МАРТенче в корема лудо тича, мама много го обича! - тема 5

• 43 985
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
vanaya
Мда добра идея е да пратиш таткото. Аз като ходих да се записвам, бяхме 3 бременни, още две жени и около 10-12 мъже Grinning
Добро утро! Успях да си запазя час при Балев, не било толкова трудно, даже мисля, че и по телефона някои ще успеят да си запазят понеже бройките бяха 24, а ние се събрахме по- малко от 20. Аз си почаках със свекито час и половина, защото таткото за съжаление няма възможност да отсъства от работа, но пък бяхме втори и си го избрах в удобено за мен време Simple Smile  Hug
Ваня, много се радвам, че си успяла да си запазиш час. Стискам палци прегледа да покаже, че всичко е наред с бебо.
Относно но шпа аз го пия още трансфера, но сега го намалихме на един път дневно,но когато имам болки пия и по две заедно с магнезия.
От няколко дни получавам едно стягане и се чудя възможно ли е това да са контракции.

# 511
Момичета аз имам един въпрос извън темата за болки и хапчета, то е още рано може би, но като знам как децата за детска градина ги записват 2 години по-рано може и да не е, та въпроса ми е вие имате ли някаква идея кой ще ви е педиатър, разбрах че предварително се записваш и след раждането започваш да ходиш за проследяване ваксини и т.н. но записването ставало предварително и нали декември се сменят лични лекари дали трябва тогава да се избере и изобщо как се ориентирате при кой да се ходи, на мен ми е първо дете, може би тези мами които вече имат едно просто ще запиваш бебето при техния си педиатър. Ако може мамите минали по този път да внесат малко яснота как стават тези неща и кога каква ваксина се слага.

# 512
Далече ми е това. Не смятам да го мисля отсега. Гледам да не ги мисля аз така предварително нещата.
До там да стигнем Живот и здраве, всичко по реда си. Не съм наясно. Не зная как ще се ориентирам, още повече,че не се знае къде ще живея след още две-три години. А за след раждането, ще избера вероятно някоя препоръчана от близки педиатърка в София. Раждалите мами ако се включат ще знаят повече.
Кумата ми си избра веднага след като роди педиатърка, препоръчана й от близки и е доволна. Ходеше в началото всеки мекец да гледат наддава ли беба, как се развива и за ваксини, после на по-рядко.

# 513
Здравейте,
Калфова, процедира се по - следния начин:
1. Най-добре е личният лекар да е в района където живееш. Добре е да се говорите поне месец преди раждането.
2. Като родиш се обаждаш, да заведе детето.
3. Като се приберете, в рамките на 3дни трябва да дойде да види бебето и да ви обясни разни работи. След това всеки месец на консултации и/или ваксини...
Но трябва предварителна уговорка. Също е добре да да ви е удобно, защото първоначалния стрес е огромен и ще се допитване на час по лъжичка Simple Smile

# 514
ksiela мерси Simple Smile ако има и други мами с опит да споделят.

# 515
Мамчета, много съм щастлива, обадиха ми се от геника, че всички резултати от амниоцентезата са готови и са добри  Grinning Grinning бебката е здрава  Hug Hug Hug

# 516
  • София
Браво, Ваная, чудесни новини!
Да ви питам и аз нещо, вчера и преди малко усетих за секунди топлина в главата, даже не мога да го обясня.Все едно ми става топло, но само на главата Rolling EyesДали ви се е случвало?Като изчервяване е усещането.

# 517
Мамчета, много съм щастлива, обадиха ми се от геника, че всички резултати от амниоцентезата са готови и са добри  Grinning Grinning бебката е здрава  Hug Hug Hug

Това е чудесно!  bouquet

# 518
vanaya
Еееее много се радвам, че всичко е наред с Бебка Simple Smile  Hug bouquet

# 519
Честито Ваная, все такива хубави новини да имаш!  bouquet

# 520

Чудесно, когато човек вярва в доброто, то не го подминава Simple Smile

# 521
Браво, Ваная, чудесни новини!
Да ви питам и аз нещо, вчера и преди малко усетих за секунди топлина в главата, даже не мога да го обясня.Все едно ми става топло, но само на главата Rolling EyesДали ви се е случвало?Като изчервяване е усещането.

Да не си получила сигнали от космоса  newsm78

Мен, от три дена главата ме боли, ако на някой му се е случвало, да сподели  Sad

# 522
  • София
Сигнали от космоса Sunglasses
Случвало ми се е да ме боли така глава, много вода, айран и при нужда парацетамол  Peace

# 523
 Vanaya, браво за резултата. Сега се отпусни и бременей спокойно Simple Smile  Hug
 Mia, онзи ден ми се случи, като на един светофар видях една позната да ме гледа от автобуса как шофирам  Mr. Green

# 524
Момичета, да ви кажа, че антифосфолипидните антитела са ми всичките в норма  Simple Smile Всичко е наред там, сега са ги разчели от лабораторията и отиваме при доцентака за коментар и да видим какво и дали ще изпише нещо.  Simple Smile  Ох, много се радвам, така ми олекна. Сега чакам след десетина дни и за вродена тромбофилия.
Но генетичката ми обясни, че за бебето са от значение антифосфолипидните. Поне това ме успокои много.
И да ви споделя  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт