите. Не е сигурно,че си хванала гъбичките от басейна, но е добре да се избягват басейните,точно заради тези инфекции.

Общи условия

Активация на акаунт